سلام دوستان
تجربه خرید از فروشگاه ایرا..س رو داشتین؟ از نظر اورجینال بودن چه طور هست؟ چندبار باهاشون صحبت کردم بسیار بی ادب بودن ولی قیمتهای مناسبی دارن!
درود پوریا جان
به شخصه یه فروشگاه بهترین قیمت ها و بهترین کیفیت ها هم داشته باشه ، اگه بی ادب و بی فرهنگ باشه ، مفت هم بده ازش هیچوقت هیچی نمیگیرم...
هم عطر هم دکانت خریدم ازشون اطمینان دارم. بعضی محصولاتش تخفیف خوبی دارن. مثلا تستر روجا داو ازشون خرید خیلی راضی بودم.
دقیقا تجربه مشابه شما داشتم و عطاش رو به لقاش دادم و بیخیالش شدم...
درود پوریا جان
به شخصه یه فروشگاه بهترین قیمت ها و بهترین کیفیت ها هم داشته باشه ، اگه بی ادب و بی فرهنگ باشه ، مفت هم بده ازش هیچوقت هیچی نمیگیرم...
متین عزیز من هم مثل تو. از طرفی تو این اوضاع اقتصادی... در دو راهی پایبندی به اعتقادات و توجه به جیب گیر کردم ولی برنده اولی هست.
ارجینال کار میکنن.چندین سمپل و باتل خرید داشتم از اصالتشون مطمئنم.ولی یه کوچولو شک دارم به اینکه باتل تستر از اول سرخالی بود یا اینکه سه چهار میلو برداشتن
ارجینال کار میکنن.چندین سمپل و باتل خرید داشتم از اصالتشون مطمئنم.ولی یه کوچولو شک دارم به اینکه باتل تستر از اول سرخالی بود یا اینکه سه چهار میلو برداشتن
درود
ممنون از نظرتون. یه سری باتل ها ذاتا سر خالی هستن. آخرین خریدم هوس بلک بود که انگار ۵ میل نداشت.
دقیقا تجربه مشابه شما داشتم و عطاش رو به لقاش دادم و بیخیالش شدم...
درود
من هم قبلا قصد خرید داشتم و بی خیال شدم. الان یه سری کارها رو فقط اونجا داره.