سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من پس از مدتی استفاده از عطرهای مختلف به این نتیجه رسیدم که اینجانب عاشق نت رزم . !!! این رز لعنتی بنظر من جادوگره .... خیلی دیوانه کننده است. بهترین آرامبخش افیونی برای دماغ و سرحال کردنمه. باهاش تبدیل به بمب انرژی اتمی میشم اصلا. حالا عزا گرفتم که چه عطری بطور صد در صد اون خواسته منو از رز لعنتی برآورده میکنه و در واقع بمب هسته ای رزه !!! البته من متوجه حالت گلاب گون بعضی رزها هستم و اصلا اونو نمیپسندم ولی عطرهای رزی که من داشتم هیچکدوم حالت گلاب که نداشتن هیچ، بلکه واقعا منو به یک دنیای خلسه میبرند که بخوام وصفش کنم از حوصله تون خارجه!!! الان از بین کارهای portrait of lady, lalique encer noir pour elle , midnight poison , rose pric, la rosee delina, rose byredo, juliet has a gon واقعا همه اینهارو میپرستم ولی نمیدونم کدومش اون خواسته و درد بی درمون منه !!! رز شناسان قهار سایت میتونن کمکم کنن و در وصف این دلبر بیرحم و قاتل بیشتر توضیح بدن و بگن من آخرش باید چکارکنم. الان کار لالیک که گفتم رو زدم رو دستم و اون حس شراب طور رز از کجا داره میاد آخه ؟؟؟!!! من گیج شدم اصلا، خدایا سبحان الله این چه رزیه آخه. الانم که گیر نمیاد چکارکنم خب . 😪🥹🥲🤩🤩😍
درود
بنده به شخصه یکی از عشاق نت رز و رایحه رز هستم و همیشه دوسش خواهم داشت...پیشنهاد میشه عطر های زیر رو تست کنید و از رایحه رز طبیعی لذت ببرید...(به جز دلینا که حرف و حدیث داره البته خودم عاشقشم ، بقیه پیشنهاد میشه شدیدا)
#میسون فرانسیس کورکجان الا رز A La Rose
سلام. چقدر خوشحال شدم وقتی متنتون رو خوندم چون من هم جور دیگه ای عاشق رزم و بهترین حس رو میده به من.
بیشترین رز هایی که دوست دارم،
#تام فورد نویر د نویر Noir de Noir
#ال آرتیسان پارفومر وولر دی رزز Voleur de Roses
نویر د نویر و وولر د رزز ، ترکیب رز و پچولی که حس جادوگری ولی در عین حال آرامش بخش که ذکر کردین رو به من میدن و جزو ۵ عطر برتر من هستن.
عطر بعدی #بیوفرت لندن اکریزیا Acrasia
که فقط یکبار تستش کردم و خیلی نمیتونم رایحش رو وصف کنم اما رز تو این عطر خیلی خیلی خاص و متفاوته.
از برند مورد علاقم هم، #میسون فرانسیس کورکجان عود ساتین مود ادوپرفیوم Oud Satin Mood EDP که این کار یکم ممکنه واسه کسایی که اون رزِ گلاب گون یا زعفرانی رو نمیپسندن گزینه امنی نباشه اما بازم عالیه؛ رزی، عودی و پودری.
از اونجایی که دوست دارم رز توی عطر، بولد باشه، عطر هایی رو اسم آوردم که دیگه واقعا رز خالصن.
درود
بنده به شخصه یکی از عشاق نت رز و رایحه رز هستم و همیشه دوسش خواهم داشت...پیشنهاد میشه عطر های زیر رو تست کنید و از رایحه رز طبیعی لذت ببرید...(به جز دلینا که حرف و حدیث داره البته خودم عاشقشم ، بقیه پیشنهاد میشه شدیدا)
#میسون فرانسیس کورکجان الا رز A La Rose
درود بر شما بسیار عالی حتما تست خواهم کرد 👍😊🌹
سلام. چقدر خوشحال شدم وقتی متنتون رو خوندم چون من هم جور دیگه ای عاشق رزم و بهترین حس رو میده به من.
بیشترین رز هایی که دوست دارم،
#تام فورد نویر د نویر Noir de Noir
#ال آرتیسان پارفومر وولر دی رزز Voleur de Roses
نویر د نویر و وولر د رزز ، ترکیب رز و پچولی که حس جادوگری ولی در عین حال آرامش بخش که ذکر کردین رو به من میدن و جزو ۵ عطر برتر من هستن.
عطر بعدی #بیوفرت لندن اکریزیا Acrasia
که فقط یکبار تستش کردم و خیلی نمیتونم رایحش رو وصف کنم اما رز تو این عطر خیلی خیلی خاص و متفاوته.
از برند مورد علاقم هم، #میسون فرانسیس کورکجان عود ساتین مود ادوپرفیوم Oud Satin Mood EDP که این کار یکم ممکنه واسه کسایی که اون رزِ گلاب گون یا زعفرانی رو نمیپسندن گزینه امنی نباشه اما بازم عالیه؛ رزی، عودی و پودری.
از اونجایی که دوست دارم رز توی عطر، بولد باشه، عطر هایی رو اسم آوردم که دیگه واقعا رز خالصن.
درود برشما، ممنونم از اینهمه لطف و توجه شما در پاسخ جستجوی اینجانب، با اطلاعات ارزشمندی که در این محفل زیبای روح نواز قرار میدهید، حتما تست خواهم کرد و تجربه ام را حتما خواهم نوشت. شاد و سلامت باشید😊🌹🙌
سلام و احترام خدمت شما
رز در این اثر بسیار هنرمندانه و دلنشین به کار رفته. کیفیت رایحه بسیار بالاست. عطر در عین متمرکز بودن بر رز، دارای عمق و پیچیدگی هستش و به دور از خطیبودن و یکنواختشدن.
درود
عطرِ تی رز عاشقانِ رز رو هم به سردرد رسونده..😂😂
اما انگار که شما با اون هم میتونید به خوبی ارتباط بگیرید...
قاعدتا رز زنانه میتونه یکی از گزینه های خوب ای باشه :
#پارفومز د مارلی دلینا اکسکلوسیف Delina Exclusif
ولی باورتون نمیشه ولی از رزي هایی که واقعا میتونه جذاب باشه و در کشور ما بهش ظلم شده همین استاده :
سلام و احترام خدمت شما
رز در این اثر بسیار هنرمندانه و دلنشین به کار رفته. کیفیت رایحه بسیار بالاست. عطر در عین متمرکز بودن بر رز، دارای عمق و پیچیدگی هستش و به دور از خطیبودن و یکنواختشدن.
درود بر شما ، بسیار عالی، خطی نبودن رایحه هم یکی دیگه از مزیت هاست و وجود نت کندر در کنار رز تستش حتما واجب هست، بسیار ممنونم از شما بزرگوار😊🙏🌹
قاعدتا رز زنانه میتونه یکی از گزینه های خوب ای باشه :
#پارفومز د مارلی دلینا اکسکلوسیف Delina Exclusif
ولی باورتون نمیشه ولی از رزي هایی که واقعا میتونه جذاب باشه و در کشور ما بهش ظلم شده همین استاده :
درود و عرض ادب، کاملا درسته جناب دانیال، دلینا اکسکلوسیف مارلی که حرفی باقی نمیذاره و تی رز هم موافقم مورد ظلم و مهجور واقع شده حتما هر دو رو به دیدارشون مشرف خواهم شد و از حس بینظیرشون استفاده خواهم کرد. ممنون از توجه شما بزرگوار😊🌹🙏
درود و عرض ادب، کاملا درسته جناب دانیال، دلینا اکسکلوسیف مارلی که حرفی باقی نمیذاره و تی رز هم موافقم مورد ظلم و مهجور واقع شده حتما هر دو رو به دیدارشون مشرف خواهم شد و از حس بینظیرشون استفاده خواهم کرد. ممنون از توجه شما بزرگوار😊🌹🙏
قربانت.. حتما تجربه بعد از استفاده رو تو سایت به اشتراک بزار