یاس یاس
14
1404/07/26

بهترین ادکلنی که بخوای به جناب یار تقدیم بکنی از نظر شما چه عطری می‌تونه باشه!!!

سلام و عرض ادب خدمت همه ی عزیزان عطرافشانی

بعد از مدتها به قسمت پرسش و پاسخ اومدم تا سوالی را مطرح کنم و از بیان نظرات معطر همه ی کاربران فعال و خبره یه سایت در این مورد بهره مند بشم.. 

دوستان بنده بارها برای جناب همسر جانم در مناسبت‌های مختلف بعنوان هدیه ادکلن خریدم و به ایشان تقدیم کردم و تا حدودی هم راضی بوده ولی الان به خاطر یک موفقیت عالی که جدیدا کسب کرده قصد دارم یک ادکلن با رایحیه خیلی اختصاصی شیک و فوق لاکچری بهشون هدیه کنم که خیلی سورپرایز بشه و حس بویایی اش را تحریک و جلب کنه و خیلی در نظرش خوشایند و عالی باشه  بنظر شما اون ادکلن چی می‌تونه باشه؟؟با افراد زیادی مشورت کردم ولی دوست داشتم اینجا نظرات شما را هم در این رابطه بدونم  اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.

در ادامه باید عرض کنم قیمتش اصلا مهم نیست، تیپ جناب آقای همسر گاها اسپورت میپوشه و لباسهای شیک و جدید اولویت اوله انتخابشه، گاهی هم تا حدودی کژوال و البته بعضی مواقع هم از تیپ‌های نیمه رسمی هم استفاده می‌کنه کتونی با تیشرت خیلی بهش شیکه و استایل ساحلی هم میزنه و‌ فوق العاده میشه با این استایل،و مهمتر این که عطر امضایش سالهاست زرژف مفیستو است و به این رایحه خیلی علاقه منده و هنگام تن‌پوش تنخور لباس و تنش هست و خیلی بهش میاد، اندام مردانه ی جذابی داره، ورزشکار و بوکسوره و چند سالی هم کشتی کار بوده ببخشید طولانی شد این خصوصیات و گفتم که تا حدودی سلیقه ش و‌ بدونید و در انتخاب شایسته و درست به بنده کمک کنید..

سپاس از همراهی همه ی شما بزرگواران این محفل🙏🙏

یاس یاس
1404/07/27
در پاسخ به سورنا مقدم :

درود سرکار خانم سالمی عزیز 

موفقیت کسب شده توسط همسر عزیزتون رو تبریک میگم 

شبیه ترین کار به مفیستو همون کرید سیلور مانتین هست که دوستان پیشنهاد دادند اما اگر بخواهید کار رو کمی متفاوت تر از انتخاب همیشگیشون پیش ببرید اونم برای فصل سرد به نظرم ادکلن جاز کلاب میتونه مناسب استایل ایشون باشه 

Jazz Club #میسون مارتین مارگیلا جاز کلاب Jazz Club 

سلام و صد درود جناب استاد مقدم 

خیلی سپاسگزارم از پیشنهاد این ادکلن جذاب مردانه حتما در بین معرفی ها بهش توجه ویژه خواهم کرد برای خرید..

از شما بی نهایت ممنون سلامت باشید انشالله🙏☘️

یاس یاس
1404/07/27
در پاسخ به فاطمه فیضی :

سلام

Ombre Nomade #لویی ویتون آمبرنومد (آمبر نومید) Ombre Nomade 

Fortis #له لیکویید ایمجینر فورتیس Fortis 

بخصوص دومی فکر میکنم بهشون خیلی هم بیاد. 

سلام بانو فاطمه ی بی نهایت عزیز و متین 

هر دو عطری که معرفی کردید ادکلن سلیقه ی فاخر   انسانهای خوشرو و خوش قلبی چون شمایند برای مخاطبان و آقایان  خیلی نزدیکمان چون همسر و برادر و فرزند آدم، وقتی شما معرفی کنید مگر میشه به تن کسی نیایند و خوش ننشینند بدون شک بهترینند در خوشبویی برای تن‌پوش..

چشم حتما تست خواهم کرد هردو علی الخصوص دومی را قربانت بشوم🫂🥰❤️

سلام خدمت شما:

خوشابحال همسر محترم که عطر هدیه خواهد گرفت، برای من عطر بهترین و خوشحال کننده ترین خواهد بود،

پیشنهاد من برای شما این عطرها است:

Hedonistic #کلایو کریستین هدونیستیک Hedonistic 

Incident Diplomatique #جوووی پاریس اینسیدنت دیپلماتیک Incident Diplomatique 

Outlands #آمواج اوتلندز Outlands 

یاس یاس
1404/07/27
در پاسخ به سعید رضایی شوشتری :

سلام خدمت شما:

خوشابحال همسر محترم که عطر هدیه خواهد گرفت، برای من عطر بهترین و خوشحال کننده ترین خواهد بود،

پیشنهاد من برای شما این عطرها است:

Hedonistic #کلایو کریستین هدونیستیک Hedonistic 

Incident Diplomatique #جوووی پاریس اینسیدنت دیپلماتیک Incident Diplomatique 

Outlands #آمواج اوتلندز Outlands 

عرض درود و احترام خدمت استاد شوشتری عطرباز و هنرمند 

شما خود صاحب کلکسیونی از ادکلنهای فاخر و لوکسی هستید که در جهان نایابند اختیار دارید جناب شوشتری بزرگوار🙏

بخاطر معرفی کارهای ارزنده و بسیار شایسته از حضرتعالی بینهایت سپاس بخصوص کلایو کریستین سمپلشو داشتم  با رایحیه جادویی و بهشتی اش، اون دو تا هم اضافه شدن به لیست انتخاب...

یک دنیا سپاس از حضور ارجمند شما استاد🙏☘️

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟