kiarash kiarash
12
1404/06/22

بهترین جانشین این عطرها

با سلام و عرض ادب اساتید و دوستان عطر باز عزیز بسیار به راهنماییتون نیاز دارم دو تا سوال دارم 1_ اینکه بهترین مارلی برای فصل سرد به جز لیتون.پگاسوس.التیر.هالتان کدام عطر مارلی است و کدام عطر شرکتی بهترین و ماندگارترین جایگزینش است؟(مثل التیر و لیکویید برون)

2 بهترین و ماندگارترین جایگزین عطر استرانگر ویت یو اینتنسلی و کلاب د نویت پرسیوس ارماف کدام عطرها هستند؟؟؟با سپاس فراوان🙏🙏🙏

Matin Matin
1404/06/22

درود

برای سوال اول که خب به جز اونا که بهترینن واقعا ، شاید لیتون اکسکلوسیف یا اوجان گزینه خوبی باشه ، بستگی به سلیقه داره...

برای سوال دوم هم که پرسیوس خودش جایگزین و مشابه هستش و مشابه های دیگه مثلا میشه شرف زیمایا یا سوپر ماسی کالکتور ادیشن افنان....

استرانگر ویت یو اینتنسلی هم تا الان جایگزین خوبی براش ندیدم ولی شاید بشه گفت نسخه های الحمبراش کار راه بندازه ولی خودم‌جز اورجینالش نمیپسندم...

Sadeq Sadeq
1404/06/22

بهترین مارلی برای فصول سرد به‌‌نظرم کالان هست. به‌معنای واقعی کلمه لوکسه. 

اگر به روایح تنباکویی علاقه‌مند هستید مارلی هرود رو هم تسن بفرمایید.

kiarash kiarash
1404/06/22
در پاسخ به Matin :

درود

برای سوال اول که خب به جز اونا که بهترینن واقعا ، شاید لیتون اکسکلوسیف یا اوجان گزینه خوبی باشه ، بستگی به سلیقه داره...

برای سوال دوم هم که پرسیوس خودش جایگزین و مشابه هستش و مشابه های دیگه مثلا میشه شرف زیمایا یا سوپر ماسی کالکتور ادیشن افنان....

استرانگر ویت یو اینتنسلی هم تا الان جایگزین خوبی براش ندیدم ولی شاید بشه گفت نسخه های الحمبراش کار راه بندازه ولی خودم‌جز اورجینالش نمیپسندم...

مرسی متین جان واقعا نظرت درست بود.دمت گرم.عطرای الحمبرا هم که داغون شدن کلا بعضی عطرهای اماراتی خوب مونده اما اکثرا باطلن🙏

kiarash kiarash
1404/06/22

ممنون و متشکرم ازتون .🙏

kiarash kiarash
1404/06/22
در پاسخ به Matin :

درود

متین جان ببخش یه سوال دیگه من پگاسوس الحمبرا رو گرفتم تا به نت اخر میرسه تموم میشه.متین جان تو عطرای شرکتی مث مارلی التیر نتهاشو دوست دارم یه عطر شرکتی میخوام مث التیر اما یه کم از سنگینیش کم بشه یعنی یه کم فرش تر باشه.چیزی سراغ داری فدات شم؟

سلام مارلی هرود رو تست کنید

و همچنین Montale Intense Cafe

Matin Matin
1404/06/23
در پاسخ به kiarash :

متین جان ببخش یه سوال دیگه من پگاسوس الحمبرا رو گرفتم تا به نت اخر میرسه تموم میشه.متین جان تو عطرای شرکتی مث مارلی التیر نتهاشو دوست دارم یه عطر شرکتی میخوام مث التیر اما یه کم از سنگینیش کم بشه یعنی یه کم فرش تر باشه.چیزی سراغ داری فدات شم؟

ارادت ، بله داریم مثلا :

انعکاس زیمایا مشابه جنتلمن ریزرو پرایو یا دیور هوم اینتنس

آرماف اودیسی هوم مشابه تامفورد نویر اکستریم

آرماف د لاین کلاب روگیر یا روجیر مشابه مارلی لیتون

پاریس کرنر رفاقات مشابه ایو سن لورن بیبی کت

افنان ۹ پی ام ربل

افنان تراثی قهوه ای (امضای خودم ، عطر بی رغیب)

سعی کردم چند تا نابشو معرفی کنم ولی اینم بگم عطرای الحمبرا و فرگرنس و اینا کیفیت ندارن واقعا فقط کار راه بندازن با توجه به قیمتشون ، مورد بعدی اینکه من خودم اولش تست کردم التیر رو چه خودش چه مشابه هاش دوسش داشتم ولی بعد مدت کوتاهی دل منو زد و اصلا باهاش حال نکردم... 

در پاسخ به kiarash :

سلام

به نظرم توی فضای کاری آلتیر می تونی برولی احمدمغربی رو هم تست کنی. عطر نرم و جذابی هست. نمیشه گفت از آلتیر کپی شده ولی قطعا الهام گرفته یا موقع تولید گوشه چشمی هم به آلتیر و عطرهای گورماند داشته. خوبیش اینه دکانتش راحت گیر میاد.

توی مارلی ها کارلایل به نظرم عطر خوبی هست.

برای جایگزینی پرسیوس هم میتونی کارهای افنان رو تست کنی ببینی با کدوم بیشتر ارتباط میگیری مثل نات اونلی اینتنس، سوپر ماسی کالکتور یا حتی سوپر ماسی پورهوم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟