فاطیما فاطیما
10
1404/07/25

عطر برای دختر۱۸/۱۹ساله

سلام میشه کمکم کنید به عطر واقعا شیک و باکلاس و خوشبو بگیرم مناسب سن خودم یعنی ۱۸/۱۹اینا .

عطرایی مث بمبشل ویکتوریا سکرت ورساچه صورتی  کازاموراتی لاتوسکا گوچی بلوم گوچی گاردنیا،چنل چنس ،فلور نارکوتیک رو داشتم 

یچیز جدید میخوام و شیک و خاص که زیاد بوش برای بقیه اشنا نباشه و بشه عطر امضای من 

Blanca Blanca
1404/07/25

واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.

سلام عرض ادب

برید سراغ کار های گلی برند ممو پاریس

فاطیما فاطیما
1404/07/25
در پاسخ به Blanca :

واسه ی نیمه دوم سال و فصل بهار، آریانا گرانده آری.مث خود آریانا گرانده جوون و صورتی و دخترونه.جایی نشده استفاده کنم و نپرسن اسم ادکلنم رو.گورماند و شیرین و میوه ای.همه چی تمومه.

مچکرم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی حتما تستش میکنم💕

بابک بابک
1404/07/26

درود بر شما آرمانی مای وی و شنل چنس اوفرش

آرامیس آرامیس
1404/07/26

سلام دوست عزیز

Nina #نینا ریچی نینا سیب Nina 

Les Delices de Nina #نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina 

عطر اول با اینکه خنکه اما تقریبا چهار فصله رایحه سیب و لیمو مناسب همه سنها هست اما رایحه ش آشناست

عطر دوم رایحه ش  شیرینتره بعلاوه سیب و لیمو  کارامل هم داره عطر شناخته شده ای نیست ولی خیلی خوشبو هست برای خانمهای جوان مناسب تره به نظر من خیلی دوست داشتنی و جوونه رایحه ش اگر تستر یا دکانتشو جایی دیدین حتما حتما تست کنین میتونه عطر امضا هم باشه چون تکراری هم نیست

سلام🌻✨️

Ari #آریانا گراند اری Ari  که دوستان معرفی کردن، کار شاد و قشنگیه💕

Fame #پاکو رابان فیم Fame  وانیلی انبه ای تقریباا چهار فصل

Valentino Donna Born In Roma #والنتینو دونا بورن این روما Valentino Donna Born In Roma اینم تقریبا یه عطر چهار فصله و میتونه عطر امضا باشه

Viva la Juicy Gold Couture #جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture برای پاییز و زمستون و بهار

Blossom Love #آمواج بلوسوم لاو Blossom Love  گلی و دخترونه و خیلی باحاله

فاطیما فاطیما
1404/07/29
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام عرض ادب

برید سراغ کار های گلی برند ممو پاریس

ممنون که پاسخ دادین 

میشه اگر تست کردین بگین ادکلن مشابه مارلی اوریانا از الحمبرا چقدر شبیه به اورجینالش هست رایحه اش؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟