بیا نظرتو بهم بگو!!!

Aroma Sessions – یک موضوع، بی‌نهایت عطر✨

سلام به همه عطر‌بازهای عزیز عطرافشان🌹

اینجا قراره Aroma Sessions رو شروع کنیم؛ جایی که هر بار یه موضوع خاص انتخاب می‌کنیم و همه می‌تونیم عطرهایی که برای اون موضوع می‌شناسیم رو معرفی کنیم.

موضوعاتی مثل «بهترین عطر پاییزی زنانه»، «عطر مناسب محیط کار»، «عطر رسمی»، «بهترین عطر مردانه تمام دوران از نظر شما» و…

ایده اینه که هر کسی بیاد تجربه، سلیقه و پیشنهادش رو حول محور یک موضوع به اشتراک بذاره تا در نهایت یه لیست خوشبو و کاربردی برای همه ساخته بشه.

فرقی نمی‌کنه تازه وارد دنیای عطر شدی یا کلکسیونر حرفه‌ای باشی، اینجا جای همه‌مونه.

پس آماده‌ای؟ از شنبه جاری موضوع اول رو شروع کنیم و با هم این دورهمی خوشبو رو بسازیم؟

موضوعات پیشنهادیتونم بگین🪽

سلام. واژه " بهترین "در عطر وجود نداره! همچنین این وادی از هیچ قاعده و چهارچوبی پیروی نمیکنه. همش سلیقه است و تمام

ما هر چه صحبت کنیم آخرش به سلیقه خودمان برمیگرده و میدانید آستانه بویایی هر کس متفاوت است.

هیچ کلیتی وجود نداره و اگر در اینجا نظرات زیادی میبینید فقط سلیقه بویایی و ایدئولوژی هر کسی ست که ریویو میذاره البته محترم است و در آن شکی نیست

در پاسخ به حسن میرزایی :

سلام. واژه " بهترین "در عطر وجود نداره! همچنین این وادی از هیچ قاعده و چهارچوبی پیروی نمیکنه. همش سلیقه است و تمام

ما هر چه صحبت کنیم آخرش به سلیقه خودمان برمیگرده و میدانید آستانه بویایی هر کس متفاوت است.

هیچ کلیتی وجود نداره و اگر در اینجا نظرات زیادی میبینید فقط سلیقه بویایی و ایدئولوژی هر کسی ست که ریویو میذاره البته محترم است و در آن شکی نیست

درود جناب میرزایی

متوجه منظور شما هستم و با عقیده شما همراهم

متن دعوتنامه رو مجدد بخونین متوجه میشین

«ایده اینه که هر کسی بیاد تجربه، سلیقه و پیشنهادش رو حول محور یک موضوع به اشتراک بذاره تا در نهایت یه لیست خوشبو و کاربردی برای همه ساخته بشه.»

سلام ایده ی خوبیه فقط یکم آچارکشی میخواد 
مثلا میتونید هر سری داستانی رو تعریف کنید یا محیطی رو توصیف کنید :
میخواد قرار عاشقانه باشه یا قرار کاری یا مسافرت یا وارد شدن به یک هتل لوکس و با توضیحاتی که پیرامون وایب محیط و افراد حاضر در اون میدین از مخاطبین بپرسید که شما اگر بخواهید وارد این فضا بشید چه ادکلنی مدنظرتون هست 
بازم میل خودتون هست و من در هرحال دوست دارم از تجربه ی عزیزان استفاده ببرم 

سلام و وقت بخیر

خیلی هم عالی به نظر من نباید به دید فنی یا جدی به این اقدام جالب شما نگاه کرد و بحث و نظرات میتونن تِم عامیانه تر و سرگرمی داشته باشن.

من قبلا توی یوتیوب، ویدیو های مربوط به عطر نگاه میکردم اما الان دیگه نه؛ یادمه ویدیو هایی از دو چنل برام پیشنهاد میشد که اگه اشتباه نکنم اسم چنل ها the gloss و Robin James یا James Robin بود که چنل اول از خانم ها و چنل دوم از آقایان عطر مورد علاقه یا عطری که روزانه استفاده میکنن رو می‌پرسید و ازشون میخواست کمی توضیح هم بدن و عموما افراد داخل ویدیو لزوما اطلاعات زیاد و حرفه ای نداشتن اما با اون حال بازم محتوای جالبی بود اتفاقا همون سادگیش قشنگ بود و برای خودم جالب بود و چند ویدیو short ازشون نگاه کردم.

در پایان کارتون خیلی جالب و قشنگه و ممنونم.

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام ایده ی خوبیه فقط یکم آچارکشی میخواد 
مثلا میتونید هر سری داستانی رو تعریف کنید یا محیطی رو توصیف کنید :
میخواد قرار عاشقانه باشه یا قرار کاری یا مسافرت یا وارد شدن به یک هتل لوکس و با توضیحاتی که پیرامون وایب محیط و افراد حاضر در اون میدین از مخاطبین بپرسید که شما اگر بخواهید وارد این فضا بشید چه ادکلنی مدنظرتون هست 
بازم میل خودتون هست و من در هرحال دوست دارم از تجربه ی عزیزان استفاده ببرم 

درود🌱

امیدوارم با یاری شما و دیگر دوستان،این محفل شکل بگیره

ایده خلاقانه و زیبایی دادید

ممنون از شما🌸

در پاسخ به علی هوشمندی :

سلام و وقت بخیر

خیلی هم عالی به نظر من نباید به دید فنی یا جدی به این اقدام جالب شما نگاه کرد و بحث و نظرات میتونن تِم عامیانه تر و سرگرمی داشته باشن.

من قبلا توی یوتیوب، ویدیو های مربوط به عطر نگاه میکردم اما الان دیگه نه؛ یادمه ویدیو هایی از دو چنل برام پیشنهاد میشد که اگه اشتباه نکنم اسم چنل ها the gloss و Robin James یا James Robin بود که چنل اول از خانم ها و چنل دوم از آقایان عطر مورد علاقه یا عطری که روزانه استفاده میکنن رو می‌پرسید و ازشون میخواست کمی توضیح هم بدن و عموما افراد داخل ویدیو لزوما اطلاعات زیاد و حرفه ای نداشتن اما با اون حال بازم محتوای جالبی بود اتفاقا همون سادگیش قشنگ بود و برای خودم جالب بود و چند ویدیو short ازشون نگاه کردم.

در پایان کارتون خیلی جالب و قشنگه و ممنونم.

سلام جناب هوشمندی

متشکرم از همراهیتون🙏🏼

من هم قبلا یک چنین محتوایی اما کمی متفاوت از گفته شما رو مشاهده کردم.

این نظر لطف شما به بنده‌ست✨

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟