سلام میشه کمکم کنید به عطر واقعا شیک و باکلاس و خوشبو بگیرم مناسب سن خودم یعنی ۱۸/۱۹اینا .
عطرایی مث بمبشل ویکتوریا سکرت ورساچه صورتی کازاموراتی لاتوسکا گوچی بلوم گوچی گاردنیا،چنل چنس ،فلور نارکوتیک رو داشتم
یچیز جدید میخوام و شیک و خاص که زیاد بوش برای بقیه اشنا نباشه و بشه عطر امضای من
واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.
سلام عرض ادب
برید سراغ کار های گلی برند ممو پاریس
واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.
مچکرم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی حتما تستش میکنم💕
درود بر شما آرمانی مای وی و شنل چنس اوفرش
سلام دوست عزیز
#نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina
عطر اول با اینکه خنکه اما تقریبا چهار فصله رایحه سیب و لیمو مناسب همه سنها هست اما رایحه ش آشناست
عطر دوم رایحه ش شیرینتره بعلاوه سیب و لیمو کارامل هم داره عطر شناخته شده ای نیست ولی خیلی خوشبو هست برای خانمهای جوان مناسب تره به نظر من خیلی دوست داشتنی و جوونه رایحه ش اگر تستر یا دکانتشو جایی دیدین حتما حتما تست کنین میتونه عطر امضا هم باشه چون تکراری هم نیست
#فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower
#شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
#ایوسن لورن اله
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
#گرلن آیدیل ادو پرفیوم Idylle EDP
#آرمانی مای وی
سلام🌻✨️
#آریانا گراند اری Ari که دوستان معرفی کردن، کار شاد و قشنگیه💕
#پاکو رابان فیم Fame وانیلی انبه ای تقریباا چهار فصل
#والنتینو دونا بورن این روما Valentino Donna Born In Roma اینم تقریبا یه عطر چهار فصله و میتونه عطر امضا باشه
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture برای پاییز و زمستون و بهار
#آمواج بلوسوم لاو Blossom Love گلی و دخترونه و خیلی باحاله
سلام عرض ادب
برید سراغ کار های گلی برند ممو پاریس
ممنون که پاسخ دادین
میشه اگر تست کردین بگین ادکلن مشابه مارلی اوریانا از الحمبرا چقدر شبیه به اورجینالش هست رایحه اش؟