علی احمد علی احمد
6
1404/07/22

انتخاب بین اینتنسلی و ابسلوتلی

سلام دوستان 

اگه قرار باشه بین استرانگر ویت یو اینتسلی و ابسولتلی انتخابی داشته باشید کدوم عطره؟

به لحاظ پخش بو کدوم کار قوی تره؟ 

Matin Matin
1404/07/22

درود

قطعا اینتنسلی

Sadeq Sadeq
1404/07/22

درود. من دکانتشون رو تست کردم صرفا برای آشنایی با رایحه، چون تو حجم کم خیلی نمی‌شه پخش رو بسنجی. 

ماندگاری هر ۲ عطر روی پوست و لباس خیلی خوب بود. اما به‌لحاظ رایحه ابسولوتلی رو خیلی بیشتر دوست دارم. اینتنسلی، هرچند عطر خیلی خوبیه، اما به‌نظرم شیرینی‌ش کمی زیاده و بعد از چند ساعت برای من کمی دلزدگی ایجاد می‌کرد. اما ابسولوتلی چوبی‌تره و شیرینی خیلی متعادلی داره، و اون وایب مشروبی‌ و آجیلی‌ش خیلی برای من دلنشین بود.

در پاسخ به Matin :

درود

قطعا اینتنسلی

درود متین عزیز مرسی از نظرت❤️ 

پخش بوی اینتنسلی بهتره یا ابسلوتلی؟

در پاسخ به Sadeq :

درود. من دکانتشون رو تست کردم صرفا برای آشنایی با رایحه، چون تو حجم کم خیلی نمی‌شه پخش رو بسنجی. 

ماندگاری هر ۲ عطر روی پوست و لباس خیلی خوب بود. اما به‌لحاظ رایحه ابسولوتلی رو خیلی بیشتر دوست دارم. اینتنسلی، هرچند عطر خیلی خوبیه، اما به‌نظرم شیرینی‌ش کمی زیاده و بعد از چند ساعت برای من کمی دلزدگی ایجاد می‌کرد. اما ابسولوتلی چوبی‌تره و شیرینی خیلی متعادلی داره، و اون وایب مشروبی‌ و آجیلی‌ش خیلی برای من دلنشین بود.

ممنون صادق جان ❤️مرسی ازت 

تو نظرات حتی شباهت هایی از اینتنسلی به اسپایس بمب و داشتن نت البالویی هم دیدم

اما شخصا روایح مشروبی رو دوست دارم‌

بیشترین چیزی ک ذهنمو اشفته کرد 😅بحث خصصصوصا پخش بو این دو کار و قیاسشون باهم هست، خودت کدوم رو حدس میزنی پخش بوی بهتری داشته باشه؟

Matin Matin
1404/07/23
در پاسخ به علی احمد :

درود متین عزیز مرسی از نظرت❤️ 

پخش بوی اینتنسلی بهتره یا ابسلوتلی؟

ارادت

اینتنسلی بهترین نسخه هستش ، همه چیش بهتره...

البته پارفوم که جدید اومده هم عطر جالبیه...

اگه فضای متفاوت تر یعنی شرقی تر تو سبک هالتان + دیور هوم ، صندل وود هم جذابه...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟