سلام به همهی دوستان خوشسلیقه و عطرشناس. یه سوال دارم که ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:
دنبال یه عطر مردانه هستم که شخصیت قوی، متقاعدکننده و حرفهای رو منتقل کنه. شغلم وکالته، و برام مهمه عطری انتخاب کنم که هم روی موکلهام حس اعتماد و آرامش ایجاد کنه، و هم در جلسات دادگاه بتونه روی قاضی یا طرف مقابل تأثیر مثبت بذاره — نه بهصورت اغراقآمیز، بلکه با وقار و جذبه.
ترجیح میدم رایحهای باشه که رسمی، شیک و در عین حال کاریزماتیک باشه. اگه تجربهای دارید یا عطری میشناسید که این ویژگیها رو داره، خیلی خوشحال میشم نظرتون رو بدونم. اگه چند گزینه هم معرفی کنید، عالی میشه تا بتونم مقایسه کنم.
پیشاپیش ممنون از همراهیتون 🙏 با احترام،
سلام جناب مهتری عزیز
بر اساس شغلتون یاد جمله معروفی از مرحوم استاد دکتر محمدناصر کاتوزیان افتادم که اونقدر معروفه که معمولا حقوقدانان این جمله رو شنیدن:
نقل به مضمون:
«اگه وسط گرمای تابستون دیدی یک نفر کت شلوار رسمی پوشیده بدون یا دیوونهست یا وکیله!)
من همین جمله رو مدام سر کلاسهام استفاده میکنم فقط اینو اضافه میکنم که « ... بدون دیوونهست یا وکیله یا مدرس دانشکده....(اسم دانشگاه خودمو میارم)
:)))
پوشش رسمی خودمم حتی وسط گرمای تابستون رسمی هست و هرگز با تیپ اسپرت نرفتم سر کلاس. خیلی از همکاران با تیپ اسپرت میان البته.
(راستی تا جایی که یادمه شغل وکالت هرگز اسپرتبردار نبود و باید همیشه رسمی میبودی. الانم همینطوره؟)
بگذریم
دوستان موارد خوبی رو بازگو کردن
سوال مشابه رو خودم از دوستان داشتم اما بقول دکتر بری شوارتز «تعدد گزینهها» از حدی که بگذره کار رو سخت میکنه
من نهایتا با تراژدی لرد جورج از پنهالیگونز و جدیداً الکساندریا2 رابطه خوبی پیدا کردم (حس آرامش و نجابت رو منتقل میکن یه جورایی) لازم به ذکره که نجابت و آرامش و متانت کلیدواژه های یک معلم هست و میتونه با وکیل متفاوت باشه. مثلا عنصر جسارت ممکنه برای وکیل مهمتر باشه.
الیته اینم درنظر داشته باشین که رایحه بعضی عطرها با بعضی جلسات دادگاه همخوانی نداره. مثلا انجلز شیر میزنی و میری وسط دادگاه و بوی کنیاک همه جا رو فرا میگیره و از اونطرف:
قاضی هم روحانی باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا اون پرونده رو ختم به خیر کنه!
:))))))
پس لطفا به مواد تشکیل دهنده عطرهای معرفی شده توسط دوستان حتماً دقت فرمایید که مشرو.بی نباشه :)
موفق و پیروز باشید
سلام و عرض ادب استاد گرامی سپاسگزارم بابت وقتی که برای پاسخ گذاشتید 🌹 کاملاً حق با شماست... واقعاً پوشیدن کتوشلوار تو این گرمای هوا، انگار داره از بار گناهانمون کم میکنه! 😄
خیلی جالب بود که فرمودین با الکساندریا 2 ارتباط خوبی پیدا کردین؛ بنده هم بعد از خوندن نظرات دوستان، به همین گزینه رسیدم و کمی تردید داشتم. فرمایش شما باعث شد خیالم راحتتر بشه و انتخابم محکمتر.
از آشنایی با شما بسیار خوشوقتم استاد بزرگوار، 🙏 امیدوارم باز هم از تجربیات ارزشمندتون بهرهمند بشیم.
سپاس فراوان از مشارکت دوستان عزیز