سلام دوستان
الان که اوایل پاییز هستیم و کم کم هوا داره میره به سمتی که عطر های گرممون رو میتونیم باخیال راحت استفاده کنیم.
اما اخیرا برای محیط کار و دانشگاه، بیشتر تمایلم به عطر های فرِش و clean هست.
بین عطر های روزمره ام الان ورساچه دیلن بلو و اوفرش استفاده میکنم بیشتر.
سوالم درباره دیلن بلو و مشابه باکیفیت لویی ویتون ایمجینیشن هست. من ایمجینیشن رو تا به حال تست نداشتم اما تعریفش رو دوسالی میشه که همه جا میشنوم.
خواستم بپرسم شما دوستان بر حسب سلیقه تون برای مصرف روزمره، بین ورساچه دیلن بلو و بهترین مشابه ایمجینیشن کدوم رو انتخاب میکنید از نظر رایحه؟
ممنون میشم نظرتون رو به اشتراک بذارید.
سلامت و شاد باشید.
درود
زارا سانرایز ان د رد سند دونز گزینه خوبیه...
ولی برای این تایم به نظرم عطرای معتدل میتونن جذاب تر باشن
مثلا عطرایی مثل ایو سن لورن وای له پارفوم یا الکسیر میتونه عالی باشه ، یا حتی مانسرا سدرات بویز اینتنس و تغ هرمس پارفوم...
درود
زارا سانرایز ان د رد سند دونز گزینه خوبیه...
ولی برای این تایم به نظرم عطرای معتدل میتونن جذاب تر باشن
مثلا عطرایی مثل ایو سن لورن وای له پارفوم یا الکسیر میتونه عالی باشه ، یا حتی مانسرا سدرات بویز اینتنس و تغ هرمس پارفوم...
ممنونم از شما متین عزیز
درود
دیور ساواج ادوتویلت...
کرید اونتوس...
بلو د شنل ادوتویلت...
البته فلنکرهای اماراتی این عطرها بهترین انتخاب هست...
چون که شما برای استفاده روزمره و ۲ساعت ماندگاری ۳۰میلیون هزینه نمیکنید و دیلان بلو هم انتخاب خوبی هست...
درود
دیور ساواج ادوتویلت...
کرید اونتوس...
بلو د شنل ادوتویلت...
البته فلنکرهای اماراتی این عطرها بهترین انتخاب هست...
چون که شما برای استفاده روزمره و ۲ساعت ماندگاری ۳۰میلیون هزینه نمیکنید و دیلان بلو هم انتخاب خوبی هست...
سپاس تلکستر عزیز
بله در رابطه با عطر هایی که روزمره استفاده میکنم، در کنار رایحه و پرفورمنس، قیمت هم اهمیت خیلی زیادی داره.
ممنونم بابت پیشنهاد ها و کمک شما.
درود. از بین مشابههای ایمجینیشن، زارا سانرایز رو تست کردم و خیلی خوب بود. منتها بین این و دیلان بلو، بهنظرم دیلان بلو بهتر باشه بهلحاظ عملکرد، و برای این هوا مناسبتره.
اگه تمایل داشتید، عطرهای مونبلان لجند بلو و لجند اسپریت رو هم تست کنید. گزینههای خوبی هستن و دکانتشون هم بهوفور پیدا میشه برای تست.
درود. از بین مشابههای ایمجینیشن، زارا سانرایز رو تست کردم و خیلی خوب بود. منتها بین این و دیلان بلو، بهنظرم دیلان بلو بهتر باشه بهلحاظ عملکرد، و برای این هوا مناسبتره.
اگه تمایل داشتید، عطرهای مونبلان لجند بلو و لجند اسپریت رو هم تست کنید. گزینههای خوبی هستن و دکانتشون هم بهوفور پیدا میشه برای تست.
متشکرم از شما بابت راهنمایی.
لجند بلو رو حتما تست خواهم کرد
سلام و عرض احترام جناب هوشمندی
عطر آکوآ دی پارما عطر خوشبو، متفاوت و تمیزی هست
سلام و عرض احترام جناب هوشمندی
عطر آکوآ دی پارما عطر خوشبو، متفاوت و تمیزی هست
ممنونم از شما سرکار خانم اشکیانی بابت پیشنهادتون.
حتما امتحانش خواهم کرد.
سلامت و شاد باشید.