فاطیما فاطیما
9
1404/07/25

عطر برای دختر۱۸/۱۹ساله

سلام میشه کمکم کنید به عطر واقعا شیک و باکلاس و خوشبو بگیرم مناسب سن خودم یعنی ۱۸/۱۹اینا .

عطرایی مث بمبشل ویکتوریا سکرت ورساچه صورتی  کازاموراتی لاتوسکا گوچی بلوم گوچی گاردنیا،چنل چنس ،فلور نارکوتیک رو داشتم 

یچیز جدید میخوام و شیک و خاص که زیاد بوش برای بقیه اشنا نباشه و بشه عطر امضای من 

Blanca Blanca
1404/07/25

واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.

سلام عرض ادب

برید سراغ کار های گلی برند ممو پاریس

فاطیما فاطیما
1404/07/25
در پاسخ به Blanca :

واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.

مچکرم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی حتما تستش میکنم💕

بابک بابک
1404/07/26

درود بر شما آرمانی مای وی و شنل چنس اوفرش

آرامیس آرامیس
1404/07/26

سلام دوست عزیز

Nina #نینا ریچی نینا سیب Nina 

Les Delices de Nina #نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina 

عطر اول با اینکه خنکه اما تقریبا چهار فصله رایحه سیب و لیمو مناسب همه سنها هست اما رایحه ش آشناست

عطر دوم رایحه ش  شیرینتره بعلاوه سیب و لیمو  کارامل هم داره عطر شناخته شده ای نیست ولی خیلی خوشبو هست برای خانمهای جوان مناسب تره به نظر من خیلی دوست داشتنی و جوونه رایحه ش اگر تستر یا دکانتشو جایی دیدین حتما حتما تست کنین میتونه عطر امضا هم باشه چون تکراری هم نیست

سلام🌻✨️

Ari #آریانا گراند اری Ari  که دوستان معرفی کردن، کار شاد و قشنگیه💕

Fame #پاکو رابان فیم Fame  وانیلی انبه ای تقریباا چهار فصل

Valentino Donna Born In Roma #والنتینو دونا بورن این روما Valentino Donna Born In Roma اینم تقریبا یه عطر چهار فصله و میتونه عطر امضا باشه

Viva la Juicy Gold Couture #جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture برای پاییز و زمستون و بهار

Blossom Love #آمواج بلوسوم لاو Blossom Love  گلی و دخترونه و خیلی باحاله

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟