با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی،
اگرچه همواره علاقهمند به دنیای عطر بودهام، اما شامه اینجانب توانایی چندانی در تفکیک و تمیز نتها از یکدیگر ندارد که بخشی از آن به دلیل نداشتن تجربه و پرورش کافی در این زمینه است. با این حال از حضور در جمع ارزشمند شما و بهرهگیری از نکات و دیدگاههای بزرگوارانی همچون جناب دکتر اسعدی، جناب سخی عزیز، جناب شوشتری گرامی و سایر دوستان فرهیخته، آموختههای ارزشمندی کسب کردهام.
پرسشی از محضر دوستان داشتم؛ مادرم علاقه فراوانی به عطر «باکارات رژ ۵۴۰» دارند که گمان میکنم بیش از هر چیز به دلیل حضور نت زعفران در رایحه آن باشد. مایلم بدانم آیا دوستان عطرهایی را تجربه کردهاند که نت غالب آنها بر پایه زعفران بوده و از شفافیت و کیفیت مطلوبی در رایحه برخوردار باشند؟
پیشاپیش از راهنمایی ارزشمندتان کمال تشکر را دارم.
در مورد زعفران نکته ای که باید ذکر کنم اینه که عطرهایی که نت غالب در اونها زعفران هست یک حالت مدیسینال یا به فارسی یه حالت بوی دارویی و بیمارستانی می گیرند که شاید در مراحلی این حس رو القا کنند... به هر حال انتخاب مادر گرامی در مورد باکارات عالی هست..در ادامه هم من چندتا دیگه که البته قیمت تند و تیزی هم دارم خدمتتون معرفی میکنم با چندتا کپی اقتصادی...
#اینیتیو (اینیشیو) پارفومز پرایوز عود فور گریتنس Oud for Greatness
#پارفومز د مارلی هالتین ( هالتان ) Haltane
و دو اقتصادی و به طبع کیفیت پایین تر
#افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud
آرماف اویسه عود
عرض ادب و احترام دارم،
از توضیحات ارزشمندتان در خصوص نت زعفران بینهایت سپاسگزارم. بر خلاف اینجانب، دقت نظر و تسلط شما در بیان خصوصیات روایح، نشاندهنده تجربه و شناخت عمیق شما از دنیای عطر است که برای بنده بسیار آموزنده و قابل تأمل بود.
از مواردی که معرفی فرمودین بسیار سپاسگزارم و حتماً تست خواهم کرد.
در مورد زعفران نکته ای که باید ذکر کنم اینه که عطرهایی که نت غالب در اونها زعفران هست یک حالت مدیسینال یا به فارسی یه حالت بوی دارویی و بیمارستانی می گیرند که شاید در مراحلی این حس رو القا کنند... به هر حال انتخاب مادر گرامی در مورد باکارات عالی هست..در ادامه هم من چندتا دیگه که البته قیمت تند و تیزی هم دارم خدمتتون معرفی میکنم با چندتا کپی اقتصادی...
#اینیتیو (اینیشیو) پارفومز پرایوز عود فور گریتنس Oud for Greatness
#پارفومز د مارلی هالتین ( هالتان ) Haltane
و دو اقتصادی و به طبع کیفیت پایین تر
#افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud
آرماف اویسه عود
عرض ادب و احترام دارم،
از توضیحات ارزشمندتان در خصوص نت زعفران بینهایت سپاسگزارم. بر خلاف اینجانب، دقت نظر و تسلط شما در بیان خصوصیات روایح، نشاندهنده تجربه و شناخت عمیق شما از دنیای عطر است که برای بنده بسیار آموزنده و قابل تأمل بود.
از مواردی که معرفی فرمودین بسیار سپاسگزارم و حتماً تست خواهم کرد.
عرض ادب و احترام دارم،
بسیار ممنونم از لطف و راهنمایی شما آقا صادق بزرگوار
حتماً مواردی که اشاره فرمودین رو تست خواهم کرد.