سلام به دوستان عزیزم
من هفته پیش به حرکتی کردم که نمیدونم درست بوده یا نه؟ یکی از آشناها کانادا بود بهش گفتم عطر جدید دیویدف با نام کول الکسیر ۱۰۰ میل رو برام بخره بیاره، گفت ۹۹ دلار کانادا است. درباره این عطر نظرات خیلی ضد و نقیضه، کسی این عطر رو تست کرده؟ بلایندبای کردنش به نظرتون درست بود؟
درود
بنده درحال حاضر خیر ندارم که آیا این کار تو ایران اومده یا نه..اما بلایندبای هم ریسکش بالاست...
الکسیر و اینتنس و..از نسخه معمولی پیچیدگی بیشتری دارن که شما رو به تست قبل از خرید وادار میکنه...
درود دوست عزیز
شرکت دیویدوف یه عادت خیلی بدی داره که فلنکرهای بی شماری از سری کول واتر تولید کرده که هر کدوم یه عطر متفاوت هستن و هیچ شباهتی به نسخه مادر ندارن. این نسخه هم در ادامه همون روند و در تب رقابت با موج جدید «الکسیر/ابسولو/اکسکلوسیف» برندهای دیگه تولید شده . در واقع این روزها تبدیل به یک ترند شده که تقریباً هر خانه دیزاینری یک «الکسیر» از لاین محبوب خود را با قیمت بالا و حجم کمتر روانه بازار کنه و یکی از دلایل نظرات ضد و نقیضه این عرضه های جدید هم همینه. به هر حال کار بدی نباید باشه و توی نقدها از شباهتش به ساواج الکسیر زیاد گفته شده. البته 99 دلار کانادا برای همچین عطری مبلغ زیادی نیست ولی در نهایت بهتر هست بلایند بای نشه
درود
بنده درحال حاضر خیر ندارم که آیا این کار تو ایران اومده یا نه..اما بلایندبای هم ریسکش بالاست...
الکسیر و اینتنس و..از نسخه معمولی پیچیدگی بیشتری دارن که شما رو به تست قبل از خرید وادار میکنه...
ممنونم ازت نظر شما. نکته این بود که وقتی بررسی کردم دیدم قیمت عطر در کانادا نسبت به ایران به پول ما اگر گرونتر نباشه چندان ارزانتر نیست، بنابراین تصمیم گرفتم بگم چیزی رو بیارن که فعلا در ایران نیست. در چنین شرایطی هم جز بلایندبای چاره دیگری نیست
درود دوست عزیز
شرکت دیویدوف یه عادت خیلی بدی داره که فلنکرهای بی شماری از سری کول واتر تولید کرده که هر کدوم یه عطر متفاوت هستن و هیچ شباهتی به نسخه مادر ندارن. این نسخه هم در ادامه همون روند و در تب رقابت با موج جدید «الکسیر/ابسولو/اکسکلوسیف» برندهای دیگه تولید شده . در واقع این روزها تبدیل به یک ترند شده که تقریباً هر خانه دیزاینری یک «الکسیر» از لاین محبوب خود را با قیمت بالا و حجم کمتر روانه بازار کنه و یکی از دلایل نظرات ضد و نقیضه این عرضه های جدید هم همینه. به هر حال کار بدی نباید باشه و توی نقدها از شباهتش به ساواج الکسیر زیاد گفته شده. البته 99 دلار کانادا برای همچین عطری مبلغ زیادی نیست ولی در نهایت بهتر هست بلایند بای نشه
ممنونم که نظرتون رو گفتین. البته اسم عطر کول الکسیر هست نه کولواترالکسیر، و ظاهراً فلنکر محسوب نمیشه و یک عطر کاملا جدید از دیویدف هست. بالگردهای خارجی هم در نظراتشون همین رو گفتن که با فلنکر جدیدی از کول واتر مواجه نیستیم و این عطر رو باید یه کار جدا در نظر گرفت. نتهاش هم در عطرهای برند دیویدف تا به حال کمتر استفاده شده. البته خوندن و دیدن هزارتا نظر و توصیف هرگز جای بوییدن رو نمیگیره و مجبورم صبر کنم تا برسه