سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخوام برای یکی از دوستان کادوی تولد عطر بخرم. تولد ایشون آخر مرداده ولی این موضوع مدتی که ذهنم درگیر کرده و بعضی وقتها به جای کار یا شب خوابیدن میشینم براش عطر چک میکنم (ذوق خرید کردن خودش یه داستانه 😁) و چند وقتی که ذهنم درگیر کرده برا همین میخوام زودتر بخرم تموم شه بره. یکی برا تابستون و هوای گرم و یکیم برای هوای پاییز/زمستون. خودم آکوا دی جیو پروفومو و تراژدی لرد جرج رو مد نظر دارم ولی باز خواستم مشورت بگیرم ببینم نظر شما دوستان چیه. این دوستمون 45 سالشه و اصلا براشون مهم نیس که چی میزنن و تو این وادیا نیست ولی خب من برام مهمه
ارادت متین جان
گزینه های خوب و سیفیم گفتی خودمم به چندتاشون فک کردم. کارای نسبتا زیادی معرفی کردی 👍. برا خرید عجله ندارم، تست میکنم هفته دیگه سفارش میدم. اتفاقا کول واتر و ٱمالفی خیلی از تو ذهنم رد شدن به خصوص ٱمالفی چون خودمم دوس دارم دوباره تستش کنم. فقط به ایسه بلو فک نکردم اونم چون خودم ازش خوشم نمیاد. میگم ریبورن پیدا میشه؟ چون ویو و مدلای دیگه رو دیدم ولی ریبورن نه، البته دنبالش نرفتم و آمار ندارم. نظرت در مورد ریبورن و آمالفی چیه؟ چون آخر گذاشتی میپرسم. پس اینجوری که کارا رو معرفی کردی یعنی لرد جورج قطعیه و میمونه کار تابستونی 😁
اینا تو ذهنم اومد ، همشونم درجه یکن واقعا البته سعی کردم با توجه به سن ایشون معرفی کنم وگرنه خب عطر زیاده واقعا... همشون بینظیرن از جهاتی و نمیشه انتخاب کرد کدوم عالیه چون همشون خوبن...به نظرم آمالفی حرف نداره...کول واتر هم عالیه واقعا ، ریبورن سخت پیدا میشه ولی اگه پیدا شه عطر جالبیه...به نظرم روی اینا فکر کن و یکیشون انتخاب کن :
ایو سن لورن وای
دانهیل آمالفی
بنتلی سیلور لک
کول واتر
پرادا لهوم
ورساچه پور هوم
تراثی بلو افنان (البته یه کار جالب و خوش قیمت هم اینکه میتونی تراثی بلو و تراثی قهوه ای رو بگیری و ست کنی با هم ، جفتشون هم بینظیر و خوشبو هستن) (یا حتی تراثی الکتریک)
اینا تو ذهنم اومد ، همشونم درجه یکن واقعا البته سعی کردم با توجه به سن ایشون معرفی کنم وگرنه خب عطر زیاده واقعا... همشون بینظیرن از جهاتی و نمیشه انتخاب کرد کدوم عالیه چون همشون خوبن...به نظرم آمالفی حرف نداره...کول واتر هم عالیه واقعا ، ریبورن سخت پیدا میشه ولی اگه پیدا شه عطر جالبیه...به نظرم روی اینا فکر کن و یکیشون انتخاب کن :
ایو سن لورن وای
دانهیل آمالفی
بنتلی سیلور لک
کول واتر
پرادا لهوم
ورساچه پور هوم
تراثی بلو افنان (البته یه کار جالب و خوش قیمت هم اینکه میتونی تراثی بلو و تراثی قهوه ای رو بگیری و ست کنی با هم ، جفتشون هم بینظیر و خوشبو هستن) (یا حتی تراثی الکتریک)
دستت درد نکنه. همینایی که شما و بقیه گفتی لیست کردم تا تو همین هفته تست کنم. ریبورنم اگه تونستم حتما تست میزنم چون نظرم جلب کرده. برا تراثی هام پیشنهاد جالبی دادی حتما روش فکر میکنم 👍. دیشب میخواستم جداگانه تو یه ریپلای دیگه ازت بپرسم گفتم بزا جواب بدی بعد ریپلای بزنم. در مورد لرد جورج چیزی نگفتی یعنی اوکیه دیگه؟ نظرت در مورد رورینگ ردکلیف چیه، تست داشتی؟
سلام بر آقا دانیال
مرسی از پیشنهاداتت، چه کاراییم معرفی کردی 👍. اتفاقا خودمم میخواستم اینوکتوس پارفوم تست کنم ولی به خاطر اسطوخودوس منصرف شدم. الان که گفتی حتما تست میکنم فقط یه چیزی، اسطوخودوس کار تند نکرده؟ بعد کار خیلی خنک یا خنک هست یا یه جورایی معتدله؟ چون اگه خنک باشه کادو هم نخرم بتونم برا خودم تهیه میکنم. نتهای جالبیم داره. دیورم که تکلیفش معلومه جواب پس دادست فقط چون یکم آدم جدی میگم شاید به روحیش نخوره
به نظرم کار معتدل رو به خنکی هستش... همه نت ها هم اندازه!
دستت درد نکنه. همینایی که شما و بقیه گفتی لیست کردم تا تو همین هفته تست کنم. ریبورنم اگه تونستم حتما تست میزنم چون نظرم جلب کرده. برا تراثی هام پیشنهاد جالبی دادی حتما روش فکر میکنم 👍. دیشب میخواستم جداگانه تو یه ریپلای دیگه ازت بپرسم گفتم بزا جواب بدی بعد ریپلای بزنم. در مورد لرد جورج چیزی نگفتی یعنی اوکیه دیگه؟ نظرت در مورد رورینگ ردکلیف چیه، تست داشتی؟
لرد جرج بی نظیره ، حرفی توش نیست اصلا...