عطری بوده که بهش معتاد شده باشین؟؟؟

سلام و عرض ادب دارم خدمتتون

سالها قبل دانهیل قرمز میزدم و یکسره لباسمو بود میکردم و درباره یک پگاسوس و بلک ارکید هم همین طور هر قدم بود میکردم به اصطلاح گرسنه تر میشدم شبها هم با دو تا پاف می‌خوابیدم و هی بود میکردم. آیا شما به عطری اعتیاد داشتین؟؟؟منظورم اینه هی بخواهیم بوش کنید؟؟

Matin Matin
1404/06/03

درود

بله امضام تاکسیدو

سلام و عرض ادب

بله من هم مثل شما خیلی به رایحه بلک ارکید علاقه دارم به واسطه حس و حال و فضایی که برام ایجاد میکنه.

به قدری پاییز و زمستون سال گذشته از این عطر استفاده می‌کردم (هنوز هم پرمصرف ترین عطر زمستونیم هست) که اواخر از این عطر یجورایی زده شده بودم با وجود علاقه بسیار زیادم بهش. اما اخیرا با وجود هوای گرم، خیلی دلتنگ این رایحه شده بودم و داخل منزل که هوا خنک تره ازش اسپری میکنم و منتظرم که هوا خنک شه و دوباره استفادش کنم.

عطر دیگر هم باز از همین برند هست، نویر د نویر؛ که عطر شماره ۱ من هستش.

برای منی که عاشق ترکیب رز و پچولی یا رز و عود هستم این عطر خیلی ارزشمنده با وجود نت رز و پچولی و عود و اون ترافل که خیلی خیلی زیباتر کرده این عطر رو.

شباهت هایی هم داره توی کانسپت و حس و حال با بلک ارکید از نظر من.

در پاسخ به Matin :

درود

بله امضام تاکسیدو

عرض ادب و احترام خدمت متین عزیز. تاکسیدو حداقل ۲۵ملیون پولشه یعنی یک ماه حقوق یک کارمند باشرف ایرانی در حالی که تو کشورهای دیگه ۲۵ملیون پول یک روز یک کارمنده!!!!!!!!! 

در پاسخ به علی هوشمندی :

سلام و عرض ادب

بله من هم مثل شما خیلی به رایحه بلک ارکید علاقه دارم به واسطه حس و حال و فضایی که برام ایجاد میکنه.

به قدری پاییز و زمستون سال گذشته از این عطر استفاده می‌کردم (هنوز هم پرمصرف ترین عطر زمستونیم هست) که اواخر از این عطر یجورایی زده شده بودم با وجود علاقه بسیار زیادم بهش. اما اخیرا با وجود هوای گرم، خیلی دلتنگ این رایحه شده بودم و داخل منزل که هوا خنک تره ازش اسپری میکنم و منتظرم که هوا خنک شه و دوباره استفادش کنم.

عطر دیگر هم باز از همین برند هست، نویر د نویر؛ که عطر شماره ۱ من هستش.

برای منی که عاشق ترکیب رز و پچولی یا رز و عود هستم این عطر خیلی ارزشمنده با وجود نت رز و پچولی و عود و اون ترافل که خیلی خیلی زیباتر کرده این عطر رو.

شباهت هایی هم داره توی کانسپت و حس و حال با بلک ارکید از نظر من.

درود فراوان علی هوشمندی عزیز بله نظر من هم همینه ولی خب جالب اینجاست وقتی تو صفحه بلک ارکید بری میبینی که عطر بشدت منفوری هست که واقعا برام عجیبه چطور ممکنه کاری با این رایحه گیرا و قدرت پخش بالا و موندگار!!!!!!

Matin Matin
1404/06/03
در پاسخ به علی موسوی :

عرض ادب و احترام خدمت متین عزیز. تاکسیدو حداقل ۲۵ملیون پولشه یعنی یک ماه حقوق یک کارمند باشرف ایرانی در حالی که تو کشورهای دیگه ۲۵ملیون پول یک روز یک کارمنده!!!!!!!!! 

به واقعا دردناکه...

به امید روزای بهتر...

سلام علی اقا

رایحه ها اعتیاد میارن و در این شکی نیست.. همه ما که اینجا در این محفل هستیم معتادان عطر هستیم! مگر میشه یک عاشق معتاد به عشقش نباشه؟ و در نهایت این اعتیاد به احتیاج تبدیل میشه

من شخصا به تمامی عطور اعتیاد دارم . چه بد چه خوب

ولی عطرهایی بودن که واقعا اعتیادشون سنگین تر بوده برام مثل لانستار مموریز اندی تاور ....‌ یا بیزانتیوم سافرون از برند تاجر ونیزی

شب و  روزگار خوش

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟