سلام دوستان نظرتون راجع به عطرهای اماراتی امپر چیه؟
کسی تست داشته؟
کیفیت رایحه و موندگاریشون چطوره ؟
یکی از عطراش به اسم ساگا پینک رو تست کردم و خوشم اومد
درود
امپر شرکت با اصالت و قدیمیه عطرای خیلی خوبی هم داره نسبت به قیمتش... اون زمان که امپر عطر اقتصادی یا مشابه میزد خیلی از این شرکتا اصلا نمیدونستن عطر چیه...
سلام دوست عزیز
من فقط لجند قهوهای رو دارمش شبیه به سیلور سنت هستش و خیلی دیگه رایحهش تکراریه شاید بیشتر از هر عطر دیگهای رایحهش رو در اجتماع حس کنید. پخش بو و ماندگاری خوبی هم داره؛ رایحه هم خوبه من در حدی استفاده میکنم که میخوام یه خرید کوتاهی انجام بدم برگردم
درود
امپر شرکت با اصالت و قدیمیه عطرای خیلی خوبی هم داره نسبت به قیمتش... اون زمان که امپر عطر اقتصادی یا مشابه میزد خیلی از این شرکتا اصلا نمیدونستن عطر چیه...
ممنونم آقای متین
بعضی از عطرهای زنونش شیشه های خوشگلی دارن.
چندتاش رو هم تو فرگرنتیکا نظرات رو خوندم مثبت بود .
کنجکاو شدم چند تاش رو تست کنم
سلام برند امپر یکی از بهترین هاست. ولی توجه داشته باشید فیکهای زیادی هم داره! اگه از جای معتبر بخرید حرفی واسه گفتن نمیمونه.. کیفیت خوبی دارن
سلام دوست عزیز
من فقط لجند قهوهای رو دارمش شبیه به سیلور سنت هستش و خیلی دیگه رایحهش تکراریه شاید بیشتر از هر عطر دیگهای رایحهش رو در اجتماع حس کنید. پخش بو و ماندگاری خوبی هم داره؛ رایحه هم خوبه من در حدی استفاده میکنم که میخوام یه خرید کوتاهی انجام بدم برگردم
ممنونم از نظر شما
من فقط یکی رو تست کردم که ماندگاری خوب و رایحه جالبی داشت
سلام برند امپر یکی از بهترین هاست. ولی توجه داشته باشید فیکهای زیادی هم داره! اگه از جای معتبر بخرید حرفی واسه گفتن نمیمونه.. کیفیت خوبی دارن
ممنونم
چه جالب فکر نمیکردم فیکش هم باشه
شما جایی میشناسید که اینترنتی اصلش رو داشته باشه؟
ممنونم
ممنونم
سلام فروشگاه
ا ی ر ا ن و س
هم باتل و هم دکانت چند عطر امپر و موجود داره و خود فروشگاه کاملا معتبره
سلام فروشگاه
ا ی ر ا ن و س
هم باتل و هم دکانت چند عطر امپر و موجود داره و خود فروشگاه کاملا معتبره
ممنونم لطف کردید