سلام و احترام خدمت همه عزیزان. یک سوال بسیار مهم داشتم از عزیزانی که تجربه بالایی در استفاده از روایح نیش با محوریت نعنا هندی دارند. این سوال رو شخصا از جناب کیوان مشهدی (سمور) نیز پرسیدم که ایشان فعلا به دلیل مشغله بالای کاری فرصت پاسخگویی نداشتهاند.
خواهشمندم عزیزان برای بنده چندین رایحه نیش قوی و خشن با محوریت نعنا هندی معرفی کنند. قریب به یک ماه هست که اثر سیکدلیک از خانه عطر جوی پاقیس رو تست کردم. اگر اثری با بازی مشابه سیکدلیک و یا حتی خشنتر و سختگیر سراغ دارید معرفی بفرمایید. لطفا این مهم رو مدنظر داشته باشید که بشه قبل از اقدام به خرید یک سمپل نیز از عطر مذکور تهیه کرد. و اگر فروشگاهی رو سراغ دارید که بشه نمونه از ایشان سفارش داد قبل از خرید حتما معرفی بفرمایید.
با سپاس فراوان از همه عزیزان.
پاینده و پیروز باشید. ❤
دیویدف زینو...
نویر پچولی از هیستوریز د پارفومز...
هردو فضای کلاسیک دارن و توی رنج قیمتی خود عطرهای خیلی خوبی هستند...
درود بر شما
من سایدکدلیک رو تست نداشتم ولی در آرشیوم کار نیش پچولی محور #فرانچسکا بیانکی استیکی فینگرز Sticky Fingers رو دارم که در فرگرانتیکا هم در قسمت یادآور به عنوان رایحه ای مشابه با سایکدلیک رای داده شده بهش. رایحه بر محور ترکیب پچولی خاکی و انیمالیک با چرم و تنباکوی خشک هست و برای خودش کار بسیار قوی و استخوانداری هست (مثل سایر عطرهای این برند). از لحاظ دکانت هم در بازار موجود هست
سلام پرایوت لیبل رو تست کنید از همین برند جووی پاریس
عطرافشان هم سمپلش رو داره
Reminiscence – Patchouli (1970)
درود بر شما
من سایدکدلیک رو تست نداشتم ولی در آرشیوم کار نیش پچولی محور #فرانچسکا بیانکی استیکی فینگرز Sticky Fingers رو دارم که در فرگرانتیکا هم در قسمت یادآور به عنوان رایحه ای مشابه با سایکدلیک رای داده شده بهش. رایحه بر محور ترکیب پچولی خاکی و انیمالیک با چرم و تنباکوی خشک هست و برای خودش کار بسیار قوی و استخوانداری هست (مثل سایر عطرهای این برند). از لحاظ دکانت هم در بازار موجود هست
سپاس بیکران از شما. ❤
سلام پرایوت لیبل رو تست کنید از همین برند جووی پاریس
عطرافشان هم سمپلش رو داره
سلام و احترام خدمت شما. اتفاقا سمپل کار امروز به دستم رسید در کنار سه کار دیگه از همین خانه عطر جوی پاقیس، منتهی نعنا هندی در Private Label در مرکزیت کار نیست. شروعی ادویهایطور داشته که بسیار نزدیک به این اثر با کیفیت به مراتب بالاتر و قابل تفکیکتر در آثار خانه عطر Amuage دیدم. عطر خوبیست منتهی نعنا به شدت کنترل شده.
باز هم از پاسختون سپاسگزارم. ❤
درود بر شما
عطرهای زیادی با محوریت پچولی وجود دارند که چند تا از بهترین ها رو خدمت تون معرفی می کنم که اکثرشون نیش هستند:
Laurent Mazzone Parfums - Patchouli Boheme
Jovoy Psychedelique
Xerjoff Birdie
Guerlain Heritage
Tiziana Terenzi Ursa
Chanel Coromandel
Lorenzo Villoresi Patchouli
Davidoff Zino
Tom Ford Patchouli Absolu
Dior Patchouli imperial
Guerlain Patchouli Ardent
Nishane Munegu
Nasomatto Hindu Grass
Frederic Malle Monsieur
Diptyque Tempo
Xerjoff Richwood
Tom Ford Beau de jour
Le Labo Patchouli 24
Pekji Battaniye
درود بر شما
عطرهای زیادی با محوریت پچولی وجود دارند که چند تا از بهترین ها رو خدمت تون معرفی می کنم که اکثرشون نیش هستند:
Laurent Mazzone Parfums - Patchouli Boheme
Jovoy Psychedelique
Xerjoff Birdie
Guerlain Heritage
Tiziana Terenzi Ursa
Chanel Coromandel
Lorenzo Villoresi Patchouli
Davidoff Zino
Tom Ford Patchouli Absolu
Dior Patchouli imperial
Guerlain Patchouli Ardent
Nishane Munegu
Nasomatto Hindu Grass
Frederic Malle Monsieur
Diptyque Tempo
Xerjoff Richwood
Tom Ford Beau de jour
Le Labo Patchouli 24
Pekji Battaniye
سپاس بیکران از شما. متأسفانه بخش زیادی از کارهایی که حضرتعالی به اونها اشاره کردید امکان تست نداشته و سمپل هم ندارند. با این حال ممنونم بابت معرفی آثار فوق. ❤
درود مجدد،
بنده سمپل ها و دکانت های این عطرها رو فروشگاه های داخل کشور تهیه کردم، در برخی سایت ها و فروشگاه های حضوری پیدا میشه.
سپاس بیکران از شما. متأسفانه بخش زیادی از کارهایی که حضرتعالی به اونها اشاره کردید امکان تست نداشته و سمپل هم ندارند. با این حال ممنونم بابت معرفی آثار فوق. ❤
درود خدمت شما
خوشبختانه من عطرهایی که خوشم نمیاد خیلی خوب توی ذهنم ماندگار میشه 😅
حس و حالی که با سایکدلیک گرفتم دقیقا همون حس و حالی بود که با بوهوبوکو مجیک ماشروم گرفتم(سبزی ادویه ای، خاکی)
البته فراموش نکنید که سایکدلیک از جووی، پچولی هندی نداره بلکه پچولی اندونزی داره که از پچولی هندی نرم تر، تمیزتر و کمی شیرین تر هست.
و خوشبختانه این بوهوبوکو هم به دلیل وجود نوت های میوه ای کمی نرم و شیرینتر هست.