سلامدوستان من دنبال عطر با بوی غالب وانیل و یا وانیل و شکلات که خیلی هم سنگین نباشه میگردم.در ضمن ۲۵ سالمه دندونپزشکم و تیپ و لباس پوشیدنم سادس😁
سلام دوست عزیز ،
جدای از پیشنهادات زیر یکی از بهترین مواردی که به شما میتونم پیشنهاد کنم و خب در کنار وانیل عناصر دیگر هم بولد هستند #جووی پاریس ریممبر می Remember Me هستش که بسیار میتونه براتون دل نشین باشه .
اما عطرهایی که میشه در کنارش نام برد با وانیل غالب از برند مارلی مثلا میشه به #پارفومز د مارلی لیتون Layton و #پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus اشاره کرد
سلام دوست عزیز ،
جدای از پیشنهادات زیر یکی از بهترین مواردی که به شما میتونم پیشنهاد کنم و خب در کنار وانیل عناصر دیگر هم بولد هستند #جووی پاریس ریممبر می Remember Me هستش که بسیار میتونه براتون دل نشین باشه .
اما عطرهایی که میشه در کنارش نام برد با وانیل غالب از برند مارلی مثلا میشه به #پارفومز د مارلی لیتون Layton و #پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus اشاره کرد
خیلی ممنون لطف کردین همونطوری که گفتین فکر میکنم پیشنهاد اولتونو بیشتر دوست داشته باشم.مرسی
خیلی ممنون لطف کردین همونطوری که گفتین فکر میکنم پیشنهاد اولتونو بیشتر دوست داشته باشم.مرسی
خواهش میکنم دوست عزیز ، فقط سعی کنید قبل از خرید حتما تست داشته باشید رایحه رو و ریویوهای اون رو مطالعه کنید
سلام مهسای عزیز این عطرها رو تست کنید
#دیور هیپنوتیک پویزن Hypnotic Poison
#ایو سن لورن مانیفستو(منیفستو) ادو پرفیوم Manifesto EDP
#آتلیه کلن وانیل اینسنسی Vanille Insensee
#فرانک بوکلت وانیل
#پرادا سندی (کندی) Prada Candy
#ویکتور اند رولف بن بن (ویکتر اند رلف بون بون) Bonbon
#الیه ساب گریل آف نیو شاین ( الي ساب گرل اف ناو شاین) Girl of Now Shine
#لانکوم لانویت ترزور (لنکوم ترسور ل نویت) La Nuit Tresor
سلام عزیزم این عطر هم کاملا وانیلی هست
خیلی ممنون از پیشنهادات عالیتون لطف کردین واقعا
سلام عزیزم این عطر هم کاملا وانیلی هست