رفقا بنظرتون کدوم بهتره؟
هرود بوی آلبالویی تنباکویی داره له میل بوی ادویه ای شیرین
حقیقتا هیچکدوم دیگه سلیقه من نیستن له میل پارفوم من ازش ده میل مونده ولی اصلا دستم نمیره استفاده اش کنم تکراری شده برام به همین دلیل انتخابم هرود چون هم از برند بهتریه هم اگر با روایح آلبالویی مشکل نداشته باشید کار خوبیه
درود بر شما از نظر بنده هیچکدوم اینهمه پول عطر بدی برای هرود بوی آلبالو بدی اصلا قابل قبول نیست دوست عزیز له میل هم خیلی شیرین هست از برند مارلی فقط لیتون اکسسولیف در هر صورت انتخاب نهایی با حضرتعالی هست با این مبلغ گزافی که میخواید بپردازید ساواج الکسیر یا کرید اونتوس ابسلو عالی هستند البته کرید از لحاظ هزینه خیلی بالاتر هست ولی واقعا ارزش خرید داره
انتخاب من بين اين دو هرود بوده اماپرفورمنس هرود متاسفانه خيلي پايين اومده و قيمت بالاتر داره. له ميل له پارفوم، پرفورمنس بسيار بهتر و ارزش خريد بيشتر و خوش بازخوردتر. الان بخوام تهيه كنم، له مل له پارفوم رو ميگيرم
درود
هیچکدوم متاسفانه اما سلیقه ها متفاوته...
هرود بوی آلبالویی تنباکویی داره له میل بوی ادویه ای شیرین
حقیقتا هیچکدوم دیگه سلیقه من نیستن له میل پارفوم من ازش ده میل مونده ولی اصلا دستم نمیره استفاده اش کنم تکراری شده برام به همین دلیل انتخابم هرود چون هم از برند بهتریه هم اگر با روایح آلبالویی مشکل نداشته باشید کار خوبیه
خیلی ممنونم سورناجان
درود
بنظر بنده هرود یه سر و گردن بالاتره...