سلام میشه کمکم کنید به عطر واقعا شیک و باکلاس و خوشبو بگیرم مناسب سن خودم یعنی ۱۸/۱۹اینا .
عطرایی مث بمبشل ویکتوریا سکرت ورساچه صورتی کازاموراتی لاتوسکا گوچی بلوم گوچی گاردنیا،چنل چنس ،فلور نارکوتیک رو داشتم
یچیز جدید میخوام و شیک و خاص که زیاد بوش برای بقیه اشنا نباشه و بشه عطر امضای من
واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.
سلام عرض ادب
برید سراغ کار های گلی برند ممو پاریس
واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.
مچکرم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی حتما تستش میکنم💕
درود بر شما آرمانی مای وی و شنل چنس اوفرش
سلام دوست عزیز
#نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina
عطر اول با اینکه خنکه اما تقریبا چهار فصله رایحه سیب و لیمو مناسب همه سنها هست اما رایحه ش آشناست
عطر دوم رایحه ش شیرینتره بعلاوه سیب و لیمو کارامل هم داره عطر شناخته شده ای نیست ولی خیلی خوشبو هست برای خانمهای جوان مناسب تره به نظر من خیلی دوست داشتنی و جوونه رایحه ش اگر تستر یا دکانتشو جایی دیدین حتما حتما تست کنین میتونه عطر امضا هم باشه چون تکراری هم نیست
#فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower
#شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
#ایوسن لورن اله
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
#گرلن آیدیل ادو پرفیوم Idylle EDP
#آرمانی مای وی
سلام🌻✨️
#آریانا گراند اری Ari که دوستان معرفی کردن، کار شاد و قشنگیه💕
#پاکو رابان فیم Fame وانیلی انبه ای تقریباا چهار فصل
#والنتینو دونا بورن این روما Valentino Donna Born In Roma اینم تقریبا یه عطر چهار فصله و میتونه عطر امضا باشه
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture برای پاییز و زمستون و بهار
#آمواج بلوسوم لاو Blossom Love گلی و دخترونه و خیلی باحاله