راهنمایی بین انتخاب آرماف کلاب د نویت بلو ایکونیک و ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم

سلام
من برای یه دوست بین این دو عطر ( آرماف کلاب د نویت بلو ایکونیک و ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم)، عطری میخوام با موندگاری مناسب تر و بوی لیمو ترش و مرکبات ممنون میشم بهم بگید بین این دو مدل کدوم بهتر هستن یا توی بودجه 7 تومن بهترش رو معرفی کنید 

Matin Matin
1404/07/13

درود 

بین این دو ایسی میاکه بهتره ، کیفیت رایحه و شفافیت بالاتری داره ولی موندگاری پخش ۴ الی ۵ ساعته میده که به نظرم معقوله و خوبه ولی آرماف مصنوعی تره اما پخش بالاتری باشه ، من باشم ایسی میاکه رو انتخاب میکنم...

گزینه های دیگه هم مثلا ورساچه پور هوم ۱۰ هیچ اینارو میزنه ، تراثی بلو هم‌ خوبه...آزارو کروم هم بدی نیست...

Amirreza Amirreza
1404/07/13

درود. ایسه میاکه رایحه بهتری داره ولی ماندگاری آرماف بهتره

گزینه های مناسب دیگه توی بودجهون:

Versace Pour Homme Dylan Blue #ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue 

L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme #ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme 

Fiero #زرجوف فیرو Fiero (نسخه ۳۰ میل)

Sunrise On The Red Sand Dunes #زارا سانرایز ان د رد سند دونز Sunrise On The Red Sand Dunes (نسخه اینتنس)

Aoud Lemon Mint #مانسرا اعود لمون مینت Aoud Lemon Mint (مرکباتی شیرین هست این کار)

دانیال دانیال
1404/07/13

صد در صد ایسی میاکه... 

Sadeq Sadeq
1404/07/13

درود.

قابل قیاس نیستن اصلا. ایسی میاکه از بهترین‌هاست.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟