به نظر شما، از نظر تئوری، مهمترین عیب دکانت (دستریز) چیه؟
همچنین اگر تجربه استفاده از دکانت رو دارید لطفا به اشتراک بذارید.
سپاس
سپاس مرد ایستاده در تاریکی!
بابت اینکه تجربه هات رو هدیه میکنی و روشنایی میبخشی...
راستش من عطرهام رو انتخاب کردم و میدونم چی میخوام.
اما لذت عطر بازی، چیزی فرای انتخاب عطر هست. هر عطر اصیلی، داستانی داره که شنیدنش شیرینه.
همون حس تازه سمپل و دکانت، فی نفسه ارزشمنده.
اینکه میدونی دنیا اینقدر بزرگه که این همه تنوع و زیبایی و گزینه داره، خودش مسرت بخشه!
من به سمپل هایی که پسند نکردم، "بد" نگاه نمیکنم. مثل یه تجربه میبینمشون که در کنارشون سمپل "خوب"، معنا پیدا میکنه.
اینجا هم هدفم از گفتگو، نه وسوسا و نگرانی بابت انتخاب عطر، بلکه هم اندیشی و حظ بردن از هم کلامی با عزیزانی همچون شماست.
خلاصه اینکه: وصف العیش، نصف العیش 😊
دکانت ها فرصت های ارزشمندی هستند ، برای سر زدن به دنیای زیبای رایحه ها ، با هزینه ای بسیار کمتر، تصور کنید با این همه تنوع روز افزون عطرها ، و با این عشق عمیق علاقه مندان به دنیای عطر ، و با این قیمت های نجومی باتل های عطر ، شاید چند میلیارد لازم باشد تا تعدادی از آنها را تهیه نماییم ، ولی دکانت ها ، امکان گزینش برای خرید بسته بندی کامل را تسهیل میکنند با تشکر از نظرات کامل جنابعالی
سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.
در مورد دکانت همگی نکات خیلی مهمی رو ثبت کردند. بخصوص این نکته که باید بدونید دنبال چی هستین. شاید در خرید اول و دوم خیلی نباید سخت گرفت احتمالا اکثرا میرن دنبال هایپ شده ها. اما بعد متوجه میشی که درسته چند میل بیشتر نیست اما اینم هزینه ی زیادی داره و اصلا معقول نیست ادامه مگر حساب شده.
فعلا که خیلی وقته سمتش نرفتم در توانم نبوده. اما دو حالت داره انتخابم یا میام میگم من دنبال یک تنباکویی تلخ و یک خنک سیتروسی میگردم فقط همین.و اینجوری خیلی محدود میشه سبدم و سردرگم نمیشم.یا خیلی کم پیش اومد یه برند رو انتخاب کردم که دستریزهاش قابل دسترس باشه و یک (سری) از مدل هاشو برای تجربه ی برند گرفتم مثل اونوم یا پرفیوم دی امپایر یا کاستوم نشنال یا لابراتوریو الفتیوو ...این خیلی کم پیش میاد که به مجموعه ای از یک برند اعتماد کنی.اما در حالت اول مقصد مشخص باشه خیلی احساس خوبی از خرید خواهی داشت.در مورد 2 یا 5میل هم
من 2 میگیرم در نهایت بعضی عطر ها رو دوس دارم که میرن تو لیست خرید باتل بعضی هم دوس دارم ولی نه در حد باتل و اگر کنجکاو استفادهشون باشم بعد یه 5میل میگیرم که یه فصل استفاده کنم .بنظرم مستقیم 5میل گرفتن درست نیست برای من.باید به این وسوسه که من باید حتما باتل همه ی کارهایی که دوست داشتم رو بگیرم عمیقا فکر کرد.چرا عطر میخریم کلکسیونریم؟چرا کلکسیونریم؟پژوهشگر عطریم؟تجربه گریم؟و هزار سوال دیگه...