سلام
دوستان من دنبال عطری با پخش بوی زیاد هستم لطفا اگه امکان داره هر چقدر که میشناسین معرفی کنید
عطر گرم برای زمستان و عطر خنک برای تابستان
مردونه و یونیسکس
عزیزان من این صفحه رو ایجاد کردم برای همه دوستان نه فقط برای خودم از دوستان عطر باز خواهش میکنم که عطرهایی رو که استفاده کردید و ماندگاری خیلی بالایی دارند رو معرفی کنید🙏
سلام دوستان بنده تازه با این سایت آشنا شدم و تجربه کمی دارم و میخواستم از شما عزیزان نظر بپرسم ؛
دوستان دنبال عطر خنک هستم که قیمت اقتصادی داشته باشه، حالا اگر تلخ باشه که چه بهتر اگر شیرین هم بود اوکیه، زیاد حساس نیستم روی رایحه، زمستون دو تا ادکلن به راهنمایی دوستان خریدم که هم اقتصادی بودن هم عالی بود از نظر من البته؛ بوگارت پور هوم و بوگارت سیلورسنت، نسبت به پولی که پرداخت کردم بسیار عالی بودن و هستن (از لحاظ موندگاری) ، ولی خب مناسب این فصل نیستن ...
چند تا ادکلن رو مد نظر داشتم اگر کسی میتونه راهنماییم کنه ؛
روبرتو ویزاری ایمپریال، کریشن لامیس اوری وان، جگوار مشکی و جگوار آبی ... نظرات در مورد این عطر ها متفاوت هست ... در کل میدونم ادکلن های اقتصادی خنک موندگاری و پخش بو بالایی نسبت به افتصادی های گرم ندارن و ضعیف تر هستن و منطقیه ولی خب اگر ادکلنی تو رنج قیمت سه تا سه و خورده ای که کیفیت موندگاری و پخش بود تقریبا خوبی داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم
😍😍
دوستان عزیز کسی نیست این دوست عزیزمون رو هم راهنمایی کنه لطفا راهنمایی کنید این دوست عزیزمون گفتن من تازه با این سایت آشنا شدم لطفا🙏🙏🙏