صحت کانال تلگرامی perfumesale

دوستان کانال تلگرامی perfumesale قابل اعتماد هست ؟ برای ارسال عطرم خواستم مطمئن بشم. ممنون میشم جواب بدین

متین متین
1404/05/04

درود

من به شخصه به هیچکس اعتماد ندارم...

به نظرم خودتون دستی توی دیواری جایی بفروشید بهتره...

من خرید زیاد داشتم اما فروش نه مشکلیم نداشتم جز یک مورد که حجم کم شده بود و حل شد

Pooria Pooria
1404/05/05

خرید و فروش زیاد داشتم و تا اینجا راضی بودم. ادمین هم انسان شریفی هست. 

Pooria Pooria
1404/05/05

این نکته هم بگم که قیمت های فروش مخصوصا کارهای خود ادمین بسیار خوش قیمت هست.

مهربد مهربد
1404/05/05

سلام و عرض ادب 

ادمین این کانال انسان بسیار شریف و مورد اعتمادی هستن

مهریار مهریار
1404/05/05

درود ، کانال معتبری هست ،    با پیدا شدن مشتری ،شما عطر رو می فرستین پیش آقا رضا(ادمین و یا مدیر کانال) ، ایشون چک می کنند پول را از طرف مقابل می گیرن و بعد عطر ارسال میشه  و وقتی بدست  طرف مقابل رسید ، پول  رو واسه شما واریز می کنند ،  ایشون فرد بسیار درستکار و  امینی هستند، بنده تجربه های خوبی از خرید   بواسطه  این کانال داشتم که آخرینش عطر دیسکانت شده ایسی میاکه نویر امبر بود که به قیمت بسیار خوبی بدستم رسید

M N M N
1404/05/06

سلام. این کانالی که گفتین رو من پیدا نمیکنم، آیدی کانال همین هست؟

ضمنا، با اینکه خارج از بحث و شاید خلاف قوانین سایت هم باشه ، ولی اگر دوستان کانال تلگرامی مشابهی میشناسن، لطفا همینجا ایدیش رو ارسال کنن ممنون میشم 🙏🌹

Pooria Pooria
1404/05/07
در پاسخ به M N :

سلام. این کانالی که گفتین رو من پیدا نمیکنم، آیدی کانال همین هست؟

ضمنا، با اینکه خارج از بحث و شاید خلاف قوانین سایت هم باشه ، ولی اگر دوستان کانال تلگرامی مشابهی میشناسن، لطفا همینجا ایدیش رو ارسال کنن ممنون میشم 🙏🌹

کانال perfumessale هست.

Openboxperfume هم هست ولی قیمت ها مثل کانال بالا کنترل شده نیست و اکثرا توسط فروشنده بالا گذاشته میشه.

erfan erfan
1404/05/10
در پاسخ به Pooria :

کانال perfumessale هست.

Openboxperfume هم هست ولی قیمت ها مثل کانال بالا کنترل شده نیست و اکثرا توسط فروشنده بالا گذاشته میشه.

منظورتون عطر ز.و.ن هست؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟