سلام
دوستان من دنبال عطری با پخش بوی زیاد هستم لطفا اگه امکان داره هر چقدر که میشناسین معرفی کنید
عطر گرم برای زمستان و عطر خنک برای تابستان
مردونه و یونیسکس
عزیزان من این صفحه رو ایجاد کردم برای همه دوستان نه فقط برای خودم از دوستان عطر باز خواهش میکنم که عطرهایی رو که استفاده کردید و ماندگاری خیلی بالایی دارند رو معرفی کنید🙏
درود
خیلی کلی بود حرفتون ، زنونه ؟ مردونه ؟ چه سبک رایحه ؟ تلخ ؟ شیرین ؟ خنک ؟ گرم ؟
سلام
مردانه تلخ هم گرم هم خنک عزیزم بالا هم نوشته بودم🙏اگه شیرین هم باشه اشکالی نداره اول باید دکانت بگیرم بعد فول باتل
درود
خیلی کلی بود حرفتون ، زنونه ؟ مردونه ؟ چه سبک رایحه ؟ تلخ ؟ شیرین ؟ خنک ؟ گرم ؟
سلام
مردانه تلخ هم گرم هم خنک عزیزم بالا هم نوشته بودم🙏اگه شیرین هم باشه اشکالی نداره اول باید دکانت بگیرم بعد فول باتل
سلام دوست عزیز
برای زمستان: مانسرا رد توباکو، دیور ساواج الکسیر(پیشنهادی)، فنک هارمونی. در رده های پایین تر: ممو پاریس آفریکن لدر، آرمانی استرانگر ویت یو ابسولوتلی
برای تابستان: فنک دیپ اوشن، اورتو پاریسی مگاماره
برای پاییز و زمستان:
۱-آمواژ Purpose عملکردی بینظیری داره. بینظیر!
۲-و مجددا از آمواژ، Interlude
۳-مزون فرانسیس، باکارات روژ ۵۴۰
۴-زرجف، الکساندریا۲
۵-زرجف، More than words
تشریف ببرید داخل برند امواج سرچ کنید اکثرا همون هستند که میخواهید مثلا زمستون این میتونه سرافرازتون کنه..
#آمواج اینترلود 53 Interlude 53
#آمواج (آمواژ) اینترلود بلک ایریس مردانه Interlude Black Iris Man
و خیلی عطرای دیگش....
تو تابستون هم...
#آمواج بیچ هات من Beach Hut Man
#آمواج سرچ Search
#آمواج - آمواژ انکلیو Enclave ( چهارفصل)
....
تو اقتشادی ها هم یک عالمه گزینه داری ولی خب کیفیت گزینه های بالا رو. ندارن مثلا اقتصادی چهار فصل میتونم بهت
#رساسی (رصاصی) هوس بلک Hawas Black
#افنان سوپرماسی نات اونلی اینتنس Supremacy Not Only Intense
رو معرفی کنم
زمستونی :
#جوپ هوم له پرفیوم Joop! Homme Le Parfum
#احمد المغربی مرج Marj
#احمد المغربی بن شیخ Bin Shaikh
#احمد المغربی لثانی Laathani
یا مثلا تابستونی هم..
#احمد المغربی کاف Kaaf
#دیویدوف کول واتر اینتنس مردانه Cool Water Intense for men
و خیلی های دیگه که واقعا ده صفحه میشه لیست و از حوصله خارج... ولی رو امواج فکر کن گرونه ولی خب جالبه!
از همه دوستان از بابت این که این همه عطر معرفی کردید😍 بینهایت تشکر میکنم❤️🙏
درود
اورتو پاریسی مگاماره جدا از رایحه ماندگاری و پخش بوی بسیار بالایی داره...
تا حدی که استفاده ازش به ۱پاف کفایت میکنه و تا ۱هفته راحت حس میشه...
البته که بیچ هات هم ماندگاری بالایی داره اما نه در این حد
سلام دوستان بنده تازه با این سایت آشنا شدم و تجربه کمی دارم و میخواستم از شما عزیزان نظر بپرسم ؛
دوستان دنبال عطر خنک هستم که قیمت اقتصادی داشته باشه، حالا اگر تلخ باشه که چه بهتر اگر شیرین هم بود اوکیه، زیاد حساس نیستم روی رایحه، زمستون دو تا ادکلن به راهنمایی دوستان خریدم که هم اقتصادی بودن هم عالی بود از نظر من البته؛ بوگارت پور هوم و بوگارت سیلورسنت، نسبت به پولی که پرداخت کردم بسیار عالی بودن و هستن (از لحاظ موندگاری) ، ولی خب مناسب این فصل نیستن ...
چند تا ادکلن رو مد نظر داشتم اگر کسی میتونه راهنماییم کنه ؛
روبرتو ویزاری ایمپریال، کریشن لامیس اوری وان، جگوار مشکی و جگوار آبی ... نظرات در مورد این عطر ها متفاوت هست ... در کل میدونم ادکلن های اقتصادی خنک موندگاری و پخش بو بالایی نسبت به افتصادی های گرم ندارن و ضعیف تر هستن و منطقیه ولی خب اگر ادکلنی تو رنج قیمت سه تا سه و خورده ای که کیفیت موندگاری و پخش بود تقریبا خوبی داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم
😍😍
درود
اورتو پاریسی مگاماره جدا از رایحه ماندگاری و پخش بوی بسیار بالایی داره...
تا حدی که استفاده ازش به ۱پاف کفایت میکنه و تا ۱هفته راحت حس میشه...
البته که بیچ هات هم ماندگاری بالایی داره اما نه در این حد
داداش گلم مرسی از این که راهنمایی کردید🙏