rezadl7 rezadl7
2
1404/05/20

دربارهٔ دکانت و نت دوم عطرها

با سلام دوستان عزیزم لطف کنید اساتید عزیز منو راهنمایی کنید دو تا سوال داشتم بنده عطر پگاسوس الحمبرا رو گرفتم متاسفانه تا به نت پایه میرسه رایحه تموم میشه اینه که ۲ تا سوال داشتم اول اینکه ۵ عطر پاییزی زمستونی با پخش بوی بالاکه بازخورد بالایی داشته باشه خیلی هم سنگین نباشه تلفیقی از رایحه های چوبی؛وانیل؛امبر و روایح شرقی با مرکبات از نت اول یا دوم شروع بشه یعنی نمیخوام نت اول و دوم لیمو و نارنج و زیره و..باشه و بره تا از نت پایه بخواد روایحی که گفتم شروع بشه .سوال دومم اینه که دکانت های زیر ۵ میل رو از کدام سایت یا پیج معتبر میتونم تهیه کنم؟با سپاس از شما عزیزان و سایت خوب عطر افشان🙏

سلام

تجربه خرید عطر زیر 5 میل از کارهای اماراتی نداشتم. اما برای کارهای اصلی سایت ع.ط.ر.آ.م.ی.ن هست که حتی 1 میل هم میشه خرید کرد. گاهی هم عطرهای اماراتی موجود میکنن برای خرید دکانت

rezadl7 rezadl7
1404/05/23
در پاسخ به کاید امیر :

سلام

تجربه خرید عطر زیر 5 میل از کارهای اماراتی نداشتم. اما برای کارهای اصلی سایت ع.ط.ر.آ.م.ی.ن هست که حتی 1 میل هم میشه خرید کرد. گاهی هم عطرهای اماراتی موجود میکنن برای خرید دکانت

با تشکر از شما میشه لطف کنید سوال اولم که خیلی مهم تره جواب بدید؟یعنی ۵ عطر شرکتی پاییزی زمستونی که تلفیقی از نت مرکبات با رایحه های چوبی شرقی امبر و وانیل و ...که بازخورد بالایی داشته باشه و این رایحه هایی که گفتم از همون اول تو نت اول یا دومش شروع بشه رو که خودتون تجربه کردید و بازخورد بالا میون دوستانتون باشه رو نام ببرید ممنون میشم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟