راهنمایی

سلام خدمت همه دوستان. دوستان من عطرهای اکسپلور، اینوکتوس؛ دیزایر بلو، ایمجینیشن، ساواج الکسیر رو دوست دارم و از ادکلن های بدبوی و آزارو وانتد هم خوشم میاد. از کارهای سنگین و خیلی گرم مثل بلک افگانو خوشم نمیاد، همینطور رایحه های گلی و اسپرت رو دوست ندارم. با توجه به این ها میشه لطفا بهم چند تا عطر پیشنهاد بدید؟ همینطور یه سوال دیگه هم داشتم: چرا عطر بدبوی و آزارو وانتد پیدا نمیشه؟ هر عطر فروشی ای که گفتم پیداشون نکردم.

سلام و درود وحید عزیز.اکسپلور من دو سال پیش داشتم رایحه عالی ولی ماندگاری و پخش فاجعه دیزایر بلو هم که دیگه فسیل شده ایمجینیشن پنجاه میلیونی هم اصلا موقعیت خریدش نیست من با توجه به فصل چند کار معتدل معرفی میکنم. #بویس امپریال. Godolphin #پارفومز د مارلی گودولفین Godolphin  که بوی چرمی و شیک ولی گرم نیست معادله. برا پاییز عالیه.

Le Sel d’Issey #ایسی میاکه لی سل د ایسی Le Sel d’Issey  که کار جدیدیه که پرطرفدار شده خنک معتدل هست.

#ورساچه دیلان بلو

Beach Hut Man #آمواج بیچ هات من Beach Hut Man گرونه ولی بینظیره

#ماین مارک جوزف کار اقتصادی

Hugo Jeans Man #هوگو بوس جین من Hugo Jeans Man 

در پاسخ به علی موسوی :

سلام و درود وحید عزیز.اکسپلور من دو سال پیش داشتم رایحه عالی ولی ماندگاری و پخش فاجعه دیزایر بلو هم که دیگه فسیل شده ایمجینیشن پنجاه میلیونی هم اصلا موقعیت خریدش نیست من با توجه به فصل چند کار معتدل معرفی میکنم. #بویس امپریال. Godolphin #پارفومز د مارلی گودولفین Godolphin  که بوی چرمی و شیک ولی گرم نیست معادله. برا پاییز عالیه.

Le Sel d’Issey #ایسی میاکه لی سل د ایسی Le Sel d’Issey  که کار جدیدیه که پرطرفدار شده خنک معتدل هست.

#ورساچه دیلان بلو

Beach Hut Man #آمواج بیچ هات من Beach Hut Man گرونه ولی بینظیره

#ماین مارک جوزف کار اقتصادی

Hugo Jeans Man #هوگو بوس جین من Hugo Jeans Man 

سلام خیلی ممنونم. حقیقتا به نظرم رایحه و عطر تاریخ انقضا نداره. مثلا همین دیزایر بلو درسته قدیمی هست ولی انصافا من خیلی دوستش دارم. اوضاع اقتصادی هم که یه جورایی روی همه تاثیر گذاشته. بازم ممنونم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟