دورد خدمت دوستان گرامی
اگر از دوستان کسی تجربه خرید از ف ر ا ن س شاپ رو داشته ممنون مبشم تجربه خریدشو به اشتراک بذاره ، آیا این فروشگاه معتبره ؟
درود و وقت بخیر
حقیقتا من به شخصه تا امروز خریدی از این سایت نداشتم و متاسفانه نمیتونم به هر سایتی اعتماد کنم
درود
بله کاملا معتبر هستن و کمی هم گران...
درود و وقت بخیر
حقیقتا من به شخصه تا امروز خریدی از این سایت نداشتم و متاسفانه نمیتونم به هر سایتی اعتماد کنم
درود و عرض ادب خدمت دوست گرامی ، مهربد عزیز
ممنون از راهنمایی و توصیه جنابعالی جنابعالی ، بنده کلا به چند سایت اطمینان دارم
عطر افشان
عط ۱۹
ال ی س ا پ ر.
ع ل ی گ ا..
عط ع ط ا
پ ر ف ی م ش اپ...
ا ت رین استار
گال ری طری ق...
عطر آ م ی..
ا دکل ن ( آقای دبستانی )
تا چند وقت پیش هم آقای شیرانی عزیز ، ( ت ی ا میتو )که در حال حاظر فعال نیستند و من حضوری هم دکانت می گرفتم و هم عطر( ایشالا که هرجا هستند سلامت باشن)
ازتون ممنون میشم شما هم ( بجز عطر افشان که مرجع همه ماست ) ، نظرتون رو راجع به اسمهایی که بردم بگین یا اگه فروشنده معتبر دیگه ای میشناسین راهنمایی بفرمایید ، همچنین نظرتون راجع به ع ط ر و زیری 🙏
درود
بله کاملا معتبر هستن و کمی هم گران...
درود و عرض ادب خدمت جناب تلکستر عزیز
اقا خیلی ممنون از راهنمایی شما ، من به این جهت دوست داشتم راجع به این سایت بدونم که بعضی از عطرهای دیسکانت و نایاب رو داشت ، خیلی لطف کردیددوست عزیزم🙏
درود و عرض ادب خدمت دوست گرامی ، مهربد عزیز
ممنون از راهنمایی و توصیه جنابعالی جنابعالی ، بنده کلا به چند سایت اطمینان دارم
عطر افشان
عط ۱۹
ال ی س ا پ ر.
ع ل ی گ ا..
عط ع ط ا
پ ر ف ی م ش اپ...
ا ت رین استار
گال ری طری ق...
عطر آ م ی..
ا دکل ن ( آقای دبستانی )
تا چند وقت پیش هم آقای شیرانی عزیز ، ( ت ی ا میتو )که در حال حاظر فعال نیستند و من حضوری هم دکانت می گرفتم و هم عطر( ایشالا که هرجا هستند سلامت باشن)
ازتون ممنون میشم شما هم ( بجز عطر افشان که مرجع همه ماست ) ، نظرتون رو راجع به اسمهایی که بردم بگین یا اگه فروشنده معتبر دیگه ای میشناسین راهنمایی بفرمایید ، همچنین نظرتون راجع به ع ط ر و زیری 🙏
سلام وقت بخیر
راجب ا ل ی س ا اطلاعی ندارم اما سایر مواردی که فرمودید کاملا معتبر هستن
سلام وقت بخیر
راجب ا ل ی س ا اطلاعی ندارم اما سایر مواردی که فرمودید کاملا معتبر هستن
سلامت باشین دوست عزیز ، ممنوم از وقتی که گذاشتین 🙏