عارف عارف
9
1404/04/26

پیشنهاد عطر

درود دوستان گرامی

ممنون میشم از دیدگاه خودتون، ۵ عطر برتر مردانه از برند الحمبرا که ارزش خرید داره رو معرفی کنید.

البته اگر ۵ عطر برتر خنک و ۵ عطر برتر گرم مردانه را معرفی کنید که بسیار عالی خواهد بود.

متین متین
1404/04/26

درود

خنک ها:

مشابه های ایوسن لورن وای ، مون بلان لجند ، دولچه گابانا کینگ و لایت بلو ، بولگاری تایگار ، لویی ویتون افترنون سوییم و ال امنسیت ، دیور هوم اسپرت ، مارلی پرسیوس ، گوستا ، حیاتی مشکی ...

گرم ها:

مشابه های ایو سن لورن تاکسیدو و بیبی کت ، مارلی پگاسوس و پگاسوس اکسکلوسیف ، تامفورد ها ، جوجیو آرمانی استرانگر ویت یو ها ، دیور هوم اینتنس ، 

در کل بیشتر کارهاشون تو رنج قیمتیش خوبن...

عارف عارف
1404/04/26
در پاسخ به متین :

درود

خنک ها:

مشابه های ایوسن لورن وای ، مون بلان لجند ، دولچه گابانا کینگ و لایت بلو ، بولگاری تایگار ، لویی ویتون افترنون سوییم و ال امنسیت ، دیور هوم اسپرت ، مارلی پرسیوس ، گوستا ، حیاتی مشکی ...

گرم ها:

مشابه های ایو سن لورن تاکسیدو و بیبی کت ، مارلی پگاسوس و پگاسوس اکسکلوسیف ، تامفورد ها ، جوجیو آرمانی استرانگر ویت یو ها ، دیور هوم اینتنس ، 

در کل بیشتر کارهاشون تو رنج قیمتیش خوبن...

ممنونم متین جان ♥️ 

خنک و معتدل:

سپتر برونزیت و فیلوس مشابه بولگاری تایگار 

فلاور ادیکشن مشابه ای ایکس فلورنارکوتیک

سپتر مالاکایت

اسپکتروم مشابه روژا داوالیزیوم

ایمورتال مشابه لویی ویتون المینسیت

گرم: 

اسموکی تاچ مشابه توسکان لدر

اپیولنت لدر مشابه  امبر لدر 

فیوژن اینتنس مشابه فبیولس

جین لو نویر مشابه لویی ویتون آمبر نومد

دارک اینتنس مشابه دیور هوم اینتنس

عارف عارف
1404/04/28
در پاسخ به کاید امیر :

خنک و معتدل:

سپتر مالاکایت

گرم: 

جین لو نویر مشابه لویی ویتون آمبر نومد

دارک اینتنس مشابه دیور هوم اینتنس

سپاس امیر جان ♥️ 

دانیال دانیال
1404/04/30

با احترام به دوستان الحمبرا رو نیستم... اگه دنبال عربی هستی برندهای رصاصی، افنان، ارماف یا خلج و احمد مغربی رو جایگرین کن... 

عارف عارف
1404/04/31
در پاسخ به دانیال :

با احترام به دوستان الحمبرا رو نیستم... اگه دنبال عربی هستی برندهای رصاصی، افنان، ارماف یا خلج و احمد مغربی رو جایگرین کن... 

ممنون دانیال جان

البته من خودم هم هیچ فول باتلی از برندهای عربی و الحمبرا ندارم، اما دنبال یک چیز ارزشمند بودم که بتونم تو تابستون بدون نگرانی از تمام شدن فوری یک باتل، باهاش دوش بگیرم 😅

برندهایی که اسم بردین هم برای یک همچین کاری چندان ارزون نیستن و میشه با کمی هزینه بیشتر یک برند با اصالت تهیه کرد.

دانیال دانیال
1404/05/01
در پاسخ به عارف :

ممنون دانیال جان

البته من خودم هم هیچ فول باتلی از برندهای عربی و الحمبرا ندارم، اما دنبال یک چیز ارزشمند بودم که بتونم تو تابستون بدون نگرانی از تمام شدن فوری یک باتل، باهاش دوش بگیرم 😅

برندهایی که اسم بردین هم برای یک همچین کاری چندان ارزون نیستن و میشه با کمی هزینه بیشتر یک برند با اصالت تهیه کرد.

والا مثالی هست که میگه هزینه نون و پنیر با دل دردش میشه همون هزینه چلو کباب!

با کمی بالاتر یا همون قیمت برندی که گفتی میتونی عطرهای تابستانی مثل کاف، بلو بای احمد، زلنی، اکوا عود، بلو عود، سیج، عود لوندر، کوتور نویر، تیف تیف، گرین پرل و اکلاک رو از برند احمد المغربی

و عطرهای 9pm rebel، 9am dive، سوپرماسی این هیون، تراثی بلو، سوپرماسی نات اونلی و کالکتورز ادیشن، هیستوریک اولمدا رو از برند افنان

و عطرهای هوس های آیس، اورجینال یا بلاک و فایر( هوس تروپیکال اگه گیر بیاد) و دارج، حاتم و الوسام از برند رصاصی

عطرهای کلاب د نویت سیاژ، کلاب د نویت اوربان ، پرسیوس، کلاب د نویت اینتنس، اودیسی اکوا، اودیسی مگا من، اودیسی لمون فرش و کلاب د نویت بلو ایکونیک از برند آرماف

یا عطر آیلند از برند  خلج و مثال های خیلی زیاد دیگه...

میتونن تابستون قشنگی رو برات بسازن... فکر کنم همگی هم در ایران موجود هست... درسته در حد کارهای فرانسه و غربی نرسن بعضی هاشون ولی خوش کیفیت و خوس ساخت و خوش قیمت هستند. 

موفق باشید. 

عارف عارف
1404/05/01
در پاسخ به دانیال :

والا مثالی هست که میگه هزینه نون و پنیر با دل دردش میشه همون هزینه چلو کباب!

با کمی بالاتر یا همون قیمت برندی که گفتی میتونی عطرهای تابستانی مثل کاف، بلو بای احمد، زلنی، اکوا عود، بلو عود، سیج، عود لوندر، کوتور نویر، تیف تیف، گرین پرل و اکلاک رو از برند احمد المغربی

و عطرهای 9pm rebel، 9am dive، سوپرماسی این هیون، تراثی بلو، سوپرماسی نات اونلی و کالکتورز ادیشن، هیستوریک اولمدا رو از برند افنان

و عطرهای هوس های آیس، اورجینال یا بلاک و فایر( هوس تروپیکال اگه گیر بیاد) و دارج، حاتم و الوسام از برند رصاصی

عطرهای کلاب د نویت سیاژ، کلاب د نویت اوربان ، پرسیوس، کلاب د نویت اینتنس، اودیسی اکوا، اودیسی مگا من، اودیسی لمون فرش و کلاب د نویت بلو ایکونیک از برند آرماف

یا عطر آیلند از برند  خلج و مثال های خیلی زیاد دیگه...

میتونن تابستون قشنگی رو برات بسازن... فکر کنم همگی هم در ایران موجود هست... درسته در حد کارهای فرانسه و غربی نرسن بعضی هاشون ولی خوش کیفیت و خوس ساخت و خوش قیمت هستند. 

موفق باشید. 

ممنونم دانیال جان از زمانی که گذاشتی و با وسواس نوشتی 

خنک و معتدل:

سپتر مالاکایت

گرم: