سلام وقت همگی بخیر. اگه بخواین به دختر جوان ۲۰ ساله عطری حال خوب کن پیشنهاد بدید، چه عطری و در نظر میگیرید. عطری که بشه روش قفل کرد و به عنوان عطر امضا برگزید و اکثر جاها بشه استفاده کرد مثل دانشگاه و قرار های دوستانه و ...
برای یک خانم بیست ساله..
سلام
به نظرم #ممو مدورای Madurai
یک امضای فوق العاده میتونه باشه به چند جهت یک اینکه رایحه به شدت شیک و با پرستیژ دوم اینکه فکر نکنم اصلا پیش بیاد کسی همچین ادکلنی اطرافتون زده باشید چون هم شناخته شده نیست به اون صورت هم کم پیدا میشه پس عملا میشه امضای خاص شما
به نظرم قابلیت استفاده در همه ی مکان هارو هم داره
Cloud by Ariana Grande را تست کنید
درود
چنس شنل او تندر
برای یک خانم بیست ساله..
دقیقا تو ذهن خودمم همین بود حتما یکی از گزینه هامه. ممنونم
سلام
به نظرم #ممو مدورای Madurai
یک امضای فوق العاده میتونه باشه به چند جهت یک اینکه رایحه به شدت شیک و با پرستیژ دوم اینکه فکر نکنم اصلا پیش بیاد کسی همچین ادکلنی اطرافتون زده باشید چون هم شناخته شده نیست به اون صورت هم کم پیدا میشه پس عملا میشه امضای خاص شما
به نظرم قابلیت استفاده در همه ی مکان هارو هم داره
ممنونم از پیشنهادتون
تو نظرسنجی بیشتر برای +25 رای ثبت شده. شما نظرتون چیه؟ ایا اون شیطنت و شادی ۲۰ سالگی رو داره؟ خوشحال میشم نظرتون و بدونم.
Cloud by Ariana Grande را تست کنید
وقتتون بخیر. متشکرم از پیشنهادتون
درود
چنس شنل او تندر
وقتتون بخیر. ممنونم حتما تست میکنم.
ممنونم از پیشنهادتون
تو نظرسنجی بیشتر برای +25 رای ثبت شده. شما نظرتون چیه؟ ایا اون شیطنت و شادی ۲۰ سالگی رو داره؟ خوشحال میشم نظرتون و بدونم.
به نظر من میتونه برای ۲۰ سال هم مناسب باشه و کلا کار جوان پسندی محسوب میشه علتش هم به نظر خودم وجود نت هلو که کار رو سرحال و پر انرژی میکنه
آتنا جان سلام:
پیشنهاد میکنم عطر های زیر رو تست بکنید:
#پارفومز د مارلی اوریانا Oriana
#تیری موگلر وومنیتی لیکوئرز د پارفوم Womanity Liqueurs de Parfu