عطر با بوی هلو!

درود و وقت‌به‌خیر دوستان عزیز.

دنبال یه عطر مردونه‌ی معتدل یا خنک هستم با رایحه‌ی هلو. ممنون می‌شم اگر تجربه‌ای داشتید یا عطری با این مشخصات می‌شناسید بهم معرفی کنید.

دانیال دانیال
1404/03/02

Bitter Peach #تام فورد بیتر پیچ Bitter Peach ​​​​​​

گران... 

دانیال دانیال
1404/03/02

آها راستی کپی ارزان قیمت از برند الحمبرا هم موجوده 

Bright Peach #میسون الحمبرا برایت پیچ Bright Peach 

در پاسخ به دانیال :

Bitter Peach #تام فورد بیتر پیچ Bitter Peach ​​​​​​

گران... 

درود. بیتر پیچ مردونه است؟! تو فرگرنتیکا بیشتر رای به زنانه‌بودنش دادن.

متین متین
1404/03/02

درود

Aoud Lemon Mint #مانسرا اعود لمون مینت Aoud Lemon Mint 

بهترینش رو دانیال جان معرفی کردن اما این عطر هم حس و حال نت هلو توش حس میشه ، ترکیب با لیمو و نعنا و عود 

عطر یونیک و جذابیه...

متین متین
1404/03/02
در پاسخ به صادق زندی :

رایحه هلو‌ اصولا تو عطرای زنونه بیشتره و این رایحه مختص بانوان هستش بیشتر ، این عطر هم بیشتر به سمت زنونه هستش تا مردونه اما خب یونیسکسه و میشه استفاده کرد اما اگر مثل من حساس باشید ، استفاده ازش سخت میشه... من دوس دارم عطر حس مردونه رو‌ درونش داشته باشه...

در پاسخ به متین :

درود

Aoud Lemon Mint #مانسرا اعود لمون مینت Aoud Lemon Mint 

بهترینش رو دانیال جان معرفی کردن اما این عطر هم حس و حال نت هلو توش حس میشه ، ترکیب با لیمو و نعنا و عود 

عطر یونیک و جذابیه...

درود. ممنونم ازت متین جان. گیر بیارم حتما تستش می‌کنم 🙏

در پاسخ به متین :

رایحه هلو‌ اصولا تو عطرای زنونه بیشتره و این رایحه مختص بانوان هستش بیشتر ، این عطر هم بیشتر به سمت زنونه هستش تا مردونه اما خب یونیسکسه و میشه استفاده کرد اما اگر مثل من حساس باشید ، استفاده ازش سخت میشه... من دوس دارم عطر حس مردونه رو‌ درونش داشته باشه...

آره بیتر پیچ بیشتر به‌سمت زنانگی میل داره. حالا کامنتا رو خوندم یکی از دوستان گفته بود با گری وتیور لیر کرده مردونه‌تر و جذاب‌تر شده. شاید این کار رو کردم بعدا ببینم چطور می‌شه نتیجه‌ی کار. 

دانیال دانیال
1404/03/03
در پاسخ به صادق زندی :

اکثر عطر ها با رایحه‌ هلو زنانه هستند... خیر یونیسک.س هست یعنی هم مردانه هم زنانه خیالت راحت

در پاسخ به دانیال :

اکثر عطر ها با رایحه‌ هلو زنانه هستند... خیر یونیسک.س هست یعنی هم مردانه هم زنانه خیالت راحت

ممنون از پیشنهادت دانیال جان. اولین فرصت گیر بیارم تستش می‌کنم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟