Roham Bahraee Roham Bahraee
14
1404/05/01

هدیه تولد

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه

من میخوام برای یکی از دوستان کادوی تولد عطر بخرم. تولد ایشون آخر مرداده ولی این موضوع مدتی که ذهنم درگیر کرده و بعضی وقتها به جای کار یا شب خوابیدن میشینم براش عطر چک میکنم (ذوق خرید کردن خودش یه داستانه 😁) و چند وقتی که ذهنم درگیر کرده برا همین میخوام زودتر بخرم تموم شه بره. یکی برا تابستون و هوای گرم و یکیم برای هوای پاییز/زمستون. خودم آکوا دی جیو پروفومو و تراژدی لرد جرج رو مد نظر دارم ولی باز خواستم مشورت بگیرم ببینم نظر شما دوستان چیه. این دوستمون 45 سالشه و اصلا براشون مهم نیس که چی میزنن و تو این وادیا نیست ولی خب من برام مهمه 

[EDITED] 1404/05/02 09:14
متین متین
1404/05/01

درود رهام عزیز

انتخابای شیک و لوکسی کردی و واقعا زیبا هستن...

مخصوصا تراژدی درجه یکه و بهترین انتخابه...

هر دو از بهترین گزینه ها هستن ولی ارمانی مثل قبل نیست و بیخودی گرونه به جای اون 

این مورد تهیه کنید Verdigris #کینتیک پرفیومز وردیگریس Verdigris ​​​​​​قیمت مناسبی داره کیفیت بهتریم داره 

در پاسخ به متین :

درود رهام عزیز

انتخابای شیک و لوکسی کردی و واقعا زیبا هستن...

مخصوصا تراژدی درجه یکه و بهترین انتخابه...

درود متین جان

سوال پرسیدن بهونه ای که بتونیم باهم حرف بزنیم و حالت بپرسم. خب خدا رو شکر که پسندیدی و تایید کردی. دیدم بخوام زیادی وقت بزارم روزها باید بگردم و خستم نمیشم و از کار و زندگی میفتم برا همین این 2 تا رو انتخاب کردم. تراژدی که مطمئن بودم و هستم فقط پروفومو خنک هست؟ شنیدم بعضیا گفتن اونطور که باید خنک نیس. تو فکر اینم که از همین لاین کارایی که هست تست کنم برا خودمم یه چی بردارم. اسنزا یا بقیه رو تست داشتی؟ اگه بخوای یکی دو تا کار دیگه پیشنهاد بدی چیا رو میدی؟ هر چند میدونم این 2 تا کار از دیدت خوبن و نیازی نیس دنبال چیز دیگه ای بگردم 😅

در پاسخ به امیر علوانی :

هر دو از بهترین گزینه ها هستن ولی ارمانی مثل قبل نیست و بیخودی گرونه به جای اون 

این مورد تهیه کنید Verdigris #کینتیک پرفیومز وردیگریس Verdigris ​​​​​​قیمت مناسبی داره کیفیت بهتریم داره 

سلام آقا امیر

مرسی از پیشنهاد، اتفاقا تو همون پیج پروفومو کاری که گفتی به عنوان مشابه دیدم. حتما تست میکنم. چقدر مشابهن؟

دانیال دانیال
1404/05/02

دوتا پیشنهاد فوق هیجان انگیز و همه پسند خدمتت معرفی میکنم که اتفاقا تو همین سایت هم صفحه اول گذاشتند.... 

شش ماه اول

Invictus Parfum #پاکو رابان اینویکتوس پارفوم Invictus Parfum

شش‌ماه دوم :

Dior Homme Parfum #دیور هوم پارفوم (کریستین دیور هوم پرفیوم) Dior Homme Parfum 

متین متین
1404/05/02
در پاسخ به Roham Bahraee :

درود متین جان

سوال پرسیدن بهونه ای که بتونیم باهم حرف بزنیم و حالت بپرسم. خب خدا رو شکر که پسندیدی و تایید کردی. دیدم بخوام زیادی وقت بزارم روزها باید بگردم و خستم نمیشم و از کار و زندگی میفتم برا همین این 2 تا رو انتخاب کردم. تراژدی که مطمئن بودم و هستم فقط پروفومو خنک هست؟ شنیدم بعضیا گفتن اونطور که باید خنک نیس. تو فکر اینم که از همین لاین کارایی که هست تست کنم برا خودمم یه چی بردارم. اسنزا یا بقیه رو تست داشتی؟ اگه بخوای یکی دو تا کار دیگه پیشنهاد بدی چیا رو میدی؟ هر چند میدونم این 2 تا کار از دیدت خوبن و نیازی نیس دنبال چیز دیگه ای بگردم 😅

ارادت دارم رهام عزیزم

به نظرم روی چند تا عطر زیر هم فکر کن ، به ترتیب اولویت میگم...

ایو سن لورن وای ، بنتلی سیور لک (به جای پروفومو و اسنزا) ، پرادا لهوم ،  بنتلی اینفینیتی اینتنس ، بنتلی مومنتوم اینتنس ، لانوین لهوم اسپرت (یا ایسی میاکه بلو) ، دیویدوف کول واتر (یا کول واتر ریبورن) ، ورساچه پور هوم (یا الو هوم اسپرت) ، تراثی بلو افنان (یا نات اونلی اینتنس ) ، بنتلی آزور ، دانهیل آمالفی سیتورس

بخوای گیج نشی از بین گزینه ها چون زیادن همون دو خط اول یکیشو انتخاب کن که بینظیرن...

در پاسخ به Roham Bahraee :

سلام آقا امیر

مرسی از پیشنهاد، اتفاقا تو همون پیج پروفومو کاری که گفتی به عنوان مشابه دیدم. حتما تست میکنم. چقدر مشابهن؟

درود جناب رهام عزیز

کار دقیقا دی ان ای ارمانی هستش ولی خیلی سرزنده و شاداب شروع میشه روایح گلی اصلا بلد نیستن و فقط به زیبایی رایحه کمک میکنن کمی نت پودری حضور داره خیلی کمه اگر د جیو دوست داشته باشین این صد در صد میپسندین پ ف لن د موجود داشت کمتر 8قیمتش بود

در پاسخ به دانیال :

دوتا پیشنهاد فوق هیجان انگیز و همه پسند خدمتت معرفی میکنم که اتفاقا تو همین سایت هم صفحه اول گذاشتند.... 

شش ماه اول

Invictus Parfum #پاکو رابان اینویکتوس پارفوم Invictus Parfum

شش‌ماه دوم :

Dior Homme Parfum #دیور هوم پارفوم (کریستین دیور هوم پرفیوم) Dior Homme Parfum 

سلام بر آقا دانیال

مرسی از پیشنهاداتت، چه کاراییم معرفی کردی 👍. اتفاقا خودمم میخواستم اینوکتوس پارفوم تست کنم ولی به خاطر اسطوخودوس منصرف شدم. الان که گفتی حتما تست میکنم فقط یه چیزی، اسطوخودوس کار تند نکرده؟ بعد کار خیلی خنک یا خنک هست یا یه جورایی معتدله؟ چون اگه خنک باشه کادو هم نخرم بتونم برا خودم تهیه میکنم. نتهای جالبیم داره. دیورم که تکلیفش معلومه جواب پس دادست فقط چون یکم آدم جدی میگم شاید به روحیش نخوره

در پاسخ به متین :

ارادت دارم رهام عزیزم

به نظرم روی چند تا عطر زیر هم فکر کن ، به ترتیب اولویت میگم...

ایو سن لورن وای ، بنتلی سیور لک (به جای پروفومو و اسنزا) ، پرادا لهوم ،  بنتلی اینفینیتی اینتنس ، بنتلی مومنتوم اینتنس ، لانوین لهوم اسپرت (یا ایسی میاکه بلو) ، دیویدوف کول واتر (یا کول واتر ریبورن) ، ورساچه پور هوم (یا الو هوم اسپرت) ، تراثی بلو افنان (یا نات اونلی اینتنس ) ، بنتلی آزور ، دانهیل آمالفی سیتورس

بخوای گیج نشی از بین گزینه ها چون زیادن همون دو خط اول یکیشو انتخاب کن که بینظیرن...

ارادت متین جان

گزینه های خوب و سیفیم گفتی خودمم به چندتاشون فک کردم. کارای نسبتا زیادی معرفی کردی 👍. برا خرید عجله ندارم، تست میکنم هفته دیگه سفارش میدم. اتفاقا کول واتر و ٱمالفی خیلی از تو ذهنم رد شدن به خصوص ٱمالفی چون خودمم دوس دارم دوباره تستش کنم. فقط به ایسه بلو فک نکردم اونم چون خودم ازش خوشم نمیاد. میگم ریبورن پیدا میشه؟ چون ویو و مدلای دیگه رو دیدم ولی ریبورن نه، البته دنبالش نرفتم و آمار ندارم. نظرت در مورد ریبورن و آمالفی چیه؟ چون آخر گذاشتی میپرسم. پس اینجوری که کارا رو معرفی کردی یعنی لرد جورج قطعیه و میمونه کار تابستونی 😁

در پاسخ به امیر علوانی :

درود جناب رهام عزیز

کار دقیقا دی ان ای ارمانی هستش ولی خیلی سرزنده و شاداب شروع میشه روایح گلی اصلا بلد نیستن و فقط به زیبایی رایحه کمک میکنن کمی نت پودری حضور داره خیلی کمه اگر د جیو دوست داشته باشین این صد در صد میپسندین پ ف لن د موجود داشت کمتر 8قیمتش بود

درود آقا امیر عزیز

چه خوب، حتما تست میکنم. دیدم مشابه جیو معرفی شده ولی فک نمیکردم اینقد شبیه باشن. حتما تستش میکنم. اتفاقا دیروز با دوستم حرف میزدم میگفت بوی گلم دوست دارم. اسم یاس و محمدی و چند تا دیگه رو برد که برام جالب بود. حالا با چیزی که گفتی فک نکنم پودری بودنش اصلا اذیت بکنه و خیلی مهم باشه

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟