بین عطرهای هرمس دس مرویلس الکسیر ،آمواج پرپس، دیور هوم پارفوم ۲۰۲۵ ،تام فورد امبر لدر ادوپرفیوم ، سرژف ناکسوس و بارائوندا میخواستم یک عطر رو خریداری کنم .
رایحه خوش برام مهم ترین چیزه و سپس ماندگاری و نشر بوی معقول
لطفا دوستان اگه تست داشتن و میدونن کمکم کنن بهترین انتخاب رو داشته باشم
مچکرم🌹
درود بر شما، با توجه به اینکه فرمودید رایحه خوش،ماندگاری و نشر بوی مناسب جهت تصمیم گیری نهایی مد نظرتونه؛ بنده با توجه به تجربه ی خودم نظرم رو در مورد کار هایی که تست داشتم می گم. اگر روایح شیرین رو می پسندید ناکسوس رو بهتون پیشنهاد می دم پخش و ماندگاری خوب و رایحه ای انرژی بخش داره. گزینه ی دوم، دیور هوم پارفوم رایحه ای بسیار شیک و چرمی داره و پخش و ماندگاری بسیار عالی. سپس تامفورد امبرلدر که به شخصه می پسندمش بسیار خوش بازخورده و پخش و ماندگاریش متوسط اما معقوله....سایر کار هایی که اسم بردید رو متاسفانه تست نداشتم و دوستان می تونن راهنماییتون کنند. نکته بعدی اینکه کار هایی که اسم بردید اکثرا مناسب فصل های سرد سال هستند و بهتون پیشنهاد می دم در فرصت مناسب هر کدام از اینکار هارو تست کنید و سپس تصمیم نهایی بگیرید، بلایند بای در کل ریسک هست، روی این عطر ها که اسم بردید بسیار ریسکی تر!
درود
طبق گفته شما به ترتیب
زرجف ناکسوس
دیور هوم پارفوم
تامفورد امبر لدر
ولی به نظر من زرجف ناکسوس رو خریداری کنید که بهترینه...
درود والا رایحه که کاملا سلیقه ایه ولی اگر میخواین بلایند بای کنید و روایح این چند کار نام برده شده رو تست نکردید از لحاظ بازخورد به نظرم اول ناکسوس بعد دیور هوم پارفوم، امبر لدر پرپس و در نهایت بارائوندا
این کار هرمس رو تست نداشتم
درود
زرجف ناکسوس رو چندماه قبل تست کردم...
عطری هست باکیفیت و تغییر نت بهتری نسبت به عطرهایی که نام بردین داره...
تام فورد نسباتاً خطی هست اما رایحه زیبایی داره...
بنظر بنده نسخه پارفوم تامفورد رو جایگزین کنید که احتمالاً برای فصول سرد عطر پر بازخوردی هست...
درود بر شما، با توجه به اینکه فرمودید رایحه خوش،ماندگاری و نشر بوی مناسب جهت تصمیم گیری نهایی مد نظرتونه؛ بنده با توجه به تجربه ی خودم نظرم رو در مورد کار هایی که تست داشتم می گم. اگر روایح شیرین رو می پسندید ناکسوس رو بهتون پیشنهاد می دم پخش و ماندگاری خوب و رایحه ای انرژی بخش داره. گزینه ی دوم، دیور هوم پارفوم رایحه ای بسیار شیک و چرمی داره و پخش و ماندگاری بسیار عالی. سپس تامفورد امبرلدر که به شخصه می پسندمش بسیار خوش بازخورده و پخش و ماندگاریش متوسط اما معقوله....سایر کار هایی که اسم بردید رو متاسفانه تست نداشتم و دوستان می تونن راهنماییتون کنند. نکته بعدی اینکه کار هایی که اسم بردید اکثرا مناسب فصل های سرد سال هستند و بهتون پیشنهاد می دم در فرصت مناسب هر کدام از اینکار هارو تست کنید و سپس تصمیم نهایی بگیرید، بلایند بای در کل ریسک هست، روی این عطر ها که اسم بردید بسیار ریسکی تر!
ممنون از راهنماییتون دوست خوبم
درود
طبق گفته شما به ترتیب
زرجف ناکسوس
دیور هوم پارفوم
تامفورد امبر لدر
ولی به نظر من زرجف ناکسوس رو خریداری کنید که بهترینه...
ممنون از راهنماییتون دوست خوبم
درود والا رایحه که کاملا سلیقه ایه ولی اگر میخواین بلایند بای کنید و روایح این چند کار نام برده شده رو تست نکردید از لحاظ بازخورد به نظرم اول ناکسوس بعد دیور هوم پارفوم، امبر لدر پرپس و در نهایت بارائوندا
این کار هرمس رو تست نداشتم
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
ولی از خیلی از دوستان شنیدم که رایحه خوبی نداره و خیلی ریسکیه و احتمال ری اکشن منفی داره در کل عوام پسند نیست
درود
زرجف ناکسوس رو چندماه قبل تست کردم...
عطری هست باکیفیت و تغییر نت بهتری نسبت به عطرهایی که نام بردین داره...
تام فورد نسباتاً خطی هست اما رایحه زیبایی داره...
بنظر بنده نسخه پارفوم تامفورد رو جایگزین کنید که احتمالاً برای فصول سرد عطر پر بازخوردی هست...
خیلیا میگن از نظر رایحه نسخه پارفوم صیقلی تر و قشنگ تره
ولی از نظر پرفورمنس اکثرا میگن خیلی ضعیفه