سلام خدمت همه دوستان. دوستان من عطرهای اکسپلور، اینوکتوس؛ دیزایر بلو، ایمجینیشن، ساواج الکسیر رو دوست دارم و از ادکلن های بدبوی و آزارو وانتد هم خوشم میاد. از کارهای سنگین و خیلی گرم مثل بلک افگانو خوشم نمیاد، همینطور رایحه های گلی و اسپرت رو دوست ندارم. با توجه به این ها میشه لطفا بهم چند تا عطر پیشنهاد بدید؟ همینطور یه سوال دیگه هم داشتم: چرا عطر بدبوی و آزارو وانتد پیدا نمیشه؟ هر عطر فروشی ای که گفتم پیداشون نکردم.
سلام و درود وحید عزیز.اکسپلور من دو سال پیش داشتم رایحه عالی ولی ماندگاری و پخش فاجعه دیزایر بلو هم که دیگه فسیل شده ایمجینیشن پنجاه میلیونی هم اصلا موقعیت خریدش نیست من با توجه به فصل چند کار معتدل معرفی میکنم. #بویس امپریال. #پارفومز د مارلی گودولفین Godolphin که بوی چرمی و شیک ولی گرم نیست معادله. برا پاییز عالیه.
#ایسی میاکه لی سل د ایسی Le Sel d’Issey که کار جدیدیه که پرطرفدار شده خنک معتدل هست.
#ورساچه دیلان بلو
#آمواج بیچ هات من Beach Hut Man گرونه ولی بینظیره
#ماین مارک جوزف کار اقتصادی
سلام و درود وحید عزیز.اکسپلور من دو سال پیش داشتم رایحه عالی ولی ماندگاری و پخش فاجعه دیزایر بلو هم که دیگه فسیل شده ایمجینیشن پنجاه میلیونی هم اصلا موقعیت خریدش نیست من با توجه به فصل چند کار معتدل معرفی میکنم. #بویس امپریال. #پارفومز د مارلی گودولفین Godolphin که بوی چرمی و شیک ولی گرم نیست معادله. برا پاییز عالیه.
#ایسی میاکه لی سل د ایسی Le Sel d’Issey که کار جدیدیه که پرطرفدار شده خنک معتدل هست.
#ورساچه دیلان بلو
#آمواج بیچ هات من Beach Hut Man گرونه ولی بینظیره
#ماین مارک جوزف کار اقتصادی
سلام خیلی ممنونم. حقیقتا به نظرم رایحه و عطر تاریخ انقضا نداره. مثلا همین دیزایر بلو درسته قدیمی هست ولی انصافا من خیلی دوستش دارم. اوضاع اقتصادی هم که یه جورایی روی همه تاثیر گذاشته. بازم ممنونم.