درود بی پایان دوستان عطرافشانی لطفاً راهنماییم کنید من عطر پاییزی با بوی تند و قوی میخوام از پنج تا پانزده میلیون. از پاسختون بی نهایت خوشحال میشم. در پناه حق.
درود علی جان
لالیک وایت این بلک
آزارو موست وانتد پارفوم
ایو سون لورن مای سلف له پارفوم
هریتیج اکسکلوسیو رویال ۸ (ایرانیه اما با کیفیت)
پرادا لونا روسا بلک
بنتلی ابسولوت
هر کدومو اگه رایحهشو بپسندی برد کردی چون واقعا خوبن...
درود علی عزیز
پیشنهاد میکنم این کارو تست کنی:
البته همه پسند نیست ولی خیلی قویه
درود علی جان
لالیک وایت این بلک
آزارو موست وانتد پارفوم
پرادا لونا روسا بلک
بنتلی ابسولوت
متین عزیز ممنونم شما همیشه پاسخ منو میدید خیلی لطف دارید انشاالله موفق و موید باشی.
درود
از لاین جنتلمن جیونچی عطر ریزرو پرایو رو تست کنید...
مارلی پگاسوس و رالف لورن پولو سبز...
درود علی جان
لالیک وایت این بلک
آزارو موست وانتد پارفوم
پرادا لونا روسا بلک
بنتلی ابسولوت
متین عزیز دوباره سلام من لالیک وایت این بلک رو میشناسم رایحه ی معمولی خوبی داره ولی پرفورمنس واقعا ضعیفه بنتلی ابسولوت هم خوبه و همه پسنده ولی اونم پرفورمنس ضعیفه مای سلف رو هم نسخه ا د پرفیوم رو داشتم خنک و بسیار خوشبو و پر بازخورد بود و اون سه تای دیگه رو شناختی ندارم حالا اگر بتونم تست میزنم بازم ازتون ممنونم.
درود
از لاین جنتلمن جیونچی عطر ریزرو پرایو رو تست کنید...
مارلی پگاسوس و رالف لورن پولو سبز...
تلکاستر عزیز از همیاری تون سپاسگذارم من پگاسوس رو ده سال قبل شایدم بیشتر خریدم اگر الآنم همون پرفورمنس رو داشته باشه میگیرم اون زمان نهصد گرفتم، ریزرو پرایو رو سمپل گرفتم رایحه ی عالی ولی ریفورمنس ضعیف بود پولو سبز رو تست نکردم.
متین عزیز دوباره سلام من لالیک وایت این بلک رو میشناسم رایحه ی معمولی خوبی داره ولی پرفورمنس واقعا ضعیفه بنتلی ابسولوت هم خوبه و همه پسنده ولی اونم پرفورمنس ضعیفه مای سلف رو هم نسخه ا د پرفیوم رو داشتم خنک و بسیار خوشبو و پر بازخورد بود و اون سه تای دیگه رو شناختی ندارم حالا اگر بتونم تست میزنم بازم ازتون ممنونم.
درود مجدد ارادت
پس شما پرفورمنس بالا میخواید خب چند تایی تو ذهنم هست ولی کاش میگفتین چه سبک رایحه دوس دارین من رندوم میگم :
عطر زیاده سلیقه شما مهمه...
استرانگر ویت یو اینتنسلی
ایو سن لورن وای الکسیر
تئودوروس کافی ادیکت
مارلی هرود
گرلن لهوم ایدل اکستریم
والنتینو اومو بورن این روما اینتنس
جیونچی جنتلمن بویسی یا ریزرو پرایو
نیشانه آنی
روژا داو انیگما پور هوم پارفومکلن
ممنونم استالکر عزیز ولی خب وایکینگ که فکر میکنم خنک باشه پاردون «ببخشید» هم که فقط شاه میتونه بخره با قیمت نوزده ملیون برا سی میل یعنی اگر بخواهد مثل مارلی۱۲۵میل کار کنه میشه حدود صد میلیون که فکر نمیکنم اصلا خریدش منطقی باشه.