عطر پاییزی با بوی قوی و تند مردانه پلیز!!!!

درود بی پایان دوستان عطرافشانی لطفاً راهنماییم کنید من عطر پاییزی با بوی تند و قوی می‌خوام از پنج تا پانزده میلیون. از پاسختون بی نهایت خوشحال میشم. در پناه حق.

در پاسخ به علی :

درود علی عزیز

پیشنهاد میکنم این کارو تست کنی: 

Purpose 50 #آمواج پورپورس 50 Purpose 50 

البته همه پسند نیست ولی خیلی قویه

سلام و درود علی عزیز ممنونم که پاسخ دادید و خوشحالم کردی ولی کاش چند تا کار با قیمت مناسب تر با طبع گرم و تلخ، و پخش و ماندگاری خوب معرفی میکردی که از پس خریدش بربیام. 

امیر رضا خان عزیز ممنونم بابت پاسختون تو صفحش رفتم ولی هیچ کس نظری ثبت نکرده بود که بخونم 

Telecaster Telecaster
1404/07/02
در پاسخ به علی موسوی :

تلکاستر عزیز از همیاری تون سپاسگذارم من پگاسوس رو ده سال قبل شایدم بیشتر خریدم اگر الآنم همون پرفورمنس رو داشته باشه میگیرم اون زمان نهصد گرفتم، ریزرو پرایو رو سمپل گرفتم رایحه ی عالی ولی ریفورمنس ضعیف بود پولو سبز رو تست نکردم.

درود

مارلی پگاسوس های جدید ماندگاری و پخش بوی نسباتاً راضی کننده ای دارن اما قدرت نسخه های قدیم رو ندارم...

مارلی کالان هم از این خانه عطر شاخصی به حساب میاد...

سلام و احترام علی آقا

#تروساردی بیهایند د کورتین پیازا الا اسکالا

آرامیس توباکو ریسرو

سلام آقای موسوی 

یه پیشنهاد قیمت خوب مد نظر دارم براتون 

ادکلن سنت پیرو بلک کلود خیلی خوبه👌

همین شرکت یه کار هست به نام

سنت پیرو بوگارت تند و کثیف😁

در پاسخ به دانیال :

دانیال عزیز از همیاریت ممنونم خیلی ها میگن تاپ نتش خوب نیست این جناب رد توباکو.

در پاسخ به Telecaster :

درود

مارلی پگاسوس های جدید ماندگاری و پخش بوی نسباتاً راضی کننده ای دارن اما قدرت نسخه های قدیم رو ندارم...

مارلی کالان هم از این خانه عطر شاخصی به حساب میاد...

تلکاستر عزیز خدا قوت مارلی کالان رو اصلا شناختی ندارم حتی یک بازم تست نداشتم. ممنونم از همیاری تون.😍

در پاسخ به هاشم پور :

سلام آقای موسوی 

یه پیشنهاد قیمت خوب مد نظر دارم براتون 

ادکلن سنت پیرو بلک کلود خیلی خوبه👌

همین شرکت یه کار هست به نام

سنت پیرو بوگارت تند و کثیف😁

هاشم پور عزیزم این کارهایی که گفتین کارهای ریشه دار و معتبری به نظر نمیان کاش چند تا کار معتبرتر پیشنهاد می‌دادیم.😍

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟