با درود دوستان و اساتید گرامی یه مسئله ای اتفاق افتاده که خیلی نیازمند راهنمایی هستم چندی پیش عطر اسموکی رو از ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا.خریدم وقتی بدستم رسید هم پلمپ عطر باز بود و عطر سر خالی بود هم بوی به شدت زیاد هلو و تنباکو در عطر موج میزد که تونستم قانعشون بکنم عطر دیگه ای بردارم اما اکثر عطرهای محبوب لطافه مثل ماهر بلک و ارت اف عربیا ۱ و۲ و ۳ و کالکشنها و...موجود نیست و گفتن هر چه زودتر یه عطر انتخاب کنم خواهشا عطرهایی که خیلی اسمشون برده نشده خصوصا از الحمبرا و لطافه یا افنان و ارماف تا ۳ ملیون. خواهش میکنم چندین مورد در بستر وانیل.روایح پودری؛چوبی؛مشک و هل پیشنهاد بدید که بوی خطی نداشته باشن بهترین جانشینها برای مارلی التیر که کمی سبکتر باشه.مای وی اما اگه عطر مردونش باشه دوست دارم جایگزین یو اینتسلی.ایو سن لورن وای اگه پخش بوی خوبی داشته باشه. جایگزین ورساچه اروس و هر چیزی که امتحان کردید و بازخورد بالایی گرفتید ضمنا ماهر لگسی و شاهین سیلور نقره ای موجوده اما من تست نداشتم همچنین اسد مشکی که میگن شباهتی به الکسیر نداره اما اگه رایحه جدا و خوبی داشته باشه میتونم انتخاب کنم.با سپاس از همگی شما🙏