کسی بوتانیکا نزولی از برند اسنشل پارفومز رو تست کرده ؟
ارزش خرید داره ؟
درود. بله بنده تست داشتم. به نظرم در کنار بوا اسمپریال جزو بهترین کارهای این برند هست. در مورد کلیت رایحه تقریبا خطی و اکثرا بر پایه اکوردهای بهارنارنج و گلهای سفید هست و تغییر زیادی نداره ولی رایحه بسیار نشاط اور هست. از لحاظ پرفورمنس هم حدود ۵ تا ۶ ساعت هست.
بنده خودم مدتی دنبال یه کار نرولی محور خوب بودم که در نهایت به این کار رسیدم و تهیه کردم
درود. بله بنده تست داشتم. به نظرم در کنار بوا اسمپریال جزو بهترین کارهای این برند هست. در مورد کلیت رایحه تقریبا خطی و اکثرا بر پایه اکوردهای بهارنارنج و گلهای سفید هست و تغییر زیادی نداره ولی رایحه بسیار نشاط اور هست. از لحاظ پرفورمنس هم حدود ۵ تا ۶ ساعت هست.
بنده خودم مدتی دنبال یه کار نرولی محور خوب بودم که در نهایت به این کار رسیدم و تهیه کردم
درود بر شما ممنون از اینکه پاسخ دادین امروز پنج میل دکانتشو تست کردم به نظرم با اینکه خیلی ساده و خطی بود اما طبیعی ترین عطری بود که تا حالا تست کرده بودم ترکیب بهارنارنج (شیراز ) و یاس بنفش جلو در خانه باغمان (همدان ) رو میده من اگر عطار این عطر بودم اسمشو میزاشتم شیراز تنها نکته منفیش اینه یه کوچولو حس صابونی ازش میگیرم
درود.
بله من تست کردم و واقعا لذت بردم ازش. برخلاف بولگاری من وود نرولی و نرولی پورتوفینو حس صابونی ازش نگرفتم. اگر از نت بهارنارنج خوشتون میاد حتما امتحانش کنید...
درود.
بله من تست کردم و واقعا لذت بردم ازش. برخلاف بولگاری من وود نرولی و نرولی پورتوفینو حس صابونی ازش نگرفتم. اگر از نت بهارنارنج خوشتون میاد حتما امتحانش کنید...
درود بر شما بالاخره پنج میل دکانت گرفتم تستش کردم ترکیب بین بهارنارنج( شیراز ) و یاس بنفش جلو خانه باغمون (همدان ) رو میده یه عطر ساده خطی اما بسیار شفاف طبیعی