علی فلاح علی فلاح
4
1404/05/15

سلام دوستان کسی هست گمشده‌ی منو بهم نشون بده؟

همیشه توی ذهنم یک عطری هست که نمیدونم چیه اسمش ولی مطمئنم یک روزی پیداش میکنم. خیلی از عطرها واقعا برام لذت بخش بوده و هست ولی شما دوستانِ عطرباز میخوام بهم کمک کنید شاید اون گمشده پیدا بشه.

شما راهنماییم کنید. من عطرهای مورد علاقه‌مو میگم، روایح مورد علاقه‌مم میگم، بعدش شما بگید اون گمشده آیا پیدا میشه؟

نزدیک‌ترین عطری که تا الان خیلی از همه بیشتر ازش لذت بردم تراژدی آو لورد جورج پنهالیگانز بوده، از مارلی لِیتون و هالتان و دیورهوم اینتس و افریکن لدر هم خوشم میاد.

از روایح مرکباتی اصلا خوشم نمیاد. روایح گلی هم دوس ندارم غالب بشه. روایح میوه‌ایی هم فقط بعضی از میوه‌ها برام جالبه مثل گیلاس.

عطرهایی که اسطوخودوس و زعفران و فلفل و وانیل و هل و زنبق و صندل سفید و روایح چوبی و تلخ و کمی جنگلی هستن رو دوس دارم.

ولی خب ازونجایی که اینا خیلی معمولا رسمی و عطرهای تیز و تندی هستن، میخوام یه چیزی باشه که یک کوچولو ملایم‌تر باشه و نیاز نباشه تا صبر کنم بعد از مدتی به اون بوی دلنشینم برسه. یه چیزی که از اول تا آخرش منو همراه خودش کنه و از لحظه به لحظه‌ش لذت ببرم.

در عین حال خاص هم باشه و بوی تکراری و کپی‌شده‌ایی نباشه.

این حس رو من تا حدودی با تراژدی آو لورد جورج تجربه کردم.

ولی خواستم با شما در میان بذارم تا شاید عطرهای مختلفی باشن که منتظرن من برم سراغشون و شگفت‌زده بشم.

مرسی که وقت گذاشتید و خوندید و نظر میدید❤️

علی علی
1404/05/16

درود این دو گزینه رو در هوای خنک و سرد تست کنید:

Gentlemen Only Absolute #جیونچی جنتلمن آنلی ابسولوت Gentlemen Only Absolute 

Dignified #هاوس آف سیلیج دیگنیفاید Dignified 

سلام

دوتا کاری که پایین میگم فکر کنم براتون جذاب باشه، البته توی نت ها مثلا ترنج هست اما نمود قوی نداره اصلا:

L'Homme Ideal #گرلن لهوم آیدیل (گرلین ال هوم آیدیل) L'Homme Ideal 

L'Homme Idéal Extrême #گرلن لهوم آیدیل اکستریم (آیدل اکستریم) L'Homme Idéal Extrême 

Amouage Reflection man🔹

Byredo Black saffron 🔹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟