erfan erfan
8
1404/03/08

فیلتر شون سایت های فروش عطر

سلام دوستان چند روزی هست مطلبی شنیدم در رابطه با فیلتر شدن سایت های عطر و البته الان سایت عطرافشان هم بدون فیلتر شکن بالا نمیاد برای من آیا مطلب صحت داره؟

سلام دوست عزیز

منم چند روزه نمیتونم سایت های معتبر عطر داخلی رو باز کنم

احتمالا صحت داره💐

سلام متاسفانه سایت هایی که توحوزه عطر هستن مثل عطرافشان و عطرام‌ین و خل‌ی‌فه چی هم این مشکل پیدا کردن احتمالا بخاطر وارادت عطر و ادکلن های خ‌ارج‌ی باشه و متاسفانه احتمال داره با واردات هم پیش از پیش سختگیرانه برخورد بشه و صرفا عطرهای تولید داخل رو تو بازار ببینیم

متین متین
1404/03/09

وقتی اونقدر حقیرن که حتی نمیذارن عطر اورجینال بخری و میان اینم فیلتر میکنن... ما چقدر شوربخت و بدشانس بودیم که تو این زمان باید جوانی میکردیم... این کشور هیچوقت ، تاکید میکنم هیچوقت دیگه درست نمیشه...! هر کی خوش شانس و خوشبخت باشه میره از این جهنم...

سلام، من که فعلا با همچین موردی رو به رو نشدم! الان هم بدون فیلترشکن، سایت های عطری برام باز میشن🤷🏻‍♀️🙄

در پاسخ به متین :

وقتی اونقدر حقیرن که حتی نمیذارن عطر اورجینال بخری و میان اینم فیلتر میکنن... ما چقدر شوربخت و بدشانس بودیم که تو این زمان باید جوانی میکردیم... این کشور هیچوقت ، تاکید میکنم هیچوقت دیگه درست نمیشه...! هر کی خوش شانس و خوشبخت باشه میره از این جهنم...

سلام متین جان 

اونقدر با حرفات موافقم که حد حساب و نداره 

منم عقیده دارم اینجا هیچوقت درست نمیشه هر کس بارش و جمع کرد و رفت خودش رو نجات داد

Khadijeh Khadijeh
1404/03/10

سلام من قبلا وقتی سایتو سرچ میکردم اولین لینک وارد میشدم ولی حالا اولین لینک برام بالا نمیاد و چندتا پایین تر هم که باز اسم عطر افشان هست از اونجا تونستم بدون فیلترشکن وارد بشم 

erfan erfan
1404/03/10

ممنون از پاسخ گویی تمام عزیزان 

متین متین
1404/03/10
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام متین جان 

اونقدر با حرفات موافقم که حد حساب و نداره 

منم عقیده دارم اینجا هیچوقت درست نمیشه هر کس بارش و جمع کرد و رفت خودش رو نجات داد

درود سورنا جان ارادت

حقیقت تلخه متاسفانه...کاش اینجوری نبود واقعا...!

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟