سلام دوستان
اگه قرار باشه بین استرانگر ویت یو اینتسلی و ابسولتلی انتخابی داشته باشید کدوم عطره؟
به لحاظ پخش بو کدوم کار قوی تره؟
درود
قطعا اینتنسلی
درود. من دکانتشون رو تست کردم صرفا برای آشنایی با رایحه، چون تو حجم کم خیلی نمیشه پخش رو بسنجی.
ماندگاری هر ۲ عطر روی پوست و لباس خیلی خوب بود. اما بهلحاظ رایحه ابسولوتلی رو خیلی بیشتر دوست دارم. اینتنسلی، هرچند عطر خیلی خوبیه، اما بهنظرم شیرینیش کمی زیاده و بعد از چند ساعت برای من کمی دلزدگی ایجاد میکرد. اما ابسولوتلی چوبیتره و شیرینی خیلی متعادلی داره، و اون وایب مشروبی و آجیلیش خیلی برای من دلنشین بود.
درود
قطعا اینتنسلی
درود متین عزیز مرسی از نظرت❤️
پخش بوی اینتنسلی بهتره یا ابسلوتلی؟
درود. من دکانتشون رو تست کردم صرفا برای آشنایی با رایحه، چون تو حجم کم خیلی نمیشه پخش رو بسنجی.
ماندگاری هر ۲ عطر روی پوست و لباس خیلی خوب بود. اما بهلحاظ رایحه ابسولوتلی رو خیلی بیشتر دوست دارم. اینتنسلی، هرچند عطر خیلی خوبیه، اما بهنظرم شیرینیش کمی زیاده و بعد از چند ساعت برای من کمی دلزدگی ایجاد میکرد. اما ابسولوتلی چوبیتره و شیرینی خیلی متعادلی داره، و اون وایب مشروبی و آجیلیش خیلی برای من دلنشین بود.
ممنون صادق جان ❤️مرسی ازت
تو نظرات حتی شباهت هایی از اینتنسلی به اسپایس بمب و داشتن نت البالویی هم دیدم
اما شخصا روایح مشروبی رو دوست دارم
بیشترین چیزی ک ذهنمو اشفته کرد 😅بحث خصصصوصا پخش بو این دو کار و قیاسشون باهم هست، خودت کدوم رو حدس میزنی پخش بوی بهتری داشته باشه؟