دوستان البته با احترام به سلایق تجربه تون رو بیان کنید.
نمی دونم شاید حرف کلیشه ای باشه، اما عطر بد بو که در ذهن من مونده باشه رو تا حالا استشمام نکردم.
امکان داره چیزی رو بوییده باشم که سلیقه من به هیچ وجه نبوده باشه، اما نمی تونم بهش لغت بدبو رو اطلاق کنم
بدترین عطری که تست کردم ananda از میکالف بوده
عطر ساپیل نایس فیلینگز
فقط منم که از عطر جادور متنفرم؟ 😑
من از تام فورد توسکان لدر خیلی متنفرم. به نظرم بوی بتادین میده!! دقیقا بوی بتادین که روی زخم میزنن بهت القا میشه!! یه عطر قبلها خیلی از مردم استفاده میکردند که هیچ وقت فرصت نشد اسمش رو ازشون بپرسم یا میپرسیدم کسی اسمشو نمیدونست!! بوی ادرار میداد!! از اون عطر هم بدم میاد ولی متاسفانه الان اسمی ازش ندارم و فقط رایحه اش توی مشامم موجوده
من لااقل بین عطرهای زنونه که بیشتر باهاشون طرفم رنج وسیعی از روایح رو دوس دارم. با همه نتهای گورماند اوکیم.هیچ عطری اونقد واسه من شیرین نیست که شدت شیرینیش اذیتم کنه.با نود و پنج درصد گلها و میوه ها اوکیم.با مشک اوکیم.با اکثریت نتهای اسپایسی و روایح پودری اوکیم.حتی با یسری از عطرهایی که روایح کاملا کلاسیک دارن هم اوکیم و دوسشون دارم(مثلا ارگانزا، جوپ فم، اوپیوم، اونگارو دیوا و...) یعنی سخت پیش میاد یه عطری واقعا واسه من دیسلایک شه. نهایتا لایک هم نباشه meh هست و بی تفاوتم بهشون. یسری از عطرها هستن که اصلا با سلیقه من سازگار نیستن اما بااینحال میتونم زیبایی شون رو درک کنم.میتونم متوجه شم که یکی دیگه با یه سلیقه متفاوت میتونه عاشقشون شه مثلا من از هر عطری که زیادی هربال و سبز باشه یا نمکی و مارین و زیادی آکواتیک یا ازونیک باشه یا زیادی چوبی یا earthy یا انیمالیک باشه خوشم نمیاد. اما اینکه خوشم نمیاد یعنی اینکه خودم نخرمشون نه اینکه حتی نخوام تستشون کنم و موقع تست خیلی اذیتم کنن(مثلا Womanity, BlackOrchid، لانکوم ترزور میدنایت رز، نارسیسو رودریگز صورتی، فارنهایت مردونه،لالیک انکر نویر ،بلک افغانو و شمار کثیری از عطرهای مردونه کاملا تلخ دیگه جزو عطرهایی هستن که ازشون بدم میاد و رو خودم یا کساییکه خیلی بهم نزدیکن قابل تحمل نیستن واسم اما بااینکه من خوشم نمیاد بنظرم بدبو هم نیستن و محبوبیت شون رو درک میکنم).درکل بنظرم وقتی تعداد عطرهایی که آدما تست میکنن از هزارتا رد میشه دیگه با خیلی از روایح میتونه راحت تر کنار بیاد.ضمن اینکه دیگه دستش میاد با کدوم نتها مشکل داره و کمتر پیش میاد عطرهای با اون نتها و اون آکوردهایی که میدونه خوشش نمیاد رو تست کنه.
ضمنایسری عطرها هم بودن که اول ازشون بدم میومده اما به مرور زمان تونستم بالاخره متوجهشون شم و ازشون خوشم بیاد(مثلا انجل یا مثلا آمواج فیت زنونه یا پینک شوگر) اما این چند تا عطری که اسم میبرم موفق شدن واقعا رو مخم برن:
#اتات لیبره د اورنج سکرشنز مگنیفیکز Secretions Magnifiques
من پزشکم و هیچ مشکلی با خون و...ندارم، یه عمر حیوون خونگی و آکواریوم داشتم و هرچی موقع غذا خوردن بگن امکان نداره چندشم شه و اشتهام کور شه یعنی اینکه درکل از اونایی که زود چندششون میشه نیستم اما این عطر واسه من واقعا چندش بود. انگار از کسی که یه بیماری عفونی خیلی پیشرفته داشته خون گرفتیم و نمونه خون ریخته رو زمین و سعی کردیم با وایتکس پاکش کنیم و سوای اینکه بوی خوب و جالبی نداره،به من احساس دلشوره و ترس میداد.
#کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP
من هم کلینیک آروماتیک این بلک و هم این وایت رو دارم و بااینکه هیچ ربطی به هم ندارن هردو رو دوس دارم واسه همین خیلی مشتاق تست کردن مادرشون بودم. آروماتیک الکسیر رایحه تلخ و گیاهی-خاکی-چوبی-دودی خشک و تلخ و کاملا یونی داره.اینکه سلیقه من نیست به کنار. اما واسه من دقیقا به همون شکلی حالت تهوع ایجاد میکرد که اگه کسی نزدیکم وید استعمال کنه واسم حالت تهوع و سردرد ایجاد میکنه و از همه بدتر اینکه حتی یه ذرش تا ساعتها پخش بوی شدید داشت و حتی با شستن و سابیدن هم نمیرفت.
#گرلن له هیور بلو ادوپرفیوم L'Heure Bleue Eau de Parfum
هنوز که هنوزه یاد گرلن لوغ بلو میفتم میخوام بشینم گریه کنم. داستانش اینجور شروع شد که از خانواده گرلن لاپتیت رو به نویر، شش تا عطر داشتم و ویارم گرفته بود حالا که اینا رو دارم و این مدل بطری رو هم خیلی دوس دارم، باید بگردم مادر خانواده یعنی لوغ بلوی کبیر رو پیدا کنم مخصوصا که آکوردهای اولش اینا هستن:"پودری،گلی،وانیلی،وارم اسپایسی" و نتهای غالبش زنبق،هلیوتروپ،انیس و وانیل و کلی گلهای من پسند هستن،بین اونهمه نتی که داره فقط سه چهارتاشون واسه من ریسکی ان یعنی قاعدتا باید ازش خوشم میومد. به معنای واقعی کلمه مصیبت کشیدم تا از خارج از ایران پیداش کردم و بعد مدتها رسید دستم.همش تصور میکردم یچیزی تو مایه های گرلن له اینستنت مجیک باشه که عاشقشم اما لوغ بلو واقعا بیچارم کرد چون هربار تستش میکردم یه رایحه محشر پودری-گلی-وانیلی تو پس زمینه حس میکردم اما توسط یه خروار نت صابونی-بالمی-چوبی-اسپایسی خفه شده بود و همین پس زمینه خوب باعث میشد هی امیدمو حفظ کنم و بگم شاید با گذر زمان بهتر شه، شاید بتدریج بینی من بالغتر شه اما هربار که بهش فرصت میدادم از شدت تهوع دل و رودم به هم میپیچید. برای تصور کردن رایحش تصور کنید یه عطر پودری وانیلیه عالی مثل گرلن له اینستنت مجیک رو زدید رو دستتون. بعد رفتید دستتون رو با صابونی که مربوط به صدسال پیشه و از شدت کهنگی بوی بدی گرفته شستید و بعدش اومدید به دستتون یه کرم بالمی و چرب مثل وازلین زدید و بعد روش یه قطره عطر خیلی وینتج و قدیمی از اوناییکه رایحه غالبشون گل میخک و ادویه میخک و زیره و... هست زدید.ضمنا اینم موندگاری و پخش بوی دیوانه کننده داره و به این راحتیا از بین نمیره. البته گرلن لوغ بلو بنظر من عطر بدبویی نیست. میدونم خیلیا عاشقشن و اگه کسی با صابونی ترین چهره صندل و ترکیبش با بنزویین بالمی و میخک اسپایسی مشکلی نداشته باشه میتونه دوسش داشته باشه. اما از بس که من به این عطر فرصت بیهوده دادم و هربار دلمو شکست و دهها بار حالت تهوعم رو بخاطرش سرکوب کردم نمیتونستم اینجا ازش اسم نبرم.
#زرجف - زرجوف ایتالیکا 2021 Italica (2021)
باز اینم جزو بدبوترین عطرها نیست اما عصبانیم ازش. آکوردهای این عطر رو ببینید: شیرین، لاکتونیک، بادومی، وانیلی، آجیلی، میوه ای، پودری،کارامل. نتهای غالبش: تافی، شیر، بادوم، وانیل. یعنی قاعدتا این عطریه که من باید بتونم با خیال راحت بلایندبایش کنم چون تک تک آکوردهاش موردعلاقه منن و واقعا نزدیک بود بلایندبایش کنم اما شانس آوردم نکردم. زرجوف ایتالیکا واسه من بوی واقعا خوراکی طور/دسرطور داره و یه خوشمزگی کاراملی، وانیلی توش حس میکنم اما انگار آشپز، این دسر رو با شیر ترش و فاسد شده درست کرده و یسری میوه های ترش که مناسب این دسر نبودن(آلبالو؟ رد بری؟) توش ریخته و واسه اینکه اون ترشی رو جبران کنه ورداشته مقادیر زیادی سیروپ کارامل توش ریخته.بدتر اینکه یه نت تلخ و گیاهی خیلی قوی، تو پیش زمینه ست و باز بدتر اینکه تو درای داون، یکم صابونی هم میشه.
الان در همین حد حضور ذهن دارم اما مطمئنم بارها بوده عطرهایی رو تست کردم که اگه بخاطر ریویو نوشتن نبود، تا آخر عمرشون تحملشون نمیکردم و سریع دستامو میشستم که از شرشون راحت شم
اوپنینگِ میلتون لوید امریکا اسپرت، میدل نتِ آون ایندیویژوال بلو انلیمیتد، درای داونِ مونتال وود اند اسپیس 😵💫😵💫😵💫
راستش عطر های زیادی تست نکردم و چند عطر که به عنوان کادو داشتم و واقعاً بی کیفیت بودن و شفافیت نداشتن میگم که مطلق به هیچ برند عطر نیست نه شرکتی نه عطر هیچ نام نشان ندارند و فقط یک جمله کوتاه یا کلمه خاص داشتند و ته شیشه عطر نوشته (Rt) و تولید فرانسه
اولی بیوتیفول یک شیشه گرد داشت و عطر مایع عطر بین نارنجی طلایی و زرد نارنجی تیره رنگ بود.
یه رایحه خیلی مجهول داشت و حس سنگینی غلیظ آزار دهنده بود فضا گرمی یا سردی یا متعدل بودن نداشت
جعبه عطر عکس کلی گل و پروانه بود.
دوّم رُمنس شیشه سفید مربعی داشت و اوّل فضایی پودری داشت و بعد فضا بی نهایت شیرین داشت مثل لاو ایس بله و این فقط شیرین بی نهایت زیادتر بود و نمیشه گرمی یا سردی عطر حس کرد و توی لانکوم راحت میشه فهمید چقدر گرم دَرَک جهنمی که زیر منفی هفده با با زهم درجه باز گرمی و شیرین آزار دهنده هست و بعد مدتی بدجور بینی آزار میداد و به زور خودش توی بینی کنه بازهم مال (RT) بی نام و نشان
با سلام. عطر پوران هوم.مخصوصا نت اولش که فکر کنم انفجار اسطخدوس ه و بطرز وحشتناکی خشن و بدبوست. شما تا حالا کارون پوران هوم رو دیدین؟ همون عطری که شیشه سبز داره و به عطر شاه فقید، معروفه. خیلی دوست دارم نظر شما و دیگران رو راجع به این عطر بدونم.
انصافا عطر خوبیه منتها به سنش دقت کنید من با اینکه خیلی جوونم ۱۸ سالمه ولی میخواستم شیشه کاملشو بخرم به نظرم عطر خاصیه خداروشکر که دیسکانتینیو یا ریفورموله نکردن من عاشق عطر اسطوخودوسش هستم در کنار وانیل
سلیقه با سلیقه فرق میکنه.
من از تام فورد توسکان لدر خیلی متنفرم. به نظرم بوی بتادین میده!! دقیقا بوی بتادین که روی زخم میزنن بهت القا میشه!! یه عطر قبلها خیلی از مردم استفاده میکردند که هیچ وقت فرصت نشد اسمش رو ازشون بپرسم یا میپرسیدم کسی اسمشو نمیدونست!! بوی ادرار میداد!! از اون عطر هم بدم میاد ولی متاسفانه الان اسمی ازش ندارم و فقط رایحه اش توی مشامم موجوده
منم از توسکان لدر متنفرم
با عرض معذرت اصلا نمیخوام به سلیقه افراد توهین کنم ولی واسه من بوی دستشویی،پهن و این سبک بو رو میده🤢