سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من پس از مدتی استفاده از عطرهای مختلف به این نتیجه رسیدم که اینجانب عاشق نت رزم . !!! این رز لعنتی بنظر من جادوگره .... خیلی دیوانه کننده است. بهترین آرامبخش افیونی برای دماغ و سرحال کردنمه. باهاش تبدیل به بمب انرژی اتمی میشم اصلا. حالا عزا گرفتم که چه عطری بطور صد در صد اون خواسته منو از رز لعنتی برآورده میکنه و در واقع بمب هسته ای رزه !!! البته من متوجه حالت گلاب گون بعضی رزها هستم و اصلا اونو نمیپسندم ولی عطرهای رزی که من داشتم هیچکدوم حالت گلاب که نداشتن هیچ، بلکه واقعا منو به یک دنیای خلسه میبرند که بخوام وصفش کنم از حوصله تون خارجه!!! الان از بین کارهای portrait of lady, lalique encer noir pour elle , midnight poison , rose pric, la rosee delina, rose byredo, juliet has a gon واقعا همه اینهارو میپرستم ولی نمیدونم کدومش اون خواسته و درد بی درمون منه !!! رز شناسان قهار سایت میتونن کمکم کنن و در وصف این دلبر بیرحم و قاتل بیشتر توضیح بدن و بگن من آخرش باید چکارکنم. الان کار لالیک که گفتم رو زدم رو دستم و اون حس شراب طور رز از کجا داره میاد آخه ؟؟؟!!! من گیج شدم اصلا، خدایا سبحان الله این چه رزیه آخه. الانم که گیر نمیاد چکارکنم خب . 😪🥹🥲🤩🤩😍
مرجان جان سلام:
پیشنهاد من به شما خاص ترین عطر رز محور از برند آمواج است،
#آمواج د لایبرری کالکشن اوپوس X (آمواژ اپوس 10) The Library Collection Opus X
حتما حتما این عطر رو تست بفرمایید