درود و وقتبهخیر دوستان عزیز.
دنبال یه عطر مردونهی معتدل یا خنک هستم با رایحهی هلو. ممنون میشم اگر تجربهای داشتید یا عطری با این مشخصات میشناسید بهم معرفی کنید.
#تام فورد بیتر پیچ Bitter Peach
گران...
آها راستی کپی ارزان قیمت از برند الحمبرا هم موجوده
#تام فورد بیتر پیچ Bitter Peach
گران...
درود. بیتر پیچ مردونه است؟! تو فرگرنتیکا بیشتر رای به زنانهبودنش دادن.
درود
#مانسرا اعود لمون مینت Aoud Lemon Mint
بهترینش رو دانیال جان معرفی کردن اما این عطر هم حس و حال نت هلو توش حس میشه ، ترکیب با لیمو و نعنا و عود
عطر یونیک و جذابیه...
رایحه هلو اصولا تو عطرای زنونه بیشتره و این رایحه مختص بانوان هستش بیشتر ، این عطر هم بیشتر به سمت زنونه هستش تا مردونه اما خب یونیسکسه و میشه استفاده کرد اما اگر مثل من حساس باشید ، استفاده ازش سخت میشه... من دوس دارم عطر حس مردونه رو درونش داشته باشه...
درود
#مانسرا اعود لمون مینت Aoud Lemon Mint
بهترینش رو دانیال جان معرفی کردن اما این عطر هم حس و حال نت هلو توش حس میشه ، ترکیب با لیمو و نعنا و عود
عطر یونیک و جذابیه...
درود. ممنونم ازت متین جان. گیر بیارم حتما تستش میکنم 🙏
رایحه هلو اصولا تو عطرای زنونه بیشتره و این رایحه مختص بانوان هستش بیشتر ، این عطر هم بیشتر به سمت زنونه هستش تا مردونه اما خب یونیسکسه و میشه استفاده کرد اما اگر مثل من حساس باشید ، استفاده ازش سخت میشه... من دوس دارم عطر حس مردونه رو درونش داشته باشه...
آره بیتر پیچ بیشتر بهسمت زنانگی میل داره. حالا کامنتا رو خوندم یکی از دوستان گفته بود با گری وتیور لیر کرده مردونهتر و جذابتر شده. شاید این کار رو کردم بعدا ببینم چطور میشه نتیجهی کار.
اکثر عطر ها با رایحه هلو زنانه هستند... خیر یونیسک.س هست یعنی هم مردانه هم زنانه خیالت راحت
اکثر عطر ها با رایحه هلو زنانه هستند... خیر یونیسک.س هست یعنی هم مردانه هم زنانه خیالت راحت
ممنون از پیشنهادت دانیال جان. اولین فرصت گیر بیارم تستش میکنم.