علی علی
18
1404/06/28

حس شما از استشمام عطرهای زنانه بر تن آقایان چیه؟

درود دوستان عزیزم

میخواستم نظرتون رو جویا بشم؟

آیا حس بدی از اون آقا میگیرید یا نه؟

علی علی
1404/06/29
در پاسخ به Sadeq :

قطعا الان اگر درمورد جنسیت عطرها حرف بزنی خیلی‌ها موضع مخالف می‌گیرن اما من واقعا به زنانه/مردانه بودن روایح باور دارم. مثلا چطوری می‌شه عود وود رو روی تن یک خانم تصور کرد؟ با این‌که یونی‌سک.س هم اعلام شده! و یا برعکسش مثلا روی تن یک مرد واقعا روایح گلی زنانه جذاب نیستن به‌نظرم.

درود صادق عزیز

از انتقال نظرت سپاسگزارم 

سلامت و برقرار باشی

علی علی
1404/06/29
در پاسخ به Pooria :

برعکسش زیاد هست. حالا یه بار هم ما عطر خانوم ها رو بزنیم 😁

اره واقعا پوریا جان 

اشکالی نداره

موافقم

اگر با استایلمون هماهنگ باشه خیلی هم عالیه👌🏻

Starsarve Starsarve
1404/06/29

یه بار رفته بودم بستنی بگیرم تو صف بستنی دیدم بوی باکارات رژ میاد هرچه نگاه کردم اطرافم خانم ندیدم ،نگو آقای نفرجلویی زده ،در کل حس خوبی نگرفتم به اون آقا هم گفتم به نظرم عطر حتی اگه یونیسکس هم باشه ولی بیشتر زنانه باشه نباید زد حالا یه عده دوست دارن بزنن ما به انتخاب اونا احترام می زاریم. 

Baby reXa Baby reXa
1404/06/29

سلام 

به‌نظرم واقعا سوالتون بستگی داره که اون اقا سلیقش در عطر چطور باشه و اطرافیان چه جور نظری داشته باشن

من خودم خیلی از ادم هارو دیدم که مشکلی ندارن که یه مرد عطر زنونه بزنه و خیلیارو دیدم که بد و ناپسند میدونن و این واقعا بسته به خودشون داره که چه فکری میکنن

الان هم یسری از عطر های زنانه هم اکثرا بوهای اسپرت دارن و اگه بزنید و طرف اون عطر رو نشناسه فکر نمیکنه که عطر زنونس چون اون رایحه رو تو تن آقا دیده و به تنش نشسته اما یسری واقعا بوی زنانه دارن و قابل تشخیصه مثل عطر های شیرین و ملایم مثل یارا مثلا این عطر شاید خیلی با یه مرد سازگار نباشه میدونید😁 البته بستگی داره اون مرد استایلش چطوری هم باشه ها اما به نظرم مردی که کت و شلوار پوشیده یا ۶۰ کیلو ریش و سببل داره خیلی بهش نمیاد 

و الان هم زمونه عوض شده و مردم دیگه خیلی کاری ندارن که عطر زنونه زدید یا مردونه و خیلی مثل قبل بد نمیدونن که بگن وای چه کار زشت و چندشی چطور جرعت میکنه 

مهم حال دل خودتونه اگر با اون رایحه حال میکنین و واقعا دوستش دارید استفاده کنید یا حتی اگر فکر میکنید ممکنه اون عطر خیلی زنونه و دخترونه باشه اون رو یه موقع ها تو خلوط خودتون بخاطر حال خوبی که بهتون دست میده با استفاده کردنش استفاده کتید

و در کل به نظر من کار زننده یا زشتی نیست و گاهی اوقات ممکنه حتی جذاب باشه

Telecaster Telecaster
1404/06/29

درود

بعضی از عطرهای زنانه هستند که به تن آقایان هم بسیار زیبا مینشینند...

البته زمانی که عطرهای مردانه خشن و تند بودن..عطرهای زنانه کمی لطیف تر بودن که در مقابل عطرهای زنانه امروزی مردانه و کلاسیک به نظر میان...

اگر رایحه زیادی گُلی و زنانه باشه خب ممکنه ایشون فیدبک هم بگیره از طرف بنده...

علی علی
1404/06/29
در پاسخ به Starsarve :

یه بار رفته بودم بستنی بگیرم تو صف بستنی دیدم بوی باکارات رژ میاد هرچه نگاه کردم اطرافم خانم ندیدم ،نگو آقای نفرجلویی زده ،در کل حس خوبی نگرفتم به اون آقا هم گفتم به نظرم عطر حتی اگه یونیسکس هم باشه ولی بیشتر زنانه باشه نباید زد حالا یه عده دوست دارن بزنن ما به انتخاب اونا احترام می زاریم. 

درود بر شما 

ممنون از انتقال تجربتون و آفرین بر شما، با اینکه خودتون اینطور نمی‌پسندین ولی به انتخاب دیگران احترام می‌گذارید

سلامت و برقرار باشید

علی علی
1404/06/29
در پاسخ به Baby reXa :

سلام 

به‌نظرم واقعا سوالتون بستگی داره که اون اقا سلیقش در عطر چطور باشه و اطرافیان چه جور نظری داشته باشن

من خودم خیلی از ادم هارو دیدم که مشکلی ندارن که یه مرد عطر زنونه بزنه و خیلیارو دیدم که بد و ناپسند میدونن و این واقعا بسته به خودشون داره که چه فکری میکنن

الان هم یسری از عطر های زنانه هم اکثرا بوهای اسپرت دارن و اگه بزنید و طرف اون عطر رو نشناسه فکر نمیکنه که عطر زنونس چون اون رایحه رو تو تن آقا دیده و به تنش نشسته اما یسری واقعا بوی زنانه دارن و قابل تشخیصه مثل عطر های شیرین و ملایم مثل یارا مثلا این عطر شاید خیلی با یه مرد سازگار نباشه میدونید😁 البته بستگی داره اون مرد استایلش چطوری هم باشه ها اما به نظرم مردی که کت و شلوار پوشیده یا ۶۰ کیلو ریش و سببل داره خیلی بهش نمیاد 

و الان هم زمونه عوض شده و مردم دیگه خیلی کاری ندارن که عطر زنونه زدید یا مردونه و خیلی مثل قبل بد نمیدونن که بگن وای چه کار زشت و چندشی چطور جرعت میکنه 

مهم حال دل خودتونه اگر با اون رایحه حال میکنین و واقعا دوستش دارید استفاده کنید یا حتی اگر فکر میکنید ممکنه اون عطر خیلی زنونه و دخترونه باشه اون رو یه موقع ها تو خلوط خودتون بخاطر حال خوبی که بهتون دست میده با استفاده کردنش استفاده کتید

و در کل به نظر من کار زننده یا زشتی نیست و گاهی اوقات ممکنه حتی جذاب باشه

از همراهی و نظر شما صمیمانه متشکرم

خوش و روبراه باشید 

علی علی
1404/06/29
در پاسخ به Telecaster :

درود

بعضی از عطرهای زنانه هستند که به تن آقایان هم بسیار زیبا مینشینند...

البته زمانی که عطرهای مردانه خشن و تند بودن..عطرهای زنانه کمی لطیف تر بودن که در مقابل عطرهای زنانه امروزی مردانه و کلاسیک به نظر میان...

اگر رایحه زیادی گُلی و زنانه باشه خب ممکنه ایشون فیدبک هم بگیره از طرف بنده...

خیلی ممنونم از مشارکتت تو این بحث

سلامت و برقرار باشی

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟