درود دوستان محترم
میخواستم راهنمایی کنید بین ۴ عطر زیر از گرلن( نسخهی جدیدشون منظورم هست ) کدومشون به ترتیب پرفورمنس بهتری دارن و یه قیاس اجمالی از این ۴ رایحه کنار هم بکنید ؛
گرلن ل اینتنس edp
لهوم آیدیال edp
لهوم آیدیال اینتنس
لهوم آیدیال اکستریم
*لهوم آیدیال edt رو تست داشتم ۲ سال قبل ،پخشش بنظرم کاملا متوسط بود ،اما رایحه تقریبا آلبالویی_پودری و بسیار خوش ساخت بود.
با شناختی که از شما دارم دوست عزیزم همگی اینا برات کافی نیستن از لحاظ پرفورمنس... همشون یکم بالا یکم پایین تو یه سطح هستند اگه اصرار رو برند گرلن داری لاین زیر با یکی دوتا راضیت میکنن بحث نوع رایحه هم رو خودت برو بررسی کن ببین پسندت هست یا نه..
#گرلن سانتال رویال Santal Royal
#گرلن عود اسنشیال Oud Essentiel
#گرلن پچولی اردنت Patchouli Ardent
#گرلن آمبره اترنل Ambre Eternel
#گرلن لهوم ایدیل پارفوم L'Homme Ideal Parfum
#گرلن وتیور پارفوم Vetiver Parfum
مهرداد جان درود
من مورد اول رو دارم و در حال تموم شدن هستش.
موندگاری ۱۲ ساعت روی لباس و پخش خیلی خوبی داره. به نظرم نسبت به بقیه موارد خوش ساخت تر هست. یه مقدار بالغ تر. بسیار مناسب فضای اداری و آموزشی هست. کسی هم واکنش بدی نشون نداده بهش تا بحال.
💐💐
درود مهرداد جان در وهله اول توصیه میکنم سری های قدیم رو تهیه کنید که رایحه تغییر داشته کاملا ! اکستریم و اینتنس رو توصیه نمیکنم ، اول سراغ ادوتویلت سری قدیم برو اگر کمی عمیق تر و رسمی تر میخوای استفاده کنی برو سراغ ادوپرفیوم قدیمی، بنده چون سری جدیدشو داشتم و بعد از استفاده ۳۰-۴۰ میل ردش کردم رفت چون خیلی چنگی به دل نمیزد ، در نهایت الویت سری قدیم (اول تویلت بعد ای دی پی)
سلام
بین این چندتا آیدل اکستریم و لهوم آیدیل ادو پرفیوم رو من شخصا ترجیح میدم. این دوتا کار البته خیلی به لحاظ فضای کار متفاوت هستند.
اکستریم اسپرت تر و قابل پوش تر هست به نظر من، در مقابل لهوم آیدل رسمی تر و مناسب فضای مهمانی و دیت.
به نظرم این دوتا رو در الویت باید قرار داد. در مورد پخش این دوکار هم اکستریم کمی بهتر از آیدل لهوم عمل میکنه. اما بطور کلی کارهای گرلن خیلی پخش غولی ندارن. عطرهای خاص، شیک و از هر نظر معقولی هستند.
بطور مثال در هوای الان تهران همین دیروز ساعت های 7 عصر لهوم آیدل رو استفاده کردم، حدود 5-7 پاف که تا یکساعت اول پخش خوبی داشت و بعد به مرور کمرنگ میشه. حدودا 2 الی 3 ساعت پخش داره اما باز هم پخشش خیلی رد بجا نمیذاره و در حدود نیم متری شما هست.
شاید بشه گفت بیشتر عطر فضای بسته هست.
شخصا پخش اکستریم رو خیلی بهتر میدونم.
در خصوص اون دو نسخه دیگه اطلاعی ندارم.
هر دو کار من سالهاش رو یادم نیست اما مربوط به بعد از 2021 باید باشن چون توی همین یکی دوساله خریدم. اگر نیاز بود بفرمایید نگاه کنم خدمتتون بگم.