سلام و ارادت
سوالى از محضر عزيزان دارم كه اگر پاسخ بديد بر من منت گذاشتيد.
اگر از امروز خريد عطر رو متوقف كنيد براى چه مدت زمانى عطر براى استفاده داريد؟
(به عبارتى براى چه مدت از خريد عطر بى نياز خواهيد بود؟)
پيشاپيش به خاطر قبول زحمت و پاسخ هايتان سپاسگزارم.
لطفا هرزمان به اين سوال برخورديد حتى با گذشت زمان زياد از طرحش، محبت كنيد و پاسخ بديد.
برايتان بهروزى و سلامت پايدار آرزومندم.
درود بر شما دوست گرامی
برای روزهای گرم نهایتا تا پایان همین ماه
و برای روزهای خنک و سرد شاید تا پایان زمستان ۱۴۰۶ اگر عمری باشه
ضمنا نحوه نگارش و ریویو های شما رو دوست دارم و از این بابت که خیلی ساده و روان اطلاعات مفیدی رو باهامون به اشتراک میگذارید متشکرم
سلام من تقریبا عطر صد میل رو دوسال طول میکشه تموم کنم الان تقریبا تمامی ادکلن هایی که دارم نصف هستند به جز یکی دوتا که جدید خریدم
با این حساب اگر ادکلن نخرم بازم شاید چهار سال داشته باشم اما بستگی به مصرف هم داره من توانایی اینو دارم که مثلا یک ماه کلا عطر نزنم یا خیلی با خساست خرجش کنم
از طرفیم میتونم گیر بدم به یک ادکلنی و تو سه ماه شیشه نصف بشه
اما در حالت عادی و استفاده معتدل همون چهار سال دوام میارم
درود بر شما دوست گرامی
برای روزهای گرم نهایتا تا پایان همین ماه
و برای روزهای خنک و سرد شاید تا پایان زمستان ۱۴۰۶ اگر عمری باشه
ضمنا نحوه نگارش و ریویو های شما رو دوست دارم و از این بابت که خیلی ساده و روان اطلاعات مفیدی رو باهامون به اشتراک میگذارید متشکرم
من از شما ممنونم برادر بزرگوار
سلام من تقریبا عطر صد میل رو دوسال طول میکشه تموم کنم الان تقریبا تمامی ادکلن هایی که دارم نصف هستند به جز یکی دوتا که جدید خریدم
با این حساب اگر ادکلن نخرم بازم شاید چهار سال داشته باشم اما بستگی به مصرف هم داره من توانایی اینو دارم که مثلا یک ماه کلا عطر نزنم یا خیلی با خساست خرجش کنم
از طرفیم میتونم گیر بدم به یک ادکلنی و تو سه ماه شیشه نصف بشه
اما در حالت عادی و استفاده معتدل همون چهار سال دوام میارم
سپاس
سلام،
نظر من هم با جناب مقدم موافقه، بسته به میزان علاقه شخص برای هزینه کردن می تونه متفاوت باشه، برخی افراد یک عطر رو به عنوان امضا همیشه استفاده می کنن و با اتمام اون دوباره شارژش می کنن و به ندرت سراغ عطرهای دیگه میرن، بعضی ها هم مثل من عطر امضا ندارن و تنوع طلبن. در هر موقعیت و جایگاهی و متناسب با فصلش ، عطر مورد نظر رو استفاده می کنم و با مقدار مصرفم تا 5 سال نیاز به خرید مجدد نیست.
پیروز باشید
سلام،
نظر من هم با جناب مقدم موافقه، بسته به میزان علاقه شخص برای هزینه کردن می تونه متفاوت باشه، برخی افراد یک عطر رو به عنوان امضا همیشه استفاده می کنن و با اتمام اون دوباره شارژش می کنن و به ندرت سراغ عطرهای دیگه میرن، بعضی ها هم مثل من عطر امضا ندارن و تنوع طلبن. در هر موقعیت و جایگاهی و متناسب با فصلش ، عطر مورد نظر رو استفاده می کنم و با مقدار مصرفم تا 5 سال نیاز به خرید مجدد نیست.
پیروز باشید
سپاس
درود
شاید ۱۰سال...
بعضی عطرها رو اصلاً استفاده نمیکنم و پدر هم چندتا عطر از داخل کلکسیون استفاده میکنه...
اما به فکر تمدید کردن چندتاشون هستم...
توی زمستان هم چندتا عطر برای مصرف روزانه هست که نیاز به شارژ کردن داره...
درکل هرفصل رو به استفاده ۲یا۳ عطر اختصاص میدم عمدتا...
درود
شاید ۱۰سال...
بعضی عطرها رو اصلاً استفاده نمیکنم و پدر هم چندتا عطر از داخل کلکسیون استفاده میکنه...
اما به فکر تمدید کردن چندتاشون هستم...
توی زمستان هم چندتا عطر برای مصرف روزانه هست که نیاز به شارژ کردن داره...
درکل هرفصل رو به استفاده ۲یا۳ عطر اختصاص میدم عمدتا...
ممنون
ولى نفرموديد اگر از حالا عطر نخريد تا چه مدت زمان عطر داريد براى مصرف (غير مصرفى ها به كنار)
درود
بین ۱ و ۲ سال ، چون زیاد مصرف میکنم...
تعداد پاف هایی که میزنم زیاده و با خساست اسپری نمیکنم...
درود
بین ۱ و ۲ سال ، چون زیاد مصرف میکنم...
تعداد پاف هایی که میزنم زیاده و با خساست اسپری نمیکنم...
سپاس