Ali Asghar Ali Asghar
7
1404/03/13

همون هم پوشانی عطر

سلام دوستان عزیزم.

امروز یه تجربه ای داشتم گفتم در اختیار شما هم بزارم. تو کافه نشسته بودم بعد از مدتی یه فردی وارد شد و نشست در فاصله حدودا 3.4 متری از من قرار داشت؛ بعد از مدت کوتاهی یهو دیدم بوی یه عطری اومد، از اون عطرا که در‌به‌در دنبالشم، همونا که وقتی از کوچه ای خیابونی رد میشم و میبینم بوی عطر در هوا پخشه اما خبری از کسی نیست، از اون رایحه های جذاب بود که عاشقشم. رفتم از اون شخص پرسیدم چه عطری زدی؟ گفت سه تا باهم زدم اومدم و الان متوجه شدم اون سه تا عطر چیا بودن، این سه عطر بود: 1- اسنشال بویس امپریال    2- مگاماره     3- آمبر لدر ادوپرفیوم

متاسفانه هیچ کدوم رو هم تست نکردم تا دقیق درکش کنم که آیا اون رایحه ای که به مشامم خورد یکی از این سه عطر بود یا ترکیبشون بود، انگارا واجب شد تستشون. و همچنین نمیتونستم دقیق نوت هارو تشخیص بدم، ولی وقتی نزدیک شدم یه ذره بوی چرم و شاید هم نعناع هندی متوجه شدم.

شما هم اگه این سه عطر رو دارید باهم اسپری کنید ببینید بوش جالب میشه یا نه😊😄

متین متین
1404/03/13

درود

دیگه همه چی مسخره شده تو این دنیای جدید...

اینم روش :)

هر چیزیو خراب میکنن این آدما...از جنگل و ساحل گرفته تا دنیای عطر و روابط و...

طرف قیمه و قرمه و ماست و سوپ با هم ترکیب میکنه میخوره میگه چقدر خوشمزس ولی به بعدش فکر نمیکنه که چه جنایتی اتفاق افتاده ، اینم دقیقا یه چی تو همین مایه هاس...

حرفی ندارم واقعا... افسوس!

بری تو آلمان یا آمریکا همچین حرفی بزنی که من اینکارو کردم اصلا نمیفهمن چی میگی یا فازت چیه از انجام همچین کاری...

حالا این باز خوبه من دیدم اسانس های گرمی رو میان مثلا میگن ۳۰ میل اونتوس ۳۰ میل بلو شنل ۳۰ میل اینوکتوس قاطی میکنیم به به چه عطری شد جدیده :))))))

میدونی حرف کلی من اینه همه‌چی مسخره بازی شده...

کاش ۱۰۰ سال پیش به دنیا میومدم و زندگی واقعی رو‌تجربه میکردم ولی تو این نسل مزخرف نبودم...

Ali Asghar Ali Asghar
1404/03/13
در پاسخ به متین :

درود

دیگه همه چی مسخره شده تو این دنیای جدید...

اینم روش :)

هر چیزیو خراب میکنن این آدما...از جنگل و ساحل گرفته تا دنیای عطر و روابط و...

طرف قیمه و قرمه و ماست و سوپ با هم ترکیب میکنه میخوره میگه چقدر خوشمزس ولی به بعدش فکر نمیکنه که چه جنایتی اتفاق افتاده ، اینم دقیقا یه چی تو همین مایه هاس...

حرفی ندارم واقعا... افسوس!

بری تو آلمان یا آمریکا همچین حرفی بزنی که من اینکارو کردم اصلا نمیفهمن چی میگی یا فازت چیه از انجام همچین کاری...

حالا این باز خوبه من دیدم اسانس های گرمی رو میان مثلا میگن ۳۰ میل اونتوس ۳۰ میل بلو شنل ۳۰ میل اینوکتوس قاطی میکنیم به به چه عطری شد جدیده :))))))

میدونی حرف کلی من اینه همه‌چی مسخره بازی شده...

کاش ۱۰۰ سال پیش به دنیا میومدم و زندگی واقعی رو‌تجربه میکردم ولی تو این نسل مزخرف نبودم...

حرفت درسته متین جان، خودم هم موافق ترکیب کردن عطر نیستم چون چند بار شده همینطوری امتحان کنم ولی پشیمون شدم چون اصلا جور در نمیان باهم. اون اسانس گرمی هم آره واقعا ویدیو شو دیدم که مثلا میگن برو به عطر فروشی سر کوچه‌تون و بگو اینارو باهم قاطی کنه‌و... این دیگه واقعا خیلی بدتره!

سلام علی اصغر جان 

لیر کردن ادکلن ها بین عرب های حوزه ی خلیج فارس بسیار رایجه به همین دلیل هم الان اماراتی هارو به عنوان ملتی خوشبو میشناسند 

من ویدیو هاشون رو زیاد تو تیک تاک دیدم ،پایین جایی که لباس هاشون رو آویزون میکنند یک جایگاهی هست که داخلش بخور (عود مخصوص خودشون) که گرون هم هست روشن میکنند تا این بو بره به خورد لباس بعد از اون هم معمولا دو تا ادکلن میزنند با تعداد پاف بالا 

من هیچ اشکالی در این کار نمی‌بینم با توجه به پخش بوی محصولات جدید اگر کسی دنبال بازخورد گرفتن باشه واقعا لیر کردن دو کار می‌تونه بهش کمک کنه 

Ali Asghar Ali Asghar
1404/03/14
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام علی اصغر جان 

لیر کردن ادکلن ها بین عرب های حوزه ی خلیج فارس بسیار رایجه به همین دلیل هم الان اماراتی هارو به عنوان ملتی خوشبو میشناسند 

من ویدیو هاشون رو زیاد تو تیک تاک دیدم ،پایین جایی که لباس هاشون رو آویزون میکنند یک جایگاهی هست که داخلش بخور (عود مخصوص خودشون) که گرون هم هست روشن میکنند تا این بو بره به خورد لباس بعد از اون هم معمولا دو تا ادکلن میزنند با تعداد پاف بالا 

من هیچ اشکالی در این کار نمی‌بینم با توجه به پخش بوی محصولات جدید اگر کسی دنبال بازخورد گرفتن باشه واقعا لیر کردن دو کار می‌تونه بهش کمک کنه 

به نکته جالبی اشاره کردی آقا سورنا.

من تو استان فارس زندگی میکنم تو لارستان نمیدونم میشناسی یا نه شهری که تعداد قابل توجهی از آدما به کشور های عربی سفر میکنن، این دوست عزیزمون نمیدونم اونجا ها رفته یا نه اما قبل از اینکه بدونم دقیقا این بوی چیه گفتم عربی عطرت؟ گفت نه. و خیلی جالب بود آخه معمولا سه تا عطر باهم جور در نمیان ولی نمیدونم بعضیا که چند عطر باهم میزنن بوی عجیب غریب و جالبی میدن. 

یه سوال از خودت سورنا جان؛ اگه تجربه لیر کردن داری اینکه دو یا چند عطر رو یه نقطه مشخص باهم بزنی بهتره یا اینکه برای مثال یکیشون روی گردن یکی روی لباس و..؟

در پاسخ به Ali Asghar :

به نکته جالبی اشاره کردی آقا سورنا.

من تو استان فارس زندگی میکنم تو لارستان نمیدونم میشناسی یا نه شهری که تعداد قابل توجهی از آدما به کشور های عربی سفر میکنن، این دوست عزیزمون نمیدونم اونجا ها رفته یا نه اما قبل از اینکه بدونم دقیقا این بوی چیه گفتم عربی عطرت؟ گفت نه. و خیلی جالب بود آخه معمولا سه تا عطر باهم جور در نمیان ولی نمیدونم بعضیا که چند عطر باهم میزنن بوی عجیب غریب و جالبی میدن. 

یه سوال از خودت سورنا جان؛ اگه تجربه لیر کردن داری اینکه دو یا چند عطر رو یه نقطه مشخص باهم بزنی بهتره یا اینکه برای مثال یکیشون روی گردن یکی روی لباس و..؟

درود علی اصغر جان 

بله من معمولا ادکلن سرجف فیرو رو با سرجف رجیو لیر میکنم 

چون بوی فیرو خیلی سبز و تند و هیچ نرمی نداره از طرفی رجیو حالت وانیلی و ادویه ای داره و این دوتا همدیگرو خوب تکمیل میکنند منتهی چون رجیو سنگین و بوش غالب میشه معمولا ازش یک پاف میزنم سه چهار پاف هم فیرو میزنم 

در مورد سوالتون من ترجیح میدم روی هم نزنم یک ادکلن رو سمت راست لباس  مثلا بزنم اون یکی سمت چپ لباس 

Regio #زرجوف رجیو Regio 

Fiero #زرجوف فیرو Fiero 

Ali Asghar Ali Asghar
1404/03/15
در پاسخ به سورنا مقدم :

درود علی اصغر جان 

بله من معمولا ادکلن سرجف فیرو رو با سرجف رجیو لیر میکنم 

چون بوی فیرو خیلی سبز و تند و هیچ نرمی نداره از طرفی رجیو حالت وانیلی و ادویه ای داره و این دوتا همدیگرو خوب تکمیل میکنند منتهی چون رجیو سنگین و بوش غالب میشه معمولا ازش یک پاف میزنم سه چهار پاف هم فیرو میزنم 

در مورد سوالتون من ترجیح میدم روی هم نزنم یک ادکلن رو سمت راست لباس  مثلا بزنم اون یکی سمت چپ لباس 

Regio #زرجوف رجیو Regio 

Fiero #زرجوف فیرو Fiero 

تشکر ازت سورنای عزیز.

بعد این دورو که استفاده میکنی اینجوریه که یه بوی جدید رو بهت تحویل میدن یا هرکدومشون بوی خودشو میده طوری که مثلا ده ثانیه رجیو سه ثانیه فیرو؟

اگه جواب بدی ممنونت میشم

در پاسخ به Ali Asghar :

تشکر ازت سورنای عزیز.

بعد این دورو که استفاده میکنی اینجوریه که یه بوی جدید رو بهت تحویل میدن یا هرکدومشون بوی خودشو میده طوری که مثلا ده ثانیه رجیو سه ثانیه فیرو؟

اگه جواب بدی ممنونت میشم

قربان شما 🙏

من معمولا بوی هر کدوم رو جدا حس میکنم چون من رایحه ی ادکلن هام رو میشناسم ولی شخص مقابل من که نمیدونه فکر می‌کنه این رایحه بوی یک ادکلن 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟