سوال اینجاست که بوی پول یعنی چی ؟
اگر سفرهای خارج از ایران تشریف برده باشید (امریکا ، چین ، ایتالیا ، اسپانیا و...) دقت کرده باشید جاهای لوکس یه بوهای خاصی دارند و یا مکان های مذهبی شون ، بطور مثال کاخ الحمرا تو گرانادا جنوب اسپانیا یه بوی بسیار خاصی از عود و یاس داره خیلی جذاب هست و رامون مونگال عطر الحمرا عود رو از کاخ الحمرا الهام گرفته یه بوی لوکس و عرفانی و اشرافی داره و یا اگر به محله های مرفه نشین مادرید مثل pozuleo de alarcon و یا la moraleja برید و قدم بزنید و یا زمین های گلف اونجا و با ادم های اونجا معاشرت کنید یه تم بوهای خاصی دارند هیچوقت با عطر هایی مثل امواج و مارلی ،دیور و شنل و اینا مواجه نمیشید چون عطرهایی که استفاده میکنند از برند هایی خاصی مثل Puredistance
، Henry Jacques, kilian, roja, mfk, bond no 9 , Areej Le Doré ، ، Boadicea the Victorious ,Guerlain
و امثال هم
امریکا هم همینطور ، کسی از rolls royce پیاده نمیشه که بوی مثلا امواج سرچ بده ، le labo میپوشه نه این برند های این طوری
و یا ایتالیا تو تمام بار ها و کازینو های لاکچری خیلی از ملاک ها و یا مافیا ها و پولدارها از کیلیان استفاده میکنند (البته منظور همه نه ،کلیت منظور هست )مخصوصا لاین مشروب.ی ها وچون کتابی هم هستند شیشه هاش توی کت هاشون میذارند و جالبه خودشون میگن که بعد از اتمام عطر ، شیشه ش رو میشکنند ،کلا نوت عطر هایی که بوی پول میدن عودی ، مشکی ، امبرگریس ، رزی ، زعفران، وتیور ،بوزی و این تم ها هستند و البته چند تایی دیگه ،
البته یه برندهایی هم هستند مثل لاین پرایوت ورساچه ، دیور لاین پرایوت هم کارهای فاخر و پولداری دارند که قیمت هاشون هم خوبه (البته لاین پرایوت ورساچه کمتره قیمت هاشون) و البته چند عطر از برندهای دیگه هست که قیمت های معقولی دارند اما خفنن و بوی پولداری میدن
خوشبو بودن با بوی پول دادن فرق داره و هرکسی قرار نیست متوجه این موضوع بشه.
اگر میخوایید شخصیت واقعی آدم های دورتون رو بشناسید از روی گفتارو نوشته هاشون قضاوت نکنید ، تو شرایط سخت و عصبی بودن بشناسید
دقیقا تو ایران هم بعضی جاها همچین بویی میاد !
سلام جناب خان ممنونم از نوشته زیبایی که گذاشتی
من در یکی کامنتها سوالی هم مطرح کردم آیا عطری هست که بوی اسکناس بده منظورم دسته اسکناسهای استفاده شده که قدیما از توی جیب آدما بیرون میومد و خرج میشد . ولی کسی جوابم رو نداد.. اگه اطلاعاتی داری خوشحال میشم بگی
سلام و عرض ادب
برای من که بیش از سی کشور رو بازدید داشتم و مدتی هم اقامت اروپا این موضوع صدق نمیکنه چون در همون جنوب اسپانیا در ماربلا یا در پاریس و نیس و موناکوو ونیز ومیلان و روم و فلورانس و کانادا و امریکا و... خانمها و آقایان زیادی بودن که با داشتن ثروت فراوان اصلا بوی عطری از طرفشون دریافت نمیشد و بعضا همین عطر شنل مخصوصا کوکومادموازل و میس دیور و لاست چری تام فورد و پیونی جو مارون و بوکه ایدیل زرژوف رو از روی تجربه ی بویایی همین سفرها در مکانهای کاملا گرانقیمت مخصوصا هتل دو پقی موناکو و هتل مارینا بی سندس سنگاپور و به قول فرنگیها لاکچری تهیه کردم اما در کل نظر شما هم محترم هست
این حجم از افکار مشوش شما جای تعجب دارد.. عوض یادداشت چند نقد به جا و درست، رسما در جای دیگری سیر میکنید. امیدوارم ذهنتان به آرامش برسد و نیز شامهتان قدرت این را پیدا کند تا علاوه بر بوی پوند و یورو و مکان های لوکس چون قصر ورساچه و رایحه چرم گاوی اعلای به جا مانده در کابین یک رولز رویس، به مکان های دیگر نیز برود.. فرا تر را ببوید. هرچند؛ ما قبل تمام اینها، دل میبایست فراخ شود! و اِلّا،هر مقدار بیشتر بوی پول بدهی پستر خواهی رفت و اندکبین تر خواهی شد...!
این حجم از افکار مشوش شما جای تعجب دارد.. عوض یادداشت چند نقد به جا و درست، رسما در جای دیگری سیر میکنید. امیدوارم ذهنتان به آرامش برسد و نیز شامهتان قدرت این را پیدا کند تا علاوه بر بوی پوند و یورو و مکان های لوکس چون قصر ورساچه و رایحه چرم گاوی اعلای به جا مانده در کابین یک رولز رویس، به مکان های دیگر نیز برود.. فرا تر را ببوید. هرچند؛ ما قبل تمام اینها، دل میبایست فراخ شود! و اِلّا،هر مقدار بیشتر بوی پول بدهی پستر خواهی رفت و اندکبین تر خواهی شد...!
حس ترس شما و دوستان شما به ورود کسی که جلوی جریان دیکتاتوری و هر چیزی شما میگید که اکثرا هم اشتباه بوده و دیگران فقط باید تایید کنند رو میتونم تو وجود شما و دوستان تون حس کنم ، وگرنه نه شما و نه دوستان شما نتونستند چالش من رو قبول کنند و این نشان گر خیلی چیزها هست که کم کم بقیه هم متوجه شدند و میشن.
دقیقا تو ایران هم بعضی جاها همچین بویی میاد !
مثل خلق عطر رویال عود کرید
سلام جناب خان ممنونم از نوشته زیبایی که گذاشتی
من در یکی کامنتها سوالی هم مطرح کردم آیا عطری هست که بوی اسکناس بده منظورم دسته اسکناسهای استفاده شده که قدیما از توی جیب آدما بیرون میومد و خرج میشد . ولی کسی جوابم رو نداد.. اگه اطلاعاتی داری خوشحال میشم بگی
درود دوست عزیزم
خواهش میکنم از نگاه زیبا ی شما
یه عطری هست به نام His Money که بوی دلار نو میده
سلام و عرض ادب
برای من که بیش از سی کشور رو بازدید داشتم و مدتی هم اقامت اروپا این موضوع صدق نمیکنه چون در همون جنوب اسپانیا در ماربلا یا در پاریس و نیس و موناکوو ونیز ومیلان و روم و فلورانس و کانادا و امریکا و... خانمها و آقایان زیادی بودن که با داشتن ثروت فراوان اصلا بوی عطری از طرفشون دریافت نمیشد و بعضا همین عطر شنل مخصوصا کوکومادموازل و میس دیور و لاست چری تام فورد و پیونی جو مارون و بوکه ایدیل زرژوف رو از روی تجربه ی بویایی همین سفرها در مکانهای کاملا گرانقیمت مخصوصا هتل دو پقی موناکو و هتل مارینا بی سندس سنگاپور و به قول فرنگیها لاکچری تهیه کردم اما در کل نظر شما هم محترم هست
درود بر شما
در کل پولدارهای مناطق محروم هم هست همه جای دنیا
و اینکه مهم هست با چه کسانی معاشرت داشتید و چه جایگاهی داشتند و چه سری بودند توی سرها توی کشور و رسته کاری شان
وگرنه بطور مثال تو ایران به کسی که یه باغچه و یه ماشین هم داشته باشه میگن پولدار
اندازه فکر ها فرق داره
دریاها نماد فروتنی هستند؛ در نهاد خود کوههایی فراتر از خشکی دارند، اما هیچ گاه آن را به رخ ما نمی کشند...
دوست عزیز حجم انرژی منفی ک نظرات شما همواره به شخص بنده در سایت وارد میکنه واقعا قابل وصف نیست. به شخصه آدم خوشبختی هستم ک امثال شما در اطرافم نیستن با این نگرشی که همواره در نظرات و بررسی هایی که داشتین.🤨
بسیار زیبا نوشتید