عطر با محوریت نعنا هندی

سلام و احترام خدمت همه عزیزان. یک سوال بسیار مهم داشتم از عزیزانی که تجربه بالایی در استفاده از روایح نیش با محوریت نعنا هندی دارند. این سوال رو شخصا از جناب کیوان مشهدی (سمور) نیز پرسیدم که ایشان فعلا به دلیل مشغله بالای کاری فرصت پاسخگویی نداشته‌اند. 

خواهشمندم عزیزان برای بنده چندین رایحه نیش قوی و خشن با محوریت نعنا هندی معرفی کنند. قریب به یک ماه هست که اثر سیکدلیک از خانه عطر ج‌وی پاقیس رو تست کردم. اگر اثری با بازی مشابه سیکدلیک و یا حتی خشن‌تر و سخت‌گیر سراغ دارید معرفی بفرمایید. لطفا این مهم رو مدنظر داشته باشید که بشه قبل از اقدام به خرید یک سمپل نیز از عطر مذکور تهیه کرد. و اگر فروشگاهی رو سراغ دارید که بشه نمونه از ایشان سفارش داد قبل از خرید حتما معرفی بفرمایید.

با سپاس فراوان از همه عزیزان. 

پاینده و پیروز باشید. ❤

Psychedelique #جوووی پاریس سایکدلیک Psychedelique 

Telecaster Telecaster
1404/07/20

دیویدف زینو...

نویر پچولی از هیستوریز د پارفومز...

هردو فضای کلاسیک دارن و توی رنج قیمتی خود عطرهای خیلی خوبی هستند...

Amirreza Amirreza
1404/07/20

درود بر شما
من سایدکدلیک رو تست نداشتم ولی در آرشیوم کار نیش پچولی محور Sticky Fingers #فرانچسکا بیانکی استیکی فینگرز Sticky Fingers  رو دارم که در فرگرانتیکا هم در قسمت یادآور به عنوان رایحه ای مشابه با سایکدلیک رای داده شده بهش. رایحه بر محور ترکیب پچولی خاکی و انیمالیک با چرم و تنباکوی خشک هست و برای خودش کار بسیار قوی و استخوانداری هست (مثل سایر عطرهای این برند). از لحاظ دکانت هم در بازار موجود هست

سلام پرایوت لیبل رو تست کنید از همین برند جووی پاریس 

عطرافشان هم سمپلش رو داره 

Private Label #جوووی پاریس پرایوت لیبل Private Label 

Reminiscence – Patchouli (1970)

در پاسخ به Amirreza :

درود بر شما
من سایدکدلیک رو تست نداشتم ولی در آرشیوم کار نیش پچولی محور Sticky Fingers #فرانچسکا بیانکی استیکی فینگرز Sticky Fingers  رو دارم که در فرگرانتیکا هم در قسمت یادآور به عنوان رایحه ای مشابه با سایکدلیک رای داده شده بهش. رایحه بر محور ترکیب پچولی خاکی و انیمالیک با چرم و تنباکوی خشک هست و برای خودش کار بسیار قوی و استخوانداری هست (مثل سایر عطرهای این برند). از لحاظ دکانت هم در بازار موجود هست

سپاس بی‌کران از شما. ❤

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام پرایوت لیبل رو تست کنید از همین برند جووی پاریس 

عطرافشان هم سمپلش رو داره 

Private Label #جوووی پاریس پرایوت لیبل Private Label 

سلام و احترام خدمت شما. اتفاقا سمپل کار امروز به دستم رسید در کنار سه کار دیگه از همین خانه عطر ج‌وی پاقیس، منتهی نعنا هندی در Private Label در مرکزیت کار نیست. شروعی ادویه‌ای‌طور داشته که بسیار نزدیک به این اثر با کیفیت به مراتب بالاتر و قابل تفکیک‌تر در آثار خانه عطر Amuage دیدم. عطر خوبیست منتهی نعنا به شدت کنترل شده. 

باز هم از پاسختون سپاسگزارم. ❤

Sam Sam
1404/07/21

درود بر شما

عطرهای زیادی با محوریت پچولی وجود دارند که چند تا از بهترین ها رو خدمت تون معرفی می کنم که اکثرشون نیش هستند:

Laurent Mazzone Parfums - Patchouli Boheme

Jovoy Psychedelique

Xerjoff Birdie

Guerlain Heritage

Tiziana Terenzi Ursa

Chanel Coromandel

Lorenzo Villoresi Patchouli

Davidoff Zino

Tom Ford Patchouli Absolu

Dior Patchouli imperial

Guerlain Patchouli Ardent

Nishane Munegu

Nasomatto Hindu Grass

Frederic Malle Monsieur

Diptyque Tempo

Xerjoff Richwood

Tom Ford Beau de jour

Le Labo Patchouli 24

Pekji Battaniye

در پاسخ به Sam :

درود بر شما

عطرهای زیادی با محوریت پچولی وجود دارند که چند تا از بهترین ها رو خدمت تون معرفی می کنم که اکثرشون نیش هستند:

Laurent Mazzone Parfums - Patchouli Boheme

Jovoy Psychedelique

Xerjoff Birdie

Guerlain Heritage

Tiziana Terenzi Ursa

Chanel Coromandel

Lorenzo Villoresi Patchouli

Davidoff Zino

Tom Ford Patchouli Absolu

Dior Patchouli imperial

Guerlain Patchouli Ardent

Nishane Munegu

Nasomatto Hindu Grass

Frederic Malle Monsieur

Diptyque Tempo

Xerjoff Richwood

Tom Ford Beau de jour

Le Labo Patchouli 24

Pekji Battaniye

سپاس بی‌کران از شما. متأسفانه بخش زیادی از کارهایی که حضرتعالی به اون‌ها اشاره کردید امکان تست نداشته و سمپل هم ندارند. با این حال ممنونم بابت معرفی آثار فوق. ❤

Sam Sam
1404/07/21

درود مجدد،

بنده سمپل ها و دکانت های این عطرها رو فروشگاه های داخل کشور تهیه کردم، در برخی سایت ها و فروشگاه های حضوری پیدا میشه.

در پاسخ به ابوالفضل چمنی :

سپاس بی‌کران از شما. متأسفانه بخش زیادی از کارهایی که حضرتعالی به اون‌ها اشاره کردید امکان تست نداشته و سمپل هم ندارند. با این حال ممنونم بابت معرفی آثار فوق. ❤

درود خدمت شما

خوشبختانه من عطرهایی که خوشم نمیاد خیلی خوب توی ذهنم ماندگار میشه 😅

حس و حالی که با سایکدلیک گرفتم دقیقا همون حس و حالی بود که با بوهوبوکو مجیک ماشروم گرفتم(سبزی ادویه ای، خاکی)

البته فراموش نکنید که سایکدلیک از جووی، پچولی هندی نداره بلکه پچولی اندونزی داره که از پچولی هندی نرم تر، تمیزتر و کمی شیرین تر هست.

و خوشبختانه این بوهوبوکو هم به دلیل وجود نوت های میوه ای کمی نرم و شیرینتر هست.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟