Fatimah Fatimah
15
1400/03/15

چوب صندل

سلام و وقت همگی بخیر.

چند وقت پیش یه عطر از چارلز بروسو که تو سایت هم نیست تست کرده بودم (Ombre Rose L'Original) که تو اپنینگ و نت های میانیش الدهید و چوب صندل داشت(البته یه لیست طولانی داره از نت ها)  و بوش کاملا، کاملااا مشابه اسانس صابون گلنار بود، همونقدر هم بوی پاکیزگی میداد. رفتم پی ماجرا رو بگیرم که چی باعث میشه این بوی صابونی و نازال از یه عطر استشمام بشه. از قبلتر و سر تاریخچه ی چنل نامبر۵ میدونستم نقش الدهید یچیز تو همین مایه هاست، ولی مظنون من از اولش چوب صندل بود و این محور سوالمه. تعدادی از عطرای صابونی ک تا الان تست کرده بودم رو چک کردم و تقریبا در تمامشون صندل جزو نت های برجسته بود(حتی الدهیدم تو بعضیشون نبود)، و نکته دیگه اینکه تعدادی از همون عطرای با صندلِ برجسته که تست کرده بودم(اخرین نمونه هاش هم ارمانی سی پشن و کلویی نومد بودن) ، روی پوست گرم و تند و بعضا یکم تلخ بودن، ولی روی بافت لباس، تا حدی صابونی و تمیز میشدن. مخصوصا وقتی صندل و مرکبات کنار هم بودن تو عطر. آیا چوب صندل باعث ایجاد رایحه صابونی یا القای بوی پاکیزگی میشه؟ مخصوصا روی بافت لباس؟ من هرچقدر سرچ کردم پاسخی پیدا نکردم خواستم اگر دوستان حرفه ای تجربه ای در این خصوص دارن، راهنماییم کنن... خیلی ممنون.  

Fatimah Fatimah
1400/07/02
در پاسخ به Kambiz :

با عرض سلام و عرض ادب خدمت سرکار خانم فاطیمای عزیز و باکمالات، باشد که این سایت ‌(که یکی از بهترین سایتهای فروش عطر تو کشوره و از نظر ، نظرات اساتید و دوستان عطردوست،بهترین سایت تو این عرصه است) افراد با معلومات و با دانشی مثل شما رو  بیشتر و بهتر بتونه تو محفلش جمع کنه و مهمتر از اون، نگه شون داره، چون خیلی از دوستان بافهم و با دانشی بودن که اومدن تو سایت، یه مدت هم همه از نظرات باارزششون نهایت استفاده رو بردن، ولی متاسفانه بخاطر یسری حرف و حدیث های بیخود و خاله زنکی و جر و بحث با همدیگه، اینجارو ترک کردن، به شخصه خود من از خوندن تک تک نظرات شما، یچیزی یاد گرفتم و مهمترینش هم همین پرسشتون راجب بوی صابونی که از چه نتی نشات میگیره بود که واقعا هم خیلی وقت بود برای منم سوال بود که همچین بویی، به دلیل وجود چه نت هایی به وجود میاد، که الان جوابمو با خوندن پرسش شما و جواب دوستان، گرفتم،البته خدا باعث و بانی ساخت صابون گلنار رو لع... کنه که یه عطر افسانه ای مثل شنل نامبر۵ رو از روی گلنار الهام گرفتن، امیدوارم همیشه موفق باشین و همینطور سایه تون روی عطرافشان، مستدام باشه،

سلام اقا کامبیز و عرض ادب... واقعا نمیدونم چی بگم انقد که مورد لطف قرار گرفتم توسط جملاتتون ...خیلی  خوشحالم که سوالم و جواب دوستانِ کاربلد سایت تونسته بهتون کمک کنه... 

بازم میگم بسیار سپاس گزارم از لطف زیادتون... این سایت کنار دوستداران و مشتاقان رایحه هاست که انقدر زیبا شده، سایه همه ی ما اینجا مستدام ، و امیدوارم حرفه ای ها و سایر علاقه مندانی که متاسفانه رفتن هم برگردن به جمع ما :) سلامت باشید...

ارشدی ارشدی
1401/05/12
در پاسخ به Fatimah :

سلام اقا کامبیز و عرض ادب... واقعا نمیدونم چی بگم انقد که مورد لطف قرار گرفتم توسط جملاتتون ...خیلی  خوشحالم که سوالم و جواب دوستانِ کاربلد سایت تونسته بهتون کمک کنه... 

بازم میگم بسیار سپاس گزارم از لطف زیادتون... این سایت کنار دوستداران و مشتاقان رایحه هاست که انقدر زیبا شده، سایه همه ی ما اینجا مستدام ، و امیدوارم حرفه ای ها و سایر علاقه مندانی که متاسفانه رفتن هم برگردن به جمع ما :) سلامت باشید...

بسی لذت بردم از این گفتگو و دانش و اطلاعات عطر دوستان عطرشناس اینجا پایدار باشید همگی 👌

ارشدی ارشدی
1401/05/12

بسی لذت بردم از این گفتگو و دانش و اطلاعات عطر دوستان عطرشناس اینجا . پایدار باشید همگی 👌

Fatimah Fatimah
1401/05/12
در پاسخ به ارشدی :

بسی لذت بردم از این گفتگو و دانش و اطلاعات عطر دوستان عطرشناس اینجا . پایدار باشید همگی 👌

بزرگوارید🙏🌸

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟