این مطلب را در این قسمت مینویسم به درخواست آقای مدیر
لطفا جو سایت را خراب نکنید. بگذارید هر کس به سلیقه خودش کامنت و نظر بذاره! اینجا فقط یک سایت عطر هست !! اینجا قرار نیست مشکلات جامعه حل بشه. به نظرم خوبیش به اینه وقتی نظرات رو میخونیم تنوع داشته باشه و هر کسی به سلیقه خودش نظر بده. البته بعضی از شما متخصص هوش مصنوعی هستید و سریع میفهمید که کدام نظر با هوش مصنوعی ساخته شده. این ادعایی بوده که مطرح کردید شاید همین الان همین کامنت من هم با هوش مصنوعی نوشته شده باشه
در مورد عکس گذاشتن از باتل هم که فرمودید یک توهین بزرگ به همه بود و همه رو دروغگو فرض کردین!
من خودم دکانت تهیه میکنم وقتی باتل اصلی بعضی از عطرها رو ندارم چیکار کنم؟؟
نکته بعدی که میگید ما دنبال جلب توجه هستیم خودتون رو نگاه کنید ببینید من با نام و تصویر غیر واقعی در این سایت فعالیت میکنم این یعنی دنبال شهرت کذایی نیستم. ولی برخی از دوستان که مدعی این قضیه هستند اسم و تصویرت واقعی خودشان را گذاشتن و این برچسب به خودشون بیشتر میچسبه.
مثلا دوستی دلش میخواد همیشه اسمش به عنوان کاربر فعال پایین سایت باشه و دیگران رو رقیب خودش میدونه! در صورتی که تمایلات شخصی شما رو ما نداریم..
درود
بله واقعاً به نکته خوبی اشاره کردین...
برای مثال آقایی که خودش میدونه منظورم چه کسی هست..درخواست ارسال تصویر عطر از چندنفر در سایت کرد و بعد که اون کاربر تصاویر عطرگرام خود رو پاک کرد..این آقا با افتخار طوری این موضوع را تعریف کرد که انگار پلیس هست متهم دستگیر کرده و به وظیفه اش عمل کرده...
امیدوارم چنین افرادی زیادتر نشن..حداقل توی این سایت...
مستر برندینی!
مدیریت شخصا با شما تماس گرفتن گفتند که ریش گرو بذارید؟
ممنون که تذکر دادید!
نمیخواستم ریاکتی بدم به شما چون در حد و حدود و حوصله من نمیگنجه اینکار
خود شما تا چند وقت پیش درس پس میدادید الان برای ما عالم و عطر ساز و عطر شناس کارکشته شدید ؟ البته ! یادم نبود شما دست راست خان بزرگ بودید و از ایشون حمایت میکردید الانم بعید نبود همچین واکنشی...
همین دوست عزیزمون آقا میثم هم حرفی زدن همش حقیقت بوده و حرف بدی نزدن چه بسا حرفشون درست و منطقی بود ، هرکی اندازه وجودش حرف بزنه ، کسی که پشت بنز نشسته حق نداره راجب سواریش حرف بزنه چون هیچی نمیدونه...
منم اگه تو این محفل بودم هدفم فقط و فقط کمک و راهنمایی به افرادی بود که حس میکردم احتیاج دارن ، ولی با این حرف و حدیث و تیکه هایی که از بعضی دوستان دریافت شد ، دیگه قطعا فعالیت نخواهم کرد...
همیشه گفتم عطر افشان بهترین سایت و بهترین راهنمایی برای تمامی مردم ایران بوده و هست و من خودم رو مدیون این سایت و افراد بزرگش میدونم چون بیشتر چیزایی که یاد گرفتم ، عشق و علاقه عطر و دنیای روایح ، برای من اینجا بوده ، با اینکه اجداد من همگی عطرباز و عشق عطر بودن...
اما از امروز ماشاالله علما و نوابغ زیادن و دیگه نیازی به حضور من و امثال من نیست...
آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان
مدیریت عزیز هم اگه دوست داشتن این پیامو تایید میکنن، دوسم نداشتن که هیچ! بی صدا میریم...
به درود
واقعا یک عطر چرا باید انقدر مهم بشه که بخاطرش دل همدیگه رو بشکنیم ؟! حتی اگه لویی ویتون باشه ، مثلاً من از عطر هیندو گراس خیلی خوشم میاد اگه یه دوستی بیاد بگه بوی کلاغِ مرده میده من ازش ناراحت نمیشم ، اگه م بشم تو دل خودم نگه میدارم .
در سایت فرگرانتیکا حتی یک بحث کوچیک هم وجود نداره با اینکه بدترین کامنت هارو دیدم .
مستر برندینی!
مدیریت شخصا با شما تماس گرفتن گفتند که ریش گرو بذارید؟
ممنون که تذکر دادید!
نمیخواستم ریاکتی بدم به شما چون در حد و حدود و حوصله من نمیگنجه اینکار
خود شما تا چند وقت پیش درس پس میدادید الان برای ما عالم و عطر ساز و عطر شناس کارکشته شدید ؟ البته ! یادم نبود شما دست راست خان بزرگ بودید و از ایشون حمایت میکردید الانم بعید نبود همچین واکنشی...
همین دوست عزیزمون آقا میثم هم حرفی زدن همش حقیقت بوده و حرف بدی نزدن چه بسا حرفشون درست و منطقی بود ، هرکی اندازه وجودش حرف بزنه ، کسی که پشت بنز نشسته حق نداره راجب سواریش حرف بزنه چون هیچی نمیدونه...
منم اگه تو این محفل بودم هدفم فقط و فقط کمک و راهنمایی به افرادی بود که حس میکردم احتیاج دارن ، ولی با این حرف و حدیث و تیکه هایی که از بعضی دوستان دریافت شد ، دیگه قطعا فعالیت نخواهم کرد...
همیشه گفتم عطر افشان بهترین سایت و بهترین راهنمایی برای تمامی مردم ایران بوده و هست و من خودم رو مدیون این سایت و افراد بزرگش میدونم چون بیشتر چیزایی که یاد گرفتم ، عشق و علاقه عطر و دنیای روایح ، برای من اینجا بوده ، با اینکه اجداد من همگی عطرباز و عشق عطر بودن...
اما از امروز ماشاالله علما و نوابغ زیادن و دیگه نیازی به حضور من و امثال من نیست...
آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان
مدیریت عزیز هم اگه دوست داشتن این پیامو تایید میکنن، دوسم نداشتن که هیچ! بی صدا میریم...
به درود
شما حتی جمله من رو دقیق درک نکردی چی گفتم!! منظورم درخواست مدیر یا همون ادمین این بود که این کامنت را در قسمت پرسش و پاسخ بذارم چون یکبار قبلش گذاشته بودم و تایید نشده بود. منظورم از درخواست این بود نه اینکه کسی با من تماس بگیره. حالا شما خودت این جمله ساده رو نمیتونی تحلیل کنی چطور مدعی هستی به تحلیل همه نظرات کاربران؟؟؟
همین نکته بس که اثبات شد زود قضاوت میکنی و سریع میخوای جبهه بگیری.
این کامنتها میمونه و دیگران قضاوت خواهند کرد. شما دلت میخواد کاربر فعال باشی ما هم مخالفتی نداریم. امیدوارم در زندگی واقعی ات هم جز بهترینها باشی ولی میدانم حرف تا عمل هزاران کیلومتر فاصله داره
درود
بله واقعاً به نکته خوبی اشاره کردین...
برای مثال آقایی که خودش میدونه منظورم چه کسی هست..درخواست ارسال تصویر عطر از چندنفر در سایت کرد و بعد که اون کاربر تصاویر عطرگرام خود رو پاک کرد..این آقا با افتخار طوری این موضوع را تعریف کرد که انگار پلیس هست متهم دستگیر کرده و به وظیفه اش عمل کرده...
امیدوارم چنین افرادی زیادتر نشن..حداقل توی این سایت...
دوست عزیزم Telecaster. از شما بسیار ممنونم که نیت بنده را درک کردید. همیشه از نظرات زیبای شما استفاده میکنم زنده باشی
درود بر شما دوست گرامی، بنده از مدت ها قبل نظرات سازنده ی شما رو در مورد انواع عطر ها مطالعه می کردم اما سعادت گفتمان با شمارا من باب عطر ها نداشتم؛ با این وجود آرزوی بهترین هارو برای شما و تمام عزیزان اهل فن عطرافشان دارم. بله به مطالب جالب و مهمی اشاره کردید، مدت ها قبل با نام کاربری دیگری در این محفل فعالیت کوتاهی داشتم و بدلیل یک سری مسائل شخصی مدتی ناچارا از فعالیت در سایت فاصله گرفتم. فارغ از هر مسئله ای جو صمیمی و در عین حال حرفه ای که در عطرافشان حاکم بود از انگیزه های بزرگ من برای بازگشت بود. خب گویا در این مدت هم بسیاری از دوستان قدیمی ما که انصافا هم نظرات کارشناسانه ای ارائه می دادند این محفل رو ترک کردند... اما به هیچ عنوان انتظار آجان بازی و قضاوتگری حداقل از دوستان عطرافشانی نمی رفت! مدتی قبل نظری گذاشتم در باره ی شاهکاری از لویی ویتون به نام pur oud که تحفه ایست گرانبها و کمیاب که سال گذشته در یکی از کشور های همسایه موفق به تهیه ی این شاهکار شدم و به عزیزی از خانواده تقدیم کردم. خب برخی دوستان بنده رو با ذکر دلایلی همچون نگارش نام عطر به زبان انگلیسی،استفاده های بجا از نقطه و ویرگول و پرانتز و اینکه متاسفانه این عطر چندان در ایران قابل دسترس نیست متهم به دروغگویی و استفاده از هوش مصنوعی کردند! که البته دلایل خودشون رو برای این اتهام بعد ها ویرایش کردند! بگذریم...
شما به تمام موارد لازم اشاره کردید، در ادامه بنده هم نظر شخصی خودم رو در مورد موضوع "هوش مصنوعی" عرض می کنم. شما حتی اگر فرض کنید دوست عزیزی در این محفل موفق به استفاده از عطری نشده و نظر خودش رو با استفاده از هوش مصنوعی بیان کرده، به جای "یقه گرفتن" و "متهم کردن" شخص دست کم می توانند سکوت کنند و نظر کارشناسانه ی خود رو به قسمت نظرات عطر اضافه کنن! نظرات برخی دوستان رو که با استفاده از هوش مصنوعی در مورد برخی عطر ها گذاشته شده بود مطالعه کردم و الحق نظرات اشتباهی هم نبود، حتی بسیاری از فروشگاه های اینترنتی (غالبا انگلیسی زبان) برای توصیف عطر ها مستقیما از هوش مصنوعی بهره می برند پس در کل استفاده از هوش مصنوعی برای نظردهی، جنایت نیست! هر چند این عزیزان مشکلشان صرفا هوش مصنوعی نیست و به بهانه های مختلف مثل انتقاد به عطر های مشهور و پرطرفدار و نظرات متفاوت با نظر اکثریت و... مدام در حال جر و بحث با کاربران هستند! توجه کنید "بحث سازنده" خیلی هم مفید هست، اما "جر و بحث" و "آجان بازی" در شان کاربران محترم عطرافشان نیست. زیاده گویی نمی کنم و امیدوارم جو آینده ی میان ما کاربران بهتر از اینها باشه. آرزوی بهترین ها برای همگی
واقعا جاي تعجب داره.
در اين جمع، افراد متقلب و دروغگو مورد حمايت عده اي قرار ميگيرند.
عكس و نام داشتن نشانه جلب توجه است. عجبا، و احتمالا نام و فاميل نداشتن، نشانه با كلاس بودن شماست. اي خدا، خيلي باحاليد و جالب اينكه با هم حال ميكنيد.
نظرتون در مورد استاد كامبيز سخي چيست؟ در مورد شوشتري عزيز و ديگران كه اين سايت با كمك اين عزيزان به مرجع تبديل شد. آنها دنبال چي هستند؟
چه بر شما گذشته، كه حتي نام و فاميلي و تصوير يك نفر رو نميتونيد تحمل كنيد. دلتان وافكارتان رو وسعت بديد.
بله با افتخار خواهم گفت كه فيك بازها ميبايست آشكار بشوند. حاميان اونها هم، بي شك همانند آنانند.
متين جان، جاي شما اينجاست. ايستادگي در مورد پر مدعا، هزينه خواهد داشت اما ارزششو داره. ادامه بده عزيز. با قدرت عزيز
Tele caster عزيز، با افتخار بين دزد و پليس، پليس بودن رو انتخاب ميكنم. شما هم در آزمون حق و باطل، مردود كلاس شديد و عافيت طلبي را به مطالبه گري حقيقت ترجيح داديد و نقش آگهي بازرگاني را در برنامه تلويزيوني را بازي نموديد.
با افتخار، خواهم گفت در جامعه اي كه جوانان براي خريد حتي يك عطر مييايست حساب و كتاب داشته باشند، با افتخار بنده نقش پليس را در برابردروغگويان و حاميان توخالي شان كه جوانان را به ضرر هدايت ميكنند را به عهده خواهم داشت و ديديد كه در خصوص آن عزيز سخن خود را كه فيك باز بوده را ثابت نمودم و با قدرت ادامه خواهم داد.
به جاي حمايت از دروغگويان، به خود بياييد. حسادت هايتان را به عشق تبديل كنيد.
واقعا جاي تعجب داره.
عكس و نام داشتن نشانه جلب توجه است. عجبا، و احتمالا نام و فاميل نداشتن، نشانه با كلاس بودن شماست. اي خدا، خيلي باحاليد و جالب اينكه با هم حال ميكنيد.
نظرتون در مورد استاد كامبيز سخي چيست؟ در مورد شوشتري عزيز و ديگران كه اين سايت با كمك اين عزيزان به مرجع تبديل شد. آنها دنبال چي هستند؟
چه بر شما گذشته، كه حتي نام و فاميلي و تصوير يك نفر رو نميتونيد تحمل كنيد. دلتان وافكارتان رو وسعت بديد.
بله با افتخار خواهم گفت كه فيك بازها ميبايست آشكار بشوند. حاميان اونها هم، بي شك همانند آنانند.
متين جان، جاي شما اينجاست. ايستادگي در مورد پر مدعا، هزينه خواهد داشت اما ارزششو داره. ادامه بده عزيز. با قدرت عزيز
Tele caster عزيز، با افتخار بين دزد و پليس، پليس بودن رو انتخاب ميكنم. شما هم در آزمون حق و باطل، مردود كلاس شديد و عافيت طلبي را به مطالبه گري حقيقت ترجيح داديد و نقش آگهي بازرگاني را در برنامه تلويزيوني را بازي نموديد.
با افتخار، خواهم گفت در جامعه اي كه جوانان براي خريد حتي يك عطر مييايست حساب و كتاب داشته باشند، با افتخار بنده نقش پليس را در برابردروغگويان و حاميان توخالي شان كه جوانان را به ضرر هدايت ميكنند را به عهده خواهم داشت و ديديد كه در خصوص آن عزيز سخن خود را كه فيك باز بوده را ثابت نمودم و با قدرت ادامه خواهم داد.
درود آقا میثم ، ممنون از لطف و حمایت شما
اینم آخرین پیامم به نشانه ادب به شما وگرنه دیگه واقعا عجیب شده اینجا ، نمیدونم سن و سالشون کمه یا واقعا نمیتونن حرف آدمو بفهمن و درک کنن...
با یه نفر حرف میزنی ۱۰ نفر میپرن وسط دخالت میکنن و از اشتباه هم دفاع میکنن چرا ؟ چون خودشون هم ۱۰۰٪ اون کارو کردن و بهشون فشار اومده در واقع...
حتی کسایی که بهشون احترام میذاشتم ، میگفتم بزرگ من هستن کارکشته این کارن جدی جدی فکر کردن بزرگن و مارو کودک خطاب و به حرف درست و اصولی که زدیم گفتن حرکات کودکانه و بچه بازی...البته این دنیا همینه ، همیشه حق بگی میشی آدم بده ، اینجا که یه سایته و هرکی یه عکس و اسم فیکی گذاشته و شده حکیم و دانا :) بیخیال...برام اهمیت نداره چون تو زندگی واقعی مهمه آدم کجای داستانه...اینجا که همه حرفی برای گفتن دارن !
یه اکانت واسه یه بچه ۱۵ ساله میخوام بسازم بهش یاد بدم بیاد با هوش مصنوعی شروع کنه راجب تک تک عطرایی که زیرش نظری نیست یا کمیابه و پیدا نمیشه نظرای فلسفی و شعری و ادبی بذاره تا دوستان اینجا عشق کنن و لذت ببرن حمایتش کنن بلکه به زودی زود تو این سایت مدرک دکتراشو بگیره و بره پی زندگیش :)))))
سطح طرف همینجا مشخص میشه که میگه تو میخوای جزو کاربران فعال باشی 😅 من چی جوابشو بدم آخه...
اگه نظر من مشکل داشت قطعا مدیریت هیچوقت تاییدش نمیکرد پس خونده شده و تایید شده و نیازی به دخالت شما افراد نبوده هیچوقت فقط سعی دارید یکیو متهم و جو سایتو علیه اون فرد به هم بریزید...
جالب اینجاس حتی از نظرات مهربد عزیز که اینهمه تو سایت ایشونو دوسش دارن و از نظراتش استفاده کردن هم ایراد میگیرن...هیچ حرفی با این جور افراد نیست....هیچ حرفی...
شما هم آقا میثم بیشتر از این خودتو خسته نکن ، ولشون کن بذار خوش باشن! قضاوت دیگران هم ذرهای برام مهم نیست...
من هیچوقت اشتباه نمیکنم ! اگه یه چیزی گفتم قطعا باورش داشتم و مطمئن بودم ، هرچقدر میخواید دست و پا بزنید...
همیجوری از هم حمایت کنید ، مگه اینکه فقط خودتون هوای خودتونو رو داشته باشید 😄
اینم آخرین پیام ، دیگه جوابی هم نخواهید گرفت...
واقعا جاي تعجب داره.
اقای شفیعی عزیز ممنون که ما را دروغگو و متقلب لقب دادید.
لحن صحبت شما حکایت از شخصیت واقعی شما دارد
دیگر بس است همه فهمیدند که حق با کیست. خداروشکر کامنتها موجوده و دیگران قضاوت میکنند. دوستان عطرافشانی خیلی فهیم و باشعور هستند و میدانند کدام طرف را مورد حمایت قرار بدهند
شما هم به پلیس بازی خود مشغول باشید.. باشد که رستگار شوید
درود بر شما دوست گرامی، بنده از مدت ها قبل نظرات سازنده ی شما رو در مورد انواع عطر ها مطالعه می کردم اما سعادت گفتمان با شمارا من باب عطر ها نداشتم؛ با این وجود آرزوی بهترین هارو برای شما و تمام عزیزان اهل فن عطرافشان دارم. بله به مطالب جالب و مهمی اشاره کردید، مدت ها قبل با نام کاربری دیگری در این محفل فعالیت کوتاهی داشتم و بدلیل یک سری مسائل شخصی مدتی ناچارا از فعالیت در سایت فاصله گرفتم. فارغ از هر مسئله ای جو صمیمی و در عین حال حرفه ای که در عطرافشان حاکم بود از انگیزه های بزرگ من برای بازگشت بود. خب گویا در این مدت هم بسیاری از دوستان قدیمی ما که انصافا هم نظرات کارشناسانه ای ارائه می دادند این محفل رو ترک کردند... اما به هیچ عنوان انتظار آجان بازی و قضاوتگری حداقل از دوستان عطرافشانی نمی رفت! مدتی قبل نظری گذاشتم در باره ی شاهکاری از لویی ویتون به نام pur oud که تحفه ایست گرانبها و کمیاب که سال گذشته در یکی از کشور های همسایه موفق به تهیه ی این شاهکار شدم و به عزیزی از خانواده تقدیم کردم. خب برخی دوستان بنده رو با ذکر دلایلی همچون نگارش نام عطر به زبان انگلیسی،استفاده های بجا از نقطه و ویرگول و پرانتز و اینکه متاسفانه این عطر چندان در ایران قابل دسترس نیست متهم به دروغگویی و استفاده از هوش مصنوعی کردند! که البته دلایل خودشون رو برای این اتهام بعد ها ویرایش کردند! بگذریم...
شما به تمام موارد لازم اشاره کردید، در ادامه بنده هم نظر شخصی خودم رو در مورد موضوع "هوش مصنوعی" عرض می کنم. شما حتی اگر فرض کنید دوست عزیزی در این محفل موفق به استفاده از عطری نشده و نظر خودش رو با استفاده از هوش مصنوعی بیان کرده، به جای "یقه گرفتن" و "متهم کردن" شخص دست کم می توانند سکوت کنند و نظر کارشناسانه ی خود رو به قسمت نظرات عطر اضافه کنن! نظرات برخی دوستان رو که با استفاده از هوش مصنوعی در مورد برخی عطر ها گذاشته شده بود مطالعه کردم و الحق نظرات اشتباهی هم نبود، حتی بسیاری از فروشگاه های اینترنتی (غالبا انگلیسی زبان) برای توصیف عطر ها مستقیما از هوش مصنوعی بهره می برند پس در کل استفاده از هوش مصنوعی برای نظردهی، جنایت نیست! هر چند این عزیزان مشکلشان صرفا هوش مصنوعی نیست و به بهانه های مختلف مثل انتقاد به عطر های مشهور و پرطرفدار و نظرات متفاوت با نظر اکثریت و... مدام در حال جر و بحث با کاربران هستند! توجه کنید "بحث سازنده" خیلی هم مفید هست، اما "جر و بحث" و "آجان بازی" در شان کاربران محترم عطرافشان نیست. زیاده گویی نمی کنم و امیدوارم جو آینده ی میان ما کاربران بهتر از اینها باشه. آرزوی بهترین ها برای همگی
رفیق جان helios بسیار سپاسگزارم از وقتی که دادید و متنی که نوشتید.. داشتن دوستان با شعور و با درک و با فرهنگ همچون شما موجب افتخار بنده است