با سلام و عرض ادب اساتید و دوستان عطر باز عزیز بسیار به راهنماییتون نیاز دارم دو تا سوال دارم 1_ اینکه بهترین مارلی برای فصل سرد به جز لیتون.پگاسوس.التیر.هالتان کدام عطر مارلی است و کدام عطر شرکتی بهترین و ماندگارترین جایگزینش است؟(مثل التیر و لیکویید برون)
2 بهترین و ماندگارترین جایگزین عطر استرانگر ویت یو اینتنسلی و کلاب د نویت پرسیوس ارماف کدام عطرها هستند؟؟؟با سپاس فراوان🙏🙏🙏
ارادت ، بله داریم مثلا :
انعکاس زیمایا مشابه جنتلمن ریزرو پرایو یا دیور هوم اینتنس
آرماف اودیسی هوم مشابه تامفورد نویر اکستریم
آرماف د لاین کلاب روگیر یا روجیر مشابه مارلی لیتون
پاریس کرنر رفاقات مشابه ایو سن لورن بیبی کت
افنان ۹ پی ام ربل
افنان تراثی قهوه ای (امضای خودم ، عطر بی رغیب)
سعی کردم چند تا نابشو معرفی کنم ولی اینم بگم عطرای الحمبرا و فرگرنس و اینا کیفیت ندارن واقعا فقط کار راه بندازن با توجه به قیمتشون ، مورد بعدی اینکه من خودم اولش تست کردم التیر رو چه خودش چه مشابه هاش دوسش داشتم ولی بعد مدت کوتاهی دل منو زد و اصلا باهاش حال نکردم...
متین جان خیلی لطف کردی یکیشو انتخاب میکنم.یک دنیا سپاس ازت🙏
سلام
به نظرم توی فضای کاری آلتیر می تونی برولی احمدمغربی رو هم تست کنی. عطر نرم و جذابی هست. نمیشه گفت از آلتیر کپی شده ولی قطعا الهام گرفته یا موقع تولید گوشه چشمی هم به آلتیر و عطرهای گورماند داشته. خوبیش اینه دکانتش راحت گیر میاد.
توی مارلی ها کارلایل به نظرم عطر خوبی هست.
برای جایگزینی پرسیوس هم میتونی کارهای افنان رو تست کنی ببینی با کدوم بیشتر ارتباط میگیری مثل نات اونلی اینتنس، سوپر ماسی کالکتور یا حتی سوپر ماسی پورهوم.
بسیار ممنونم ازتون لطف کردید🙏