با عرض سلام و وقت بخیر
چند وقت پیش بنده در یک فروشگاه رفتم و خواهش کردم که مارلی اوریانا رو برای من تست کنند ایشون ،خوده مالی اوریانا رو نداشت و عطر مشابه اون رو برای من اورد که نوت های ابتدایی و غالبش بیشتر بیسکوییت و پرتقالی وانیلی بود .... نمیدونم چه مقدار به اوریانا نزدیک هست ولی اگه ادکلنی رو با خمچین نوت های بویایی که خیلی هم گرم نیست بهم معرفی کنید
درود
احتمالاً آمواج سان شاین همون چیزی هست که دنبالش هستید...
منتها با کیفیت تر از مارلی اوریانا...
کارنر بارسلونا Rima xi رو حتما تست کنید.ولی شنیدم توی بعضی سایت های به ظاهر معتبر هم فیکش هست حتما از دوستان قبل از خرید اعتبار سنجی کنید
درود
احتمالاً آمواج سان شاین همون چیزی هست که دنبالش هستید...
منتها با کیفیت تر از مارلی اوریانا...
توی اون عطر ، من میاونستم بوی اون عروسک قدیمی ها که پلاستیک شون یه بوی خیلی خاصی میداد رو هم احساس کنم ، با این تفاسیر نظرتون همچنان رو سان شاین هست یا نه؟
منم دنبال یه همچنین رایحه ای هستم یک بوی بسکویییت پرتقالی لوکس
دوستان میشه معرفی کنند ممنون
درود
سان شاین رو به تست خیلی کوتاه کردم و الان دقیق نت هاش خاطرم نیست...اما رایحه اش یادآور ویفرهای پرتغالی با کرم های مخصوص رو داشت...فضایی شیرین..معتدل و خامه ای با کیفیت بسیار بالا...
درود
سان شاین رو به تست خیلی کوتاه کردم و الان دقیق نت هاش خاطرم نیست...اما رایحه اش یادآور ویفرهای پرتغالی با کرم های مخصوص رو داشت...فضایی شیرین..معتدل و خامه ای با کیفیت بسیار بالا...
متشکرم🙏🏻🌻
کارنر بارسلونا Rima xi رو حتما تست کنید.ولی شنیدم توی بعضی سایت های به ظاهر معتبر هم فیکش هست حتما از دوستان قبل از خرید اعتبار سنجی کنید
متشکرم🙏🏻🌻
ممنونم🌻🙏🏻
عطر شما :
زیمایا تیرامیسو کوکو. Tiramisu Coco Zimaya